kuryenet-takip

Kuryenet Takip Akbank ile Çalışıyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuryenet takip Akbank Bankası’ndan teslimat alacak kişiler tarafından merak edilen ve araştırılan bir konu haline gelmiştir. Eğer siz de Akbank’tan kredi ya da banka kartı almak istiyorsanız teslimatınız Kuryenet aracılığı ile teslim edilebilir.

Kuryenet Akbank ile Çalışır mı?

Kargo şirketlerinin bir çoğu yalnızca bireysel değil, kurumsal firmalar ile de çalışmaktadır. Ancak yoğunluk sebebi ile teslimat sürelerinin uzaması ya da teslimatın alıcıya olması gerekenden çok daha uzun süre sonra ulaşması oldukça can sıkıcı olabilir. Bu durum özellikle kredi ya da banka kartı söz konusu olduğunda daha stres verici bir hal almaktadır.

kuryenet-takip

  • Kuryenet Akbank da dahil olmak üzere birçok banka ile aktif olarak çalışmakta ve gönderileri önceden belirtilen süre dahilinde, alıcılar güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır. Bu noktada Kuryenet’in birçok farklı kurumsal firma ile çalışmasına neden olan en büyük etkenin güvenlik ve gizlilik konusunda başarılı bir tutuma sahip olması düşünülebilir.
  • Kargolar ile gönderilmekte olan gönderilen gizliliği önemlidir. Özellikle kredi ve banka kartı gibi güvenli şekilde teslim edilmesi gereken gönderilerin uzun süre boyunca alıcıya ulaşmaması çok ciddi sorunlara yol açabilir. Bu noktada Kuryenet Akbank, Ziraat kart takip ile çalışır mı sorusuna birlikte çalıştıkları ve gönderileri yalnızca imza karşılığında teslim ettikleri yanıtını vermek mümkün olacaktır. Tüm bu etkenler kurumsal firmaların Kuryenet ile çalışmasını sağlayan birer etken haline gelmiştir.

Kuryenet Kredi Kartı Dağıtım

Kuryenet kredi kartı dağıtım konusunda Türkiye’nin en büyük şirketi olarak bilinmektedir. Kredi kartı pazarının bu denli geniş bir halde olmadığı 1994 yılında kurulan şirket günümüzde önemli bankaların kredi kartı teslimatları için çalıştıkları öncü firmalardan biri haline gelmiştir. Kurulduğu yıldan bu yana hızla büyüyen ve 20 milyona yakın kredi kartının dağıtımını gerçekleştirmiş olan Kuryenet, Türkiye’nin en güvenilir markalarından biri olarak bilinmektedir.

kuryenet-takip
Kuryenet Takip

Kuryenet Hafta Sonu Dağıtım Yapıyor mu?

Kuryenet hafta sonu yalnızca cumartesi günleri dağıtım yapmaktadır.

Kuryenet Saat Kaça Kadar Kapanıyor?

Kuryenet’in çalışma saatlerinin 09.00 ila 18.00 arasında olduğu bilinmektedir.

Akbank tarafından size gönderilmekte olan kredi ve banka kartlarınızın teslimatı Kuryenet ile yapılıyor ise, internet siteleri üzerinden gönderinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Bunun için 12 haneli takip numarasına ihtiyaç duyulmaktadır.

Daha fazla bilgi almak için; https://kargo-takip.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!