Harf Kolye

Harf Kolye

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kolye süslenmek için kullanılabildiği gibi özel anlam ifade etmesi bakımında da kullanılabilmektedir. Kolye modelleri içerisinde özellikle kişiye özel hale getirilebilen modeller çok fazla tercih edilen modeller olarak görülmektedir. Harf kolye modelleri işte bu amaçla hazırlanmış kolyelerdir.

Kişinin isminin ilk harfinin yer aldığı figürden oluşan kolyelerde taşlarla süsleme de yapılabilmektedir. Bunun yanında bu harfli kolyelerde nazar bocuğu ve küçük farklı figürler de harfin yanında yer alabilir.

Harf Kolye

Hediye olarak birine anlamlı bir hediye almak isteyenler bunun için hem değerli hem anlamlı olan harfli altın kolye alabilir. Kolyenin harf kısmı altından oluşurken zinciri de bu kolye ucu ile uyumlu ve dayanıklı model olarak seçilmektedir. Böylece ortaya çıkan kolye modeli uzun süre kullanıma uygun model olmaktadır.

Harf Kolye

Harf Kolye Modelleri

Harf kolye satın almak isteyenler bu kolyeyi kendisi beğendiği için satın alabilir. Kendi adının baş harfinden oluşan kolye günlük kullanım için uygun bir model olarak görülebilir. Bunun yanında özel birine özel bir hediye almak için de bu kolye modellerini seçebilirsiniz. Bunun için https://www.emajewellery.com.tr/altin-harf-kolye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!