featured

Kenan İmirzalıoğlu Boyu Kaç Santim ? Sinem Kobal Boyu Kaçtır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin yakından takip ettiği çift ve aynı zamanda Lalin bebeğin anne ve babası Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu boyu kaçt santim ? Selena dizisinin baş kahramanı Sinem Kobal boyu kaç santim? Yakın zamanda bir kız bebeğe sahip olan çift, hem magazin gündemlerinin hem de ünlü sohbetlerinin sevilen ve desteklenen ailelerinden biri olmayı başarmıştır.

Kamera karşısındaki hal ve tavırları, birbirilerine gösterdikleri aşk dolu bakışlar ile görenleri kendilerine hayran bırakan bu mutlu çift zaman zaman yaş farkı dedikodularında yer alsa da çiftin bu sözleri pek de kafasına taktığı söylenemez. İşte, ünlü çift hakkında merak edilenler…

Kenan İmirzalıoğlu Boyu Kilosu Kaçtır? Sinem Kobal Boyu Kaçtır?

YouTube video

Kim Milyoner Olmak İster yarışması sunucusu Kenan İmirzalıoğlu boy kilo oranı ile oldukça dikkat çeken erkek oyunculardan biridir. Bir zamanların Deli Yürek’i, yakın dönemin Ezel’i ve Cingöz Recai’si Kenan İmirzalıoğlu tam 191 santimetre boyundadır. Yakışıklı oyuncu 80 kg ağırlığındadır.

Zaman zaman Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal boyu arasındaki fark dile getirilirken, güzel oyuncu Kobal, bu konuda sorulan soruları esprili bir tavırla cevaplamaktadır. Bu dedikodulara sebep olan şeyse Sinem Kobal boyu 171 cm iken, İmirzalıoğlu’nun eşinden 20 cm daha uzun olmasıdır. Onlar bu halinden memnunken bizeyse mutluluk haberlerini paylaşmak düşüyor. İşte, Türkiye’nin en ünlü isimlerinin boyları…

Türkiye’nin En Ünlüleri ve Boyları Listesi!

Burak Özçivit, Cansu Dere, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu boyu geçmişten bugüne sık konuşulanlar arasında yerini alıyor. İşte, Türkiye’nin en ünlü isimleri ve boyları hakkında merak edilenler.

1 – Cansu Dere Boy Kilo Kaçtır?

Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında yerini alan Cansu Dere boy konusunda şanslı olan kadınlardan bir tanesidir. 176 cm boyu ve 50 kilo ağırlığı ile Türkiye’nin en zayıf ünlü kadınları arasında yerini alan güzel oyuncu bekar ünlülerden biridir.

2 – Kıvanç Tatlıtuğ Boy Kilo Kaçtır?

187 cm boyu ve 77 kilo ağırlığı ile Türkiye’nin en formda erkek oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer ile evlidir. Zaman zaman Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer yaş dedikoduları dile getirilse de ünlü çift konuşulanlar ile ilgilenmemektedir. Kenan İmirzalıoğlu boyu ile yakın ölçülere sahip olan Tatlıtuğ, medyadan uzak bir evlilik hayatı yaşıyor. 

3 – Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal Boyu Kilosu Kaçtır?

Bir Aslan burcu kadını olan Sinem Kobal hamile pozları ile geçtiğimiz yıl sıklıkla gündeme gelmişti. Bir dönemin en çok konuşulan ilişkilerinden biri olan Sinem Kobal Arda Turan birlikteliğinden duyduğu pişmanlığı dile getiren güzel oyuncu yaş sorularına da samimi bir şekilde cevap vermektedir. Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal yaş sorularını açık bir şekilde cevaplayan çift, 47 ve 31 yaşlarındadır. Ayrıca güzel oyuncu Sinem Kobal boyu 171 cm’dir. 

4 – Kerem Bürsin Boyu Kaçtır?

Sen Çal Kapımı oyuncuları arasında karşımıza çıkan Kerem Bürsin boyu 180 cm’dir. Yakışıklı oyuncuya dizide eşlik eden Hande Erçel boyu ise 175 cm olarak karşımıza çıkmaktadır.

5 – Gizem Güven Boy Kaçtır?

Yakın zamanda dünya evine giren genç oyuncu Gizem Güven boy kilo oranı açısından formda ünlüler arasındadır. 157 cm boyu ve 50 kg ağırlığı ile formda bir gelin olan Gizem Güven yakın zamanda bir projede yer almamıştır.

6 – Kenan İmirzalıoğlu Boyu Kaç Santim?

YouTube video

Türk dizi ve sinema sektörünün uzun boylu ve yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu boy kilo oranı ile büyük ses getirmektedir. Bir dönemin uzun kaşe mont satış patlamasına neden olan İmirzalıoğlu, Deli Yürek’teki oyunculuğu ile büyük ses getirmişti. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu boyu 191 cm olup; kilosu 80 ‘dir.

7 – Serenay Sarıkaya Boy Kilo Kaçtır?

1991 yılında Ankara’da doğan Serenay Sarıkaya boy kilo oranı ile oldukça formda görünen kadın ünlüler arasındadır. Güzel oyuncu 175 cm boyu ve 55 kg ağırlığı ile oldukça fit bir duruşa sahiptir. Bu yönü ile reklam ve dizi projelerinin de tercih edileni olan Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz ile yaşadığı ilişki ile de bir dönemin en çok konuşulanlarından olmuştu.

8 – Burak Özçivit Boyu Kaçtır?

Bugünlerde Kenan İmirzalıoğlu boyu kadar merak edilen bir isim daha var: Burak Özçivit. Zaman zaman Kerem Bürsin ile yaşadığı magazinsel polemiklerle gündeme de gelen, bugünün Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit boyu 184 santimetredir.

9 – Fahriye Evcen Boy Kilo Kaçtır?

Oğlu Karan’ı kucağına aldıktan sonra 8 ayda 11 kilo vermesi ile magazin dünyasının çok konuşulanları arasında yerini alan güzel oyuncu Fahri Evcen boy kilo oranı ile her zaman beğenilen ünlülerden olmuştur. Güzel oyuncu Fahriye Evcen boyu 170 cm iken, ağırlığı 55 kg’dır.

10 – Kadir Doğulu Neslihan Atagül Boy Kaçtır?

Sefirin Kızı oyuncuları listesinde en sevilen isimlerden biri olan Neslihan Atagül yakın zamanda sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. 169 cm boyundaki güzel oyuncunun Kadir Doğulu ile arasındaki boy farkı da sık sık gündeme getirilmektedir. 179 cm boyundaki Kadir Doğulu eşinin sağlık sorunları ile yakından ilgilendiğini de geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı.

Bonus : Kenan İmirzalıoğlu Nereli ? Kenan İmirzalıoğlu Boyu Ne Kadar?

Ankara’a dünyaya gelen Kenan İmirzalıoğlu memleketi konusunda da sık sık gündeme gelmektedir. Yüz hatları ile oldukça keskin bir tavra bürünen yakışıklı oyuncu aslen Türkmen bir aileye sahiptir. Babası Mustafa İmirzalıoğlu Bozulus Türkmenleri soyuna mensupken, ailenin kökeninde Tabanlı Aşireti bulunmaktadır.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!