featured

Karizmatik Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? En Sevilen Kenan İmirzalioğlu Filmleri ve Diziler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişten bugüne genç kızların beğeni ile takip ettiği Kenan İmirzalıoğlu bir zamanların Deli Yürek’i olarak gönüllere taht kurmuştu. Rol aldığı birçok yapımda dikkat çekici bir performans sergileyen başarılı oyuncu, son günlerde eşi oyuncu Sinem Kobal ve kızları Lalin ile gündemde yerini alıyor. Kim Milyoner Olmak İster programı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu kimdir? Kenan İmirzalıoğlu boyu kaç santimdir?En güzel Kenan İmirzalıoğlu filmleri nelerdir? Gelin birlikte inceleyelim.

2/32

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşması ile de dikkat çeken başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun Türk medyasındaki ilk rolü mankenliktir. Evet İmirzalıoğlu oyuncu, sunucu ve eski mankendir.

3/32

Kenan İmirzalıoğlu Nereli?

Kenan İmirzalıoğlu Nereli?

Yakışıklı oyuncu yüz hatlarıyla dikkat çektiği için akıllarda hemen Kenan İmirzalıoğlu nereli sorusu beliriyor. İmirzalıoğlu aslen Türkmen’dir fakat kendisi Ankara’da doğdu ve 12 yaşında köyde yaşadı. Kenan İmirzalıoğlu’nun babası Mustafa İmirzalıoğlu, soyu Bozulus Türkmenleri, Tabanlı Aşiretine dayanmaktadır.

4/32

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Yaşında?

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Yaşında?

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan yakışıklı oyuncu, fiziği ve dinamikliği ile herkesi kendine hayran bırakmaktadır. İmirzalıoğlu 1974 yılında doğdu yani 2021 yılı itibari ile 47 yaşındadır. Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında diye araştıranlar bu sayıya biraz şaşırıyor.

5/32

Kenan İmirzalıoğlu Boyu“”

Kenan İmirzalıoğlu Boyu

Eski manken olduğunu öğrenenler ise hemen fiziği hakkındaki ayrıntıları merak ediyor. Kenan İmirzalıoğlu boyu 191 cm’dir. Karizmatik oyuncunun boyu ve kilosu genç kızları kendine hayran bırakacak seviyede.

6/32

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal

Geçtiğimiz günlerde baba olacağını öğrendiğimiz yakışıklı oyuncu 2016 yılında oyuncu olan Sinem Kobal ile dünya evine girmişti.  Yüzlerindeki gülümsemelerden anlaşılıyor ki Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ile çok iyi anlaşıyor.

7/32

Kenan İmirzalıoğlu Best Model Of Turkey

Kenan İmirzalıoğlu Best Model Of Turkey

Yakışıklı oyuncunun eski manken olduğunu söylemiştik. 1997 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılan İmirzalıoğlu 400 kişide ilk 20 ye seçilip ardından Türkiye finaline birinci seçilmiştir.

İlk yarışmadan sonra Best Model of Turkey World’e katılan yakışıklı oyuncu, birinci olmuştur. Bu yarışmadaki derecesi ile ilk defa bir Türk erkeği birinci olmuştur.

8/32

Kenan İmirzalıoğlu TV Şovları

Kenan İmirzalıoğlu TV Şovları

Kenan İmirzalıoğlu Deli Yürek ile başlayan oyunculuk hayatında birçok TV şovlarında rol almıştır. Her dizisinde bir kere daha sevilen oyuncunun en çok bilinen dizileri Ezel, Acı Hayat, Deli Yürek olmuştur.

Yakışıklı oyuncu aynı zamanda bir yarışma programında sunuculuk da yapmaktadır.

9/32

Kenan İmirzalıoğlu Filmleri

Kenan İmirzalıoğlu Filmleri

Yakışıklı oyuncu filmleri ile de çok beğeni topladı. Film hayatına ilk Deli Yürek Bumerang Cehennemi ile başlayan oyuncu birçok filmde rol aldı.

10/32

Deli Yürek 1998

Deli Yürek 1998

Yıldızının parladığı dizi zamanında genç kızları kendine hayran bıraktığı dizi Deli Yürek oldu. 1998 yılında başlayan dizide Yusuf Miroğlu karakteri ile hem ağlattı hem heyecanlandırdı.

2002 yılında biten dizi 113 bölüm sürerek izleyenler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

11/32

Hayat Bağları 2001

Hayat Bağları 2001

2000 yılında başlayan Hayat Bağları dizisinde Kenan İmirzalıoğlu kendi ismi ile rol aldı. Dizide rolü ile çok ön plana çıkmasa da karizmasıyla dikkat çekmeyi başardı. Dram türündeki dizi 4 sezon sürdü ve 2003 yılında ekranlara veda etti.

12/32

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi 2001

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi 2001

Deli Yürek dizisinden sonra film versiyonu olan Deli Yürek Bumerang Cehennemi de çok sevildi. Kenan İmirzalıoğlu bu filmde de Yusuf Miroğlu karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Osman Sınav tarafından yazıp yönetilen film 2001 yılında çıkışını yapmıştı.

13/32

Alacakaranlık 2003

Alacakaranlık 2003

Alacakaranlık dizisinde Ferit Çağlayan karakteri ile ekranlara gelen İmirzalıoğlu büyük isimlerle rol arkadaşlığı yaptı. Genç ve dürüst komiser rolünde olan yakışıklı oyuncu yine çok sevilen bir karaktere bürünmüştü.

Tuncel Kurtiz, Uğur Yücel, Olgun Şimşek gibi isimlerin olduğu dizi 37 bölüm sürdü ve final yaptı

14/32

Yazı Tura 2004

Yazı Tura 2004

Askerliğini doğuda yapan genç karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu bu filmde Olgun Şimşek ile rol arkadaşlığı yaptı. Yıllar geçse de unutulmayan Yazı Tura filmi birçok festivalde ödül almıştır.

Cevher ve Rıdvan dönemin sorunlarını irdeleyerek birçok mesaj da vermişti. 2004 yılında yayınlanan film genç oyuncunun başarı merdivenlerini tırmanmasına bir adım oldu.

15/32

Acı Hayat 2005

Acı Hayat 2005

Yakışıklı oyuncunun en çok hüzünlendiren dizilerinden biri de Acı Hayat oldu. Mehmet Kosovalı karakteri ile Nermin’e olan ölümsüz aşkı dönemin en çok konuşulanlarından oldu. Maddi sıkıntılar yüzünden birbirine kavuşamama hikayeleri tüm Türkiye’yi de hüzünlendirmişti.

YouTube video

59 bölüm süren dizi 2007 yılında hüzünlü bir şekilde televizyonlardan ayrıldı.

16/32

Son Osmanlı Yandım Ali 2006

Son Osmanlı Yandım Ali 2006

Başarılı oyuncunun sevilen filmlerinden biri de Son Osmanlı Yandım Ali olmuştur. Çizgi romandan uyarlanan film Osmanlı Küheylanı Yandım Ali’nin Kurtuluş Savaşı macerasını anlatıyor.

Ünlü oyuncu, Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır.

17/32

Kabadayı 2007

Kabadayı 2007

2007 yılında çıkan Kabadayı filmi güçlü bir mafya rolüyle İmirzalıoğlu’nu sevenleriyle buluşturdu. Şener Şen ile rol arkadaşlığı yaptığı filmde bir kabadayının sevgilisini seven Devran’ın macerası anlatılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=usVRuYyvy9A

Karaca’ya olan aşkı yüzünden Ali Osman (Şener Şen) tarafından öldürülerek biten macera izleyenleri oldukça etkilemişti.

18/32

Ejder Kapanı 2009

Ejder Kapanı 2009

Aksiyon ve gerilim filmi olan Ejder Kapanı İmirzalıoğlu ve önemli isimlerin rol aldığı 2009 yapımlı filmdir. Filmde Nejat İşler, Uğur Yücel, Berrak Tüzünataç, Ceyda Düvenci gibi isimlerle birlikte olan yakışıklı oyuncu Akrep Celal olarak karşımıza çıkmıştı.

Bu polisiye, aksiyon filminde aydınlatılmaya çalışan olaylar ile izleyiciler çok heyecanlanmıştı.

19/32

Ezel 2009

Ezel 2009

İmirzalıoğlu’nun çok konuşulan dizilerinden biri de hiç şüphesiz Ezel oldu. Ezel Bayraktar ve Ramiz Dayı ile akıllara kazınan sahneleri herkes tarafından çok beğenildi. Ezel ve Eyşan aşkı herkesin diline destan oldu.

YouTube video

Unutulmazlar arasına giren diziyi tekrar seyredenlerin sayısı da oldukça fazladır. 71 bölüm süren güzel dizi 2011 yılında izleyenlerine veda etti. Geride bir sürü replik ve duygusal sahne bıraktı.

20/32

Karadayı 2012

Karadayı 2012

Kenan İmirzalıoğlu ve güzel oyuncu Bergüzar Korel dizisi olan Karadayı 2012 yılında ekranlara geldi. Dizide Karadayı ( Mahir Kara ) rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, yine bir kabadayı rolü ile bütünleşiyor.

YouTube video

Büyük aşk yaşadığı Feride Şadoğlu ile dizide tam bir kabadayı aşkı işleniyor. 115 bölüm süren sevilen dizi 2015 yılında sona eriyor.

21/32

Cingöz Recai 2017

Cingöz Recai 2017

Kenan İmirzalıoğlu filmleri arasından bir efsanenin dönüşü olarak karşımıza çıkan filmin 2017 yılında yapımı tamamlandı. İyiliksever bir hırsız rolüyle İmirzalıoğlu ( Cingöz Recai ) yıllar sonra yeni bir soygun için sahnelere çıkar ve hikâye orada başlar.

YouTube video

Haluk Bilginer ve Meryem Uzerli ile rol arkadaşlığı yapan usta oyuncu bir efsane dönüşü yapmıştır.

22/32

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2018

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2018

Tarih ve kurgu tarzı ile ekranlara gelen dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi, ikinci Mehmet’in mücadelelerini anlatmaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=DmZmdVUm8kA

Kenan İmirzalıoğlu, Fatih Sultan Mehmet rolü ile dizide yer alıyor. Kısa sürede final kararı alan dizi 6 bölüm sonra ani bir final yapmıştır. İmirzaloğlu’nun bu dizisinin tutmadığı iddiaları da bir süre medyada konuşuldu.

23/32

Kenan İmirzalıoğlu Yeni Dizisi: Alef

Kenan İmirzalıoğlu Yeni Dizisi: Alef

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi diye bilinen Alef, yakışıklı oyuncunun internet platformlarındaki ilk dizisidir. 10 Nisan 2020’de başlayan dizi mistik polisiye türünde FX ve Blu TV ortaklığında yayınlanmaktadır.

YouTube video

Şu an 8 bölümü yayınlanan dizide yakışıklı oyuncu Kemal karakteri ile ekranlarla buluştu. Dizinin ilerleyen bölümleri de çok merak edilenler arasında.

24/32

Kim Milyoner Olmak İster?

Kim Milyoner Olmak İster?

Sunuculuk kariyerinde ilk adımı Kim Milyoner Olmak İster ile atan İmirzalıoğlu, 2019 yılında Kenan Işık yerine projede yer almıştır. Devam eden sevilen yarışmaya Kenan İmirzalıoğlu oldukça yakıştı.

Başarılı bir sunuculuk yapan İmirzalıoğlu değişmeyen karizması ile de ekranların sevilen yüzü olmaya devam ediyor.

25/32

26/32

27/32

28/32

29/32

30/32

31/32

32/32

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!