featured

Sefirin Kızı Oyuncuları Kimlerdir? Sefirin Kızı Konusu Nedir? Sefirin Kızı Hangi Gün Oynuyor ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Sefirin Kızı hangi gün oynuyor? Sefirin kızı oyuncuları kimlerdir? İşte, detayları ile Sefirin Kızı Konusu.

Sefirin Kızı son bölüm ile izleyicilerinin yüreklerini ağızlarına getirirken, diziyi yeni izlemeye başlayacak kişiler Sefirin Kızı Hangi Gün Oynuyor aramasını yapmaya başladı. İlk bölümden başlayarak izlemek isteyen kişiler ise Sefirin Kızı 1 Bölüm Full İzle linki üzerinden dizinin ilk bölümüne ulaşabilir ve bu heyecanlı serüvene katılabilir. Sefirin Kızı hangi gün oynuyor sorusunun cevabı ise her pazartesi Star TV ekranları şeklindedir.

İkinci sezonu ile oldukça dikkat çekici bir hal alan Sefirin Kızı oyuncuları ve konusu ile de büyük ilgi topladı. İşte, Sefirin Kızı Konusu ve Oyuncuları!

2/28

Sefirin Kızı Konusu Nedir?

Sefirin Kızı Konusu Nedir?

Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Sefirin Kızı konusu ile yürekleri burkuyor. Çok zengin bir adamın kızı Nare ile bir balıkçı bir genç ( Sancar Efe ) arasında yaşanan aşk hikayesi, zengin kızı saplantılı bir şekilde seven bir başka adamın hain planı ile yarıda kalır.

3/28

Sancar Efe Nare Aşkı Son mu Buluyor?

Sancar Efe Nare Aşkı Son mu Buluyor?

Evlendikleri günün ertesi günü evinden kovulan genç kız babası ile birlikte çok uzak diyarlara gider. Büyükelçi bir adamın kızı olan Nare babası ile ülkeden ülkeye gitmek zorunda kalırken, bir kız çocuğu doğurur.

4/28

Nare Muğla'ya Dönüyor!

Nare Muğla’ya Dönüyor!

Babası kızının Sancar Efe ile bir araya gelmesini istememekte ve zengin bir adam olan Akın ile evlenmelerini ister. Akın ile evlenmek istemeyen Nare kendisini rahatsız eden bu kötü kalpli adamı bıçaklar ve öldürdüğünü düşünerek kızını da alır ve Muğla’ya Sancar Efe’ye gelir.

5/28

Sancar Efe Evleniyor!

Sancar Efe Evleniyor!

Fakat karşılaştığı şey çok yıkıcıdır. Nare köye geldiğinde Sancar Efe bir başkası ile evleniyordur. Nare kızını Sancar Efe’ye bırakıp polise teslim olacak mı? Nare Sancar Efe aşkı ne olacak? Nareye ilk görüşte aşık olan Gediz Sancar Efe ile karşı karşıya gelecek mi? Dizinin heyecan verici senaryosu karşısında bazen gülecek bazen ağlayacak bazense heyecanlanacaksınız.

6/28

Sefirin Kızı Oyuncuları : Sancar Efe - Engin Akyürek

Sefirin Kızı Oyuncuları : Sancar Efe – Engin Akyürek

Türkiye’nin Yıldızları oyunculuk yarışmasında keşfedilen oyuncu Engin Akyürek, 38 yaşındadır.

Ankara Üniversitesi mezunu olan oyuncu, ilk defa Yabancı Damat dizisinde başrole yakınlaşmıştır. Sonrasında ise Bir Bulut Olsam isimli dizide takıntılı bir ağa çocuğunu canlandırmıştır.

7/28

Sancar Efe - Engin Akyürek

Sancar Efe – Engin Akyürek

Kara Yılan isimli diziden sonra da Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi ile Avrupa ülkelerinde de tanınmıştır.

En son Tuba Üstün ile başrolleri paylaştığı Kara Para Aşk dizisinde bir polis dedektifini canlandırmıştır. 2017 yılından beri kalıcı bir dizide oynamayan Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisindeki Sancar Efe rolü ile Şeytanın bacağını kıracak gibi görünüyor.

8/28

Sefirin Kızı Oyuncuları : Nare - Neslihan Atagül Doğulu

Sefirin Kızı Oyuncuları : Nare – Neslihan Atagül Doğulu

1992 doğumlu olan Neslihan Atagül, Sefirin Kızı oyuncuları arasında Nare karakterine hayat vermektedir.

Nare çocukluğundan beri aşık olduğu adamın kendisine inanmaması nedeniyle yıkılan genç bir kadındır. Kızı 8 yaşındayken daha önce kendisine tecavüz eden Akın tekrar tecavüz etmeye kalkınca onu bıçaklar.

9/28

Nare - Neslihan Atagül Doğulu

Nare – Neslihan Atagül Doğulu

Akın’ı öldürdüğünü ve hapse gireceğini düşündüğü için kızını babasına emanet etmek üzere Türkiye’ye döner.

Amacı kızını babasına emanet edip polise teslim olmaktır. Kızını babasına bıraktıktan sonra Akın’ın ölmediğini öğrenir. Akın Nare’ den şikâyetçi de olmamıştır. Bundan sonra Nare kızıyla birlikte Türkiye’de yaşamaya karar verir.

10/28

Nare - Neslihan Atagül Doğulu

Nare – Neslihan Atagül Doğulu

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile oynadıkları Fatih Harbiye dizisinde birbirine aşık olup evlenmişlerdir.

İlk oyunculuk deneyimini Yaprak Dökümü dizisinde usta oyuncularla çocuk oyuncu olarak oynama şansı bulmuştur. Bu dizi kendisi için bir okul gibi olmuş ve oyunculuğunu geliştirmesini sağlamıştır.

11/28

Nare - Neslihan Atagül Doğulu

Nare – Neslihan Atagül Doğulu

Asıl kara Sevda dizisi ile şöhretini sağlamlaştıran oyuncu, Sefirin Kızı’nda kızı ile aşkı arasında kalan bir anneyi başarıyla canlandırmaktadır.

12/28

Sefirin Kızı Oyuncuları : Melek - Beren Gençalp

Sefirin Kızı Oyuncuları : Melek – Beren Gençalp

Melek adı gibi masum bir kız çocuğunu canlandıran Beren Gençalp, 10 yaşındadır. İlk oyunculuk deneyimini Sefirin Kızı’nda edinen Beren, başarılı bir oyunculuk sergilemektedir.

13/28

Melek - Beren Gençalp

Melek – Beren Gençalp

Dizide babasına hasret bir kız çocuğuna hayat veren Beren annesine de aşk derecesinde bağlıdır.

14/28

Melek - Beren Gençalp

Melek – Beren Gençalp

Küçük Melek, zaman zaman babasına annesini üzdüğü için kızmaktadır. Anne ve babası arasında olanları ona yansıtmak istemese de küçük Melek her şeyin farkındadır.

15/28

Sefirin Kızı Gediz - Uraz Kaygılaroğlu

Sefirin Kızı Gediz – Uraz Kaygılaroğlu

Pis Yedili dizisiyle kendini tanıtan Uraz Kaygılaroğlu, 32 yaşındadır. Bilgi Üniversitesi reklamcılık bölümü mezunu olan oyuncu Klavye Delikanlıları, Baba Candır, Masum Değiliz ve Ege’nin Hamsisi isimli dizilerde oynamıştır.

16/28

Gediz * * Uraz Kaygılaroğlu

Gediz * * Uraz Kaygılaroğlu

Sefirin Kızı dizisinde Sancar’ın sağdıcı ve iş ortağıdır. Eski belediye başkanının oğlu olan Gediz karakterini canlandırmaktadır. Nare ile uçakta tanışan Gediz Nare’ye aşık olur. Ama sağdıcının sevdalısı olduğunu öğrenince ne yapacağını bilemez.

Ancak Nare’yi bütün bu hengamenin içinde yalnız bırakmaz. Sancar’a rağmen Nare’ye yardım etmekten kendini alıkoyamaz.

17/28

Sefir Güven Çelebi - Erdal Küçükkömürcü

Sefir Güven Çelebi – Erdal Küçükkömürcü

Erdal Küçükkömürcü 10 parmağında adeta 20 marifet olan bir sanatçıdır. 62 yaşında olmasına rağmen formundan bir şey kaybetmemiştir.

Ankara devlet Konservatuarından 1981’de mezun olduktan sonra bir süre tiyatro oyuncusu olarak çalışan oyuncu pek çok ödül sahibidir. Halen eğitmen olarak çalışmaktadır.

18/28

Sefir Güven Çelebi - Erdal Küçükkömürcü

Sefir Güven Çelebi – Erdal Küçükkömürcü

20 den fazla dizide, 1 adet TV filminde, 7 tane sinema filminde ve sayısız tiyatro oyununda oyuncu olarak görev almıştır.

Sefirin Kızı dizisinde Nare’nin babası olan Sefir’i canlandırır. Sadece kendi kumar tutkusu ve onun gereklerini yerine getiren Sefir kızını bile bu uğurda harcamaktan çekinmez. Akın ile kurduğu kirli ittifakla Nare ve Sancar’ın bir araya gelmesini engellemeye çalışırlar.

19/28

Halise - Gonca Cilasun

Halise – Gonca Cilasun

Kamera ile ilk karşılaşması Arka Sıradakiler dizisi ile olan Gonca Cilasun, 1966 doğumludur.

Ankara Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan oyuncu, pek çok dizide önemli karakterlere hayat vermiştir. Sefirin Kızı dizisinde Sancar’ın annesi Halise Efe rolünü başarı ile canlandırmaktadır.

Oğlunu evlendirdiği gelini Menekşe’nin tarafını tutmakta ve Nare’yi göndermek için gelini ile çeşitli planlar kurmaktadır.

20/28

Sefirin Kızı Oyuncuları : Yahya - Doğukan Polat

Sefirin Kızı Oyuncuları : Yahya – Doğukan Polat

30 yaşındaki oyuncu Doğukan Polat, “Söz” dizisinde canlandırdığı Âşık karakteri ile tanınan genç oyuncu en son oldukça ses getiren 7. Koğuştaki Mucize isimli filmde rol almıştır.

Sefirin Kızı dizisinde Sancar’ın ağabeyi Yahya karakterine hayat vermektedir. Ağabeyinin gölgesinde kalan Yahya Her an üste çıkmak için fırsat kollamaktadır.

21/28

Elvan - Hilva Zizan Alp

Elvan – Hilva Zizan Alp

Eğitimli bir oyuncu olan Hilva, Yeşil Deniz ve internet dizisi olan Fi isimli dizilerde oynamıştır. 26 yaşındaki oyuncu Sefirin Kızı’nda evin büyük gelini Elvan’ı canlandırmaktadır. Elvan, saf yüreklidir ama sivri dillidir.

Bu nedenle patavatsız olarak bilinir. Çocukları olmadığından kendini eksik hissetmekte bunu da deliliğe vurarak etrafına hissettirmemeye çalışmaktadır.

22/28

Zehra - Cemre Öktem

Zehra – Cemre Öktem

İlk rolü aşk ve Mavi dizisinde olan Cemre Öktem Sefirin Kızı dizisinde Zehra karakteri ile adeta bir sevgi kelebeği rolünü başarı ile canlandırmaktadır.

Yeğenine âşık ve ağabeyine aşırı bağlı bir genç kızdır. Ayağındaki sakatlık nedeniyle kendini eve kapatmamış ağabeyine işlerine yardımcı olmaktadır.

Zehra, farkında olmasa da Kavruk’un gizli sevdasıdır.

23/28

Kavruk - Edip Tepeli

Kavruk – Edip Tepeli

1989 doğumlu olan oyuncu Edip Tepeli İzmirlidir. Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu’su Ayşecan Tatari ile evlidir.

Oyunculuğa Kurt Seyit ve Şura dizisinde başlayan Edip Tepeli, tanınırlığını Hayati ve Diğerleri dizisindeki Üzeyir karakterine borçludur.

24/28

Kavruk - Edip Tepeli

Kavruk – Edip Tepeli

Nare ve Sancar’ın aşkına maniler yakan Kavruk, aynı zamanda evin küçük kızı Zehra’ya sevdalıdır. Bu sevdasını içine gömer ve sadece uzaktan izlemekle yetinir.

Sancar’ın dert ortağı ve vicdanının sesi olmaktan hiçbir zaman vazgeçmez.

25/28

Menekşe - Tülin Yazkan

Menekşe – Tülin Yazkan

29 yaşındaki Tülin Yazkan, Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur.

Yılanların Öcü, Yaz’ın Öyküsü, Bodrum Masalı ve Kırlangıç Fırtınası isimli dizilerde oynamıştır.

Sefirin Kızı dizisinde de Sancar’ın karısı Menekşe karakterine hayat vermektedir. Fakirlikten bıkmış bir köy kızı olan Menekşe Sancar ile evlenerek zengin hayatı yaşama hayalleri kurmuştur.

26/28

Menekşe - Tülin Yazkan

Menekşe – Tülin Yazkan

Nare’nin ortaya çıkmasıyla hayallerinin suya düşeceği endişesi duymakta olduğundan saçma sapan işlerin içine girmekten çekinmez.

27/28

Akın - Erhan Alpay

Akın – Erhan Alpay

Erhan Alpay 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. En son Kara Sevda dizisinde Komiser Hakan’ı canlandırmıştır.

Sefirin Kızı’nda Nare’ye takıntılı bir ruh hastası olan Akın karakterini canlandırmaktadır. Bunun için korkunç planlar yapıp uygulamaktan asla çekinmez. Nare’ye ulaşmak için herkesi kullanabilme potansiyeline sahiptir

28/28

Müge - Esra Kızıldoğan

Müge – Esra Kızıldoğan

1979 doğumlu olan Esra Kızıldoğan, devlet konservatuvarı mezunudur. Dizi oyunculuğunda tanınır olması Leyla ile Mecnun dizisindeki Uzaylı Zekiye isimli kişilikle olmuştur.

İlk rol aldığı dizi ise Beyaz Gelincik’tir. Sefirin Kızı dizisinde Gediz’in psikolog ablası Müge rolündedir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!