Momecon Krem Ne İşe Yarar | Momecon Krem Etken Maddesi Nedir?
Momecon Krem Ne İşe Yarar | Momecon Krem Etken Maddesi Nedir?

Momecon Krem Ne İşe Yarar | Momecon Krem Etken Maddesi Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem çok yönlü cilt problemlerini giderme konusunda tercih edilen bir ilaç türüdür. Cildimiz stres gibi sağlığı bozan nedenlerin yanı sıra çevresel durum ve koşullardan olumsuz etkilenebilir. Bu durumda ortaya çıkan cilt hastalıkları tedavi edilmediğinde, kişinin kendini iyi hissetmesinin de önüne geçebilir. Bilim İlaç Sanayi A.Ş tarafından piyasaya sürülen bu krem, cilt problemlerinin çözümlenmesi adına kullanılabilecektir. Peki, Momecon % 0.1 losyon ne işe yarar? Momecon krem kullananlar yorumları ne yönde? Momecon krem fiyat bilgisi nedir?

Momecon Krem Ne İşe Yarar? Momecon Krem Nedir?

Momecon krem ne işe yarar? Momecon kremin etken maddesi mometazon furoattır. Bunun yanı sıra ilacın içerisinde glikol stearat, beyaz vazelin, beyaz balmumu, setearet 20, stearil alkol, titanyum dioksit, fosforik asit, alüminyum nişasta oktenil süksenat gibi yardımcı maddeler yer almaktadır. Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem cilt hastalıklarının kısa süre içerisinde tedavi edilebilmesi adına geliştirilmiş bir ilaçtır.

1- Momecon Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Momecon Nedir ve Ne İçin Kullanılır?
Momecon Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Momecon krem ne işe yarar? Momecon ağırlıklı olarak sedef hastalığı, atipik dermatit, alerjik dermatit gibi hastalıkların tedavisinde etkilidir. Sedef hastalığı tıpta psoriasis olarak bilinmekte olup cildin bazı bölümlerinde, hatta saç derisinde pullanma, kaşınma ve pembe lekeler oluşturma ile kendini belli edecektir.

Momecon krem ne işe yarar? Dermatit ise genel olarak deterjan, sabun gibi kimyasal içerikli ürünlerin cildi aşırı kurutması, deri bütünlüğünün bozulması, kaşıntı ve kabuklanmaya neden olması olarak açıklanabilecektir.

Momecon Losyon Ne işe yarar ?

Momecon Krem Prospektüs Bilgileri | Momecon Krem Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Momecon losyon, cilt bakımı için kullanılan bir üründür. Özellikle egzama, sedef hastalığı ve kuruluk gibi cilt sorunlarına karşı etkilidir. Losyon, cildi nemlendirir, yatıştırır ve tahrişi azaltır. Aynı zamanda cilt üzerindeki kızarıklığı azaltmaya yardımcı olur. Momecon losyon, doktorunuzun önerdiği şekilde kullanılmalı ve talimatlarına uygun olarak uygulanmalıdır. Eğer herhangi bir cilt sorunu yaşıyorsanız, en iyi sonuçları elde etmek için bir uzmana danışmanız önemlidir.
Momecon losyon hakkında daha fazla bilgi için lütfen ilaç rehberine göz atın.

2- Momecon Krem Yüze Sürülür mü? Momecon Krem Sivilce İçin Kullanılır mı?

Momecon Krem Yüze Sürülür mü? Momecon Krem Sivilce İçin Kullanılır mı?

Momecon krem yüze sürülür mü? Momecon kremin yüze sürülmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Momecon krem ne işe yarar konusunda sivilcelere uygulandığı yönünde herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Bu nedenle kullanım öncesinde bir doktora danışılması ve o şekilde kullanılması önerilir.

3- Momecon Krem Prospektüs Bilgileri | Momecon Krem Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Momecon Krem Prospektüs Bilgileri | Momecon Krem Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Momecon Krem Prospektüs Bilgileri | Momecon Krem Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem prospektüs bilgileri incelendiğinde bu ilacın bir kısım insan tarafından kullanımı önerilmemektedir. Şu ve şu gibi durumlarda doktora başvurulması ve izni dahilinde Momecon krem kullanılması tavsiye edilir;

Ağız içinde bulunan yaralar varsa,Aşıdan sonra deri reaksiyonları oluşmuşsa,Kullanıcının ilacın etken maddesi ve yardımcı maddelerine alerjisi varsa,Göz çevresinde oluşan yaralarda,Uçuk ve suçiçeği varlığında,İltihaplı hastalıklar ve aknede,Genital kaşıntıda,Zona hastalığı varsa,Bebeklerde pişik varlığında,Rozasea adlı cilt hastalığı varlığında

4- Momecon Krem Ne İşe Yarar? Momecon Krem Nasıl Kullanılır?

Momecon Krem Ne İşe Yarar? Momecon Krem Nasıl Kullanılır?
Momecon Krem Ne İşe Yarar? Momecon Krem Nasıl Kullanılır?

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem kullanım talimatları uyulmadığı takdirde ilaçtan olumlu sonuç alınmayabilir. Öncelikle ilacın dozu ve kullanım sıklığı kesinlikle doktor tarafından reçete edilmelidir. Bu ilacın reçetesiz olarak temin edilmesi mümkün değildir.

Momecon ilaç için önerilen kullanım sıklığı 5 kezdir. Bundan fazla kullanımı yan etkilere yol açabilecektir. İlaç uygulaması öncesinde uygulanacak bölgenin temizliğine önem verilmelidir. Cilt kimyasal madde içermeyen elementler sürüldükten sonra yıkanmalı ve durulanmalıdır. Daha sonra krem uygulanarak, dairesel hareketlerle cilde yedirilmelidir.

Momecon ilaç ne işe yarar? Bu ilacın kullanımı sonrası enfeksiyon ya da deri bütünlüğünde bozulma gözlenirse kullanımına ara verilmelidir. Ayrıca bu ilaç içeriği nedeniyle kan şekerini arttırabilmekte ve idrarda glikoz görünmesine neden olabilmektedir. Kullanımı sırasında kan şekeri düzenli olarak kontrol ettirilmelidir.

5- Momecon Krem Kimler Tarafından Kullanılmamalı? Momecon Krem Bebeklerde Kullanılır mi?

Momecon Krem Kimler Tarafından Kullanılmamalı? Momecon Krem Bebeklerde Kullanılır mi?
Momecon Krem Kimler Tarafından Kullanılmamalı? Momecon Krem Bebeklerde Kullanılır mi?

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği ya da karaciğer yetmezliği gibi durumlarda doktor onayı sonrasında kullanılmalıdır. Momecon krem bebeklerde kullanılır mı? Momecon kremin çocuklarda günde 4-5 kullanımında bir sakınca yoktur. Ancak kullanımı hakkında kapsamlı bir çalışma yapılmadığından ilacın 2 yaş altı bebeklerde kullanımı önerilmemektedir.

6- Momecon Krem Yan Etkileri Nelerdir? Momecon Krem Kullananlar Ne Diyor?

Momecon Krem Yan Etkileri Nelerdir? Momecon Krem Kullananlar Ne Diyor
Momecon Krem Yan Etkileri Nelerdir? Momecon Krem Kullananlar Ne Diyor

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem alerjik durumlarda ya da doz aşımında bazı belirtilerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu belirtiler genel olarak kullanıcılarda çok seyrek olarak görülmektedir. Momecon krem yan etkileri şunlardır;

Deride incelme,Kaşıntı,His kaybı,Apse,Yanma,Kızarıklık,Nasır,Sivilce,Hastalığın şiddetlenmesi,Ciltte kuruluk

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem kullananlar genel olarak olumlu sonuçlar aldığını ifade etmektedir. Ayrıca kullananların büyük bir çoğunluğu herhangi bir yan etkisi ile karşılaşmamıştır.

7- Momecon Krem 2023 Fiyat Bilgisi Nedir?

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem 2023 fiyat bilgisi 44.68 TL’dir. Beyaz bir dış ambalajı bulunan bu krem 30 gramlık alüminyum tüpün içerisinde yer almaktadır. Reçete edildiği takdirde tüm eczanelerden temin edilebilmesi mümkündür. Doktor tarafından reçete edilen Momecon krem SGK tarafından belirli bir miktarda karşılanmaktadır. Güncel Momecon fiyat bilgisi için tıklayınız.

8- Momecon Krem Muadili Olan İlaçlar Nelerdir?

Momecon Krem Muadili Olan İlaçlar Nelerdir?

Momecon krem ne işe yarar? Momentum kremin temin edilemediği durumlarda benzeri muadil ilaçların kullanılması önerilebilir. Momecon krem muadili olan ilaçlar etken maddesi bakımından farklılık gösterebilir. Bu kremin muadili olan ilaçlar şunlardır;

  • Airmeta toz içerikli blister,
  • Codermo losyon,
  • Elocon krem,
  • K-mexader merhem,
  • M-furo merhem,
  • Momentum losyon,
  • Asmanex twisthaler inhalasyon
YouTube video
Momecon Krem

9- Momecon Krem Saklanması Nasıl Olmalıdır?

Momecon krem ne işe yarar? Momecon krem saklanması konusunda kuru ve sıcaklığı 25 dereceyi aşmayan ortamlar tercih edilmelidir. Dondurulması ve çocukların ulaşabileceği yerlerde saklanması önerilmeyen bu ilacın, SKT’si de kontrol edilmelidir. Ayrıca atılması gereken momecon kremin evsel atıklara ve içme suyuna katılması kesinlikle önerilmemektedir. Butirol şurup ne işe yarar bilgi almak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!