featured

Hepsiburada Kitap Günleri Başladı! Dev İndirimleri Kaçırmayın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dönem dönem birçok indirim kampanyası düzenleyen hepsiburada alışveriş sitesi, geçtiğimiz haftalarda başlattığı kitap günleri kampanyası ile dev indirimler başladı. İşte kampanya kategorileri ve detayları!

1 – Kitap Setlerinde Yüzde 70e Varan İndirim

Birçok kitapsever özellikle kitap setlerini almak için büyük indirim kampanyalarını beklemektedir. Çünkü aynı anda 3 – 4 kitaba para vermek yerine onlarca kitap alabilmeyi ister. Bu kapsamda hepsiburada kitap günleri kampanyası, set okurlarının yüzünü güldürüyor.
George R. R. Martin  – Taht Oyunları

Bu kategori içerisinde şüphesiz ki en çok beklenen yazar George R. R. Martin ve en çok beklenen serisi Taht Oyunları Game of Thrones oluyor. Seri 9 kitaptan oluşurken, kitaplar özel bir kutu içerisinde sunuluyor. Özellikle kütüphanesi olan bilim kurgu hayranlarının “daha önce okumuş olsa bile” almak isteyeceği bir set ortaya çıkıyor.


The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) serisi de yine set kategorisinde muhteşem bir indirime giren kitap setlerindendir. Diğer setleri incelemek için Setlesayfasını gitmelisiniz.

2 – Hepsiburada Kitap Günlerine Özel Çok Satan Kitaplarda İndirim

Hepsiburada kitap günleri kapsamında gerçekleştirilen indirim kampanyasının 2. kategorisi Çok Satan Kitaplar bölümünde yer alıyor. Bu alanda hem yeni hem de çıktığı günden itibaren hızla tükenen kitaplar bulunuyor.

Ülkemizin çok satanları arasında ise Simyacı, İçimizdeki Şeytan, Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Otuz Milyon Kelime, Kürk Mantolu Madonna, Beyaz Zambaklar Ülkesinde ve Aşkımız Eski Bir Roman gibi eserler dikkat çekiyor. Kategorideki tüm çok satanlara ve indirimlere ulaşmak için ise Çok Satan Kitaplar bölümü ziyaret edilmelidir.

3 – Yeni Çıkan Kitaplar

Eğer siz de yeni çıkan kitaplar kategorisinin sıkı bir takipçisi iseniz, kitapçılara gittiğinizde ilk gezdiğiniz bölüm bu bölüm oluyorsa bu büyük indirim kampanyasını kaçırmamalısınız.

Bu kategorinin en beğenilenleri arasında ise İclal Aydın’ın 3 Kız Kardeş kitabının devamı niteliğindeki Kalbimin Can Mayası kitabı yer almaktadır. İclal Aydın’ın yumuşak anlatımından hoşlanan özellikle kadın okuyucu kitlesinin heyecan içerisinde alacağını düşündüğümüz bu kitap yalnızca 19,43 TL.

4 – Çocuk Kitapları

Hepsiburada kitap günleri kampanyasından faydalanan bir diğer kategori ise Çocuk Kitapları bölümüdür. Bu bölümde yer alan özellikle setler ve dizi kitaplar çok büyük indirime girmiş durumda.

Sitenin çok satan çocuk kitapları arasında Kral Şakir Serisi Kitapları, Şeker Portakalı Serisi ve Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal Atatürk serisi dikkatleri çekiyor. Siz de hepsiburada kitap günleri kampanyasından faydalanmak isterseniz acele edin. Pişman olmayacaksınız.
İlginizi Çekebilir: Kitaptan Uyarlanmış En İyi Fantastik Filmler (En İyi 10 Film)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!