kucuk-sairler-buyuk-siirler

Küçük Şairler Büyük Şiirler Kitabı 34 Minik ile Hazırlandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük Şairler Büyük Şiirler kitabı, son zamanlarda gerçekleşen en güzel projelerden birisi haline geldi. Bir ilköğretim okulunda öğretmen danışmanlığında gerçekleşen proje kapsamında minikler ellerine kalemleri aldı. Ortaya hem kendileri hem de okuyucular için unutulmaz bir şiir kitabı çıkardılar!

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yer alan Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu son yıllarda bir okuldan ve minik öğrencilerden görmek istenilen performansı gösterdi. Edebiyat ve şiire olan ilginin artmasında belki de en güzel örneklerinden birisi proje danışmanı Müge Taşpınar sayesinde ortaya koyuldu.

Küçük Şairler Büyük Şiirler Kitabı Artık Raflarda!

Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencileri, daha 2.sınıfa giderken öğretmenlerinin isteği üzerine bir defter aldılar. Bu defter aslında onların unutulmayacak bir maceraya atılmalarının ilk adımıydı! O günden itibaren kendi duygularıyla birlikte yazdıkları geniş bir şiir defteri elde ettiler.

Danışman öğretmenleri tarafından öğrencilerden toplanan bu şiirler daha sonra ailelere, şiir severlere ve tüm okuyuculara ulaşması adına kitap haline getirildi. ‘Küçük Şairler Büyük Şiirler’ adını alan bu kitapta; dinozorlarla, meyve ve sebzelerle, oyuncaklarla alakalı çeşitli şiirler bulabilirsiniz.

Aynı zamanda özel günleri de unutmayan minikler 23 Nisan, 19 Mayıs ve 30 Ağustos gibi değerli günler içinde içlerinden geldiği gibi kelimeleri satılarla döktüler. İlerleyen günlerde 13 Haziran tarihinde ise okullarında bir imza töreni yapmayı planlıyorlar!

kucuk-sairler-buyuk-siirler
Küçük Şairler Büyük Şiirler

Küçük Şairler Büyük Şiirler Kitabı Hakkında Bilgiler

Herhangi bir şekilde satış kaygısı taşımayan tek hedefi ileriye dönük bir hatıra ve okuyucularda şiir sevgisi oluşturmak isteyen bu kitapla ilgili işte temel bilgiler!

Eser Adı: Küçük Şairler Büyük Şiirler
Yazar: 4/E sınıfı öğrencileri
Proje Danışmanı: Müge Taşpınar
Tür: Şiir Kitabı
Çıkış Tarihi: 2022 Haziran

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!