featured

Kıyafet Hileleri ile Daha Zayıf Görünün | Zayıf Görünmenizi Sağlayacak 10 Kıyafet Hilesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğer kilo aldığınızı düşünüyorsanız ve daha zarif görünmek istiyorsanız, ufak tefek ve kolay uygulanabilir kıyafet hileleri ile amacınıza ulaşabilirsiniz. Elbise hileleri ile şıklığınıza şıklık takabilirsiniz

Son zamanlarda kilo aldıysanız ve kıyafetlerinizin içinde daha zayıf görünmek istiyorsanız küçük dokunuşlarla, kıyafet hileleri ile dilediğiniz gibi ince bir görünüme sahip olabilirsiniz. Özellikle de bölgesel kilolarınızdan şikayetçiyseniz birkaç aksesuar ve elbise hileleri sayesinde şıklığınıza şıklık katarken aynı zamanda zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. İşte, sizi olduğunuzdan daha ince, daha zarif ve daha şık gösterecek kıyafet hileleri

Bel Kalınlığı için Kıyafet Hileleri : Kalın Kemerler Tercih Edin

Bel Kalınlığı için Kıyafet Hileleri : Kalın Kemerler Tercih Edin

Eğer belinizin kalın göründüğünü düşünüyorsanız kalın kemerler tercih etmelisiniz. Çünkü kalın kemer kullanmak, beldeki kalınlığı giderecektir ve sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecektir. Bu sebeple elbise hileleri arasında, kıyafetlerde kalın kemer kullanmak yer alıyor.

V Yakalı Kıyafetler Tercih Edin

V Yakalı Kıyafetler Tercih Edin

Kıyafet hileleri ile şık bir görünüme sahip olmak çok kolay. Eğer omuzlarınızın görüntüsünün daha zarif ve şık olmasını istiyorsanız mutlaka v yakalı kıyafetleri tercih etmelisiniz. Elbise hileleri arasında v yakalı elbise ve bluzlar yer alıyor.

Kiloluysanız Üstü Dar Etekler Tercih Edin

Kiloluysanız Üstü Dar Etekler Tercih Edin

Eğer kiloluysanız ve bu nedenle etek giyerek fazla kilolarınızın ortaya çıkacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü fazla kilo sorunu olan kişiler de kıyafet hileleri sayesinde etek giyebilir ve oldukça şık görünebilir. Ancak bunun için üstü dar ve aşağıya doğru genişleyen kesimli etekleri tercih etmelisiniz. Bu eteklerin uzunluğunu da baldırlarınıza gelecek şekilde ayarlamalısınız. Son zamanların modası olan otantik bohem etekler tam da bunun için ideal!

Düz Kesimli Eteklerde Diz Hizası Boy Kullanın

Düz Kesimli Eteklerde Diz Hizası Boy Kullanın

Eğer etek tercihiniz düz kesimlilerden yana olacaksa, daha zarif ve ince görünmek için eteğinizin boyunu, diz hizasında olacak şekilde ayarlamalısınız. Hatta bu kesimli etekler, kişileri olduğundan daha ince gösterme etkisini yaratmaktadır. Dolayısı ile bu eteklere arkadan yırtmaç uygulamak da ince görünümü ve çekiciliği artıracaktır.

Kiloluysanız; Klasik Pantolonlar Tercih Edin

Kiloluysanız; Klasik Pantolonlar Tercih Edin

Eğer fazla kilolarınız varsa ve pantolon giymek sizin için hoş bir görünüme neden olmuyorsa, doğru pantolon tercihinde bulunmamışsınız demektir. Çünkü kıyafet hileleri ile siz de hem pantolon giyebilir hem de pantolon içinde oldukça zarif görünebilirsiniz. Bunun için de önde ütü çizgisi olan klasik kesim pantolonları giymelisiniz. Çünkü önde ütü çizgisi olan pantolonların, bacakları daha ince ve daha uzun gösterme etkisi vardır.

Kalça ve Basenleriniz Genişse Uzun Blazer Ceket Tercih Edin

Kalça ve Basenleriniz Genişse Uzun Blazer Ceket Tercih Edin

Eğer şıklığınızı bir ceket ile tamamlamak istiyorsanız ve fazla kilolarınız varsa ya da bölgesel kilolanmadan şikayetçiyseniz oldukça dikkat etmelisiniz. Özellikle de kalça genişliği veya basen genişliği söz konusuysa mutlaka uzun bir blazer ceket tercih etmelisiniz. Bu kıyafet hileleri sayesinde fazlalıklarınız kapanacak ve daha ince görünebileceksiniz.

Kıyafet Hileleri : Yüksek Bel, Likralı Kotlar Seçin

Kıyafet Hileleri : Yüksek Bel, Likralı Kotlar Seçin

Eğer olduğunuzdan daha zayıf bir görünüm elde etmek istiyorsanız kot tercihlerinizde oldukça dikkatli olmalısınız. Ve eğer mümkünse pantolon hileleri arasında bulunan kot tercihlerinizi likralı olanlardan ve yüksel bel olanlardan yana kullanmalısınız. Çünkü likralı ve yüksek belli kotlar, göbeği kamufle etmenin en kolay yoludur. Hatta bu sayede yalnızca göbeğinizi kamufle etmez, aynı zamanda kalçalarınızı da güzel bir görünüme kavuşturabilirsiniz.Siyah Renk Vazgeçilmeziniz Olsun!

Siyah Renk Vazgeçilmeziniz Olsun!

Hemen hemen herkesin bildiği üzere siyah renk kıyafetler, kişileri olduğundan daha zayıf ve zarif göstermede oldukça etkilidir. Gardırobunuzda bulunacak olan siyah renkli birkaç parça kıyafet sizi daima hem şık, hem zayıf, hem de zarif gösterecektir ve çoğu zaman kurtarıcınız olacaktır. Dilerseniz siyah kıyafet tercihlerinizi, renkli aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.

Kıyafet Hileleri ile Beyaz Bluz da Giyebilirsiniz!

Kıyafet Hileleri ile Beyaz Bluz da Giyebilirsiniz!

Doğru tercihle dilerseniz kilolu olduğunuz halde beyaz bir bluz giyebilir ve bu bluzun içinde mümkün olduğunda, olduğunuzdan zayıf görünebilirsiniz. Eğer hafif bele oturan, bol ve geniş v yakalı bir bluz tercih ederseniz, siz de fazla kilolarınızı gölgeleyebilirsiniz.

Dikine Çizgili Giysiler Kullanın

Dikine Çizgili Giysiler Kullanın

Neredeyse herkes tarafından bilinen bir başka kıyafet hileleri daha; dikine çizgili kıyafetleri tercih etmek olarak karşımıza çıkıyor. Eğer olduğunuzdan daha uzun ve daha ince görünme amacınız varsa, kıyafet tercihlerinizde dik çizgili olanlara yönelmelisiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!