featured

En İyi Android Eğlence Uygulamaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi android eğlence uygulamaları ile sizle mobil cihazlarınızda eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Günümüzde android cep telefonları ve tabletler ile pek çok işlemi gerçekleştirebilir, sanal dünya etkileşimiyle boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz. İşte, kimi zaman keyifli zaman geçirmenizi sağlayaca, kimi zamanda eğlenceye yönelik işlemleri yapmanızı kolaylaştıracak en iyi android eğlence uygulamaları listesi…

En İyi Android Uygulamaları Listesi

En iyi android uygulamaları ile günlük hayatınıza kesintisiz olarak devam edebilir, sinema ya da tiyatro gibi eğlenceli etkinliklerin biletlerini sanal ortamdan satın alabilirsiniz. Bununla birlikte bu uygulamalar sayesinde evden bile çıkmadan eğlenceli zaman geçirme şansına sahip olabilirsiniz. 

1 – Biletix Uygulaması

Pek çok satın alma ihtiyacınızı karşılayabilecek olan, en iyi android eğlence uygulamaları arasında yer alan Biletix uygulaması, Pozitron tarafından geliştirildi, ve ücretsiz olarak mobil cihaz kullanıcılarına sunuluyor. Kültürel etkinliklerden sürekli olarak haberdar olmanızı sağlayacak olan bu uygulama aynı zamanda tiyatro, müzikal, sinema, konser gibi etkinliklerin biletlerini sıra beklemeden alabilirsiniz.

2 – Geocaching Uygulaması

Groundspeak tarafından geliştirilen ve belirli bir ücret karşılığında mobil cihaz kullanıcılarına sunulan Geocaching uygulaması, android cihazların GPS özelliklerini eğlenceli bir oyun haline getiriyor. En iyi android eğlence uygulamaları arasına yer alan Geocaching uygulaması aslında bir hazine bulma uygulaması olarak Amerika’da ve Avrupa’da yoğun bir ilgi görüyor. Geocaching nedir nasıl oynanır merak ediyorsanız, bu yazıya gözatabilirsiniz. 

Geocaching oyununda birileri, dünyanın herhangi bir yerine küçük hazine saklıyor. Bu hazineler aslında sıradan nesneler de olabiliyor. Nesne ya da hazineyi saklayan kişi daha sonra bu yerin GPS verilerini oyuna giriyor ve daha sonra da çevrede bulunan diğer oyuncular da bu hazineyi bulmanın peşine düşüyor.  

En iyi android eğlence uygulamaları arasında olmasına, Amerika ve Avrupa’da yaygın olarak kullanılmasına rağmen Geocaching uygulaması Türkiye’de pek fazla bilinmiyor. Ancak bu oyun sayesinde pek çok yeni tanışıp arkadaş olan kişiler de bulunuyor. Popülaritesi her geçen gün artan bu oyunda dünya çapında 6 milyondan fazla kullanıcı bulunuyor.

3 – AlkolMetre Uygulaması

Dijital Adam tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan AlkolMetre uygulaması, alkol kullanımı sonrası araç kullanacak olan insanlara hitap ediyor. Çünkü bu uygulamada gerçeğe en uygun sonuçla veriliyor. Kandaki alkol oranını, boy, yaş, cinsiyet, tüketilen alkolün cinsine göre hesaplayan AlkolMetre uygulamasında yüzde yüz doğru sonuçlar ortaya çıkmıyor ama gerçeğe en yakın sonuç veriliyor. Yine de az da olsa alkolle araç sürülmesi, kesinlikle tavsiye edilmiyor.

4 – Rüya Tabirleri Uygulaması

Yusuf Dursun tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak sunulan Rüya Tabirleri uygulaması, en iyi android eğlence uygulamaları arasında yer alıyor. Günümüzde rüyalar da burçlar gibi pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve görülen rüyaların yorumlarını okumak kimi zaman keyifli vakit geçirilmesine neden oluyor. Bu uygulamada, görülen rüyaların ne anlama geldiğinin açıklamaları yapılıyor. Ayrıca uygulama indirildikten sonra uygulamanın kullanılabilmesi için internete gereksinim duyulmuyor.

5 – Solo Uygulaması

Coding Caveman tarafından geliştirilen Solo uygulaması, kullanıcılarına ücretli olarak sunuluyor. Gerçek bir gitara ihtiyaç duymadan bulunduğunuz ortamlarda gitar çalmanızı sağlayacak bu uygulama, bu özellikleri sayesinde en iyi android eğlence uygulamaları arasındaki yerini alıyor. Üstelik bu uygulama üzerinden hem elektronik gitar, hem klasik gitar hem de akustik gitardan birini tercih edebilirsiniz. Öğretici bir yanı da bulunan bu uygulamanın kullanılabilmesi için ekranda çıkan gitar tellerine dokunmak yeterli oluyor.

6 – En İyi Android Eğlence Ugulamaları : 9GAG Uygulaması

Ücretsiz olarak mobil cihaz kullanıcılarına sunulan 9GAG uygulaması, hemen hemen her yerde gülmenizi, komik anlar yaşamanızı sağlayacak. Uzun yıllardan beri bilinen 9GAG sitesinde, dünyanın her yerinde gönderilen komik anların videosu, görselleri ve metinleri bulunuyor. İşte bu site artık mobil uygulama olarak cihazlara kurulabiliyor. Eğer siz de keyifli zaman geçirmek, günlük hayattaki stresten bir an olsun uzaklaşmak istiyorsanız en iyi android eğlence uygulamaları listesine bulunan 9GAG uygulamasını mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.

7 – TerraTime Uygulaması Uygulaması

Udell Enterprises tarafından geliştirilen TerraTime uygulaması düşük bir ücretle kullanıcılara sunuluyor. Eğer uzay konusunda meraklı iseniz, uydulardan alınan gerçek görüntüleri android cihaz ekranlarında bu uygulama sayesinde görebilirsiniz. Üstelik bu uygulamada dünyadaki gece gündüz takibi kolaylıkla yapılabiliyor, denizler, fırtınalar, bulutlar tüm ilgi çekiciliği ile ilenebiliyor.

8 – Planet Finder+ Uygulaması

En iyi android eğlence uygulamaları arasına Planet Finder+ uygulaması da yer alıyor. JtApps tarafından geliştirilen bu uygulama da düşük bir ücretle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Astronomi uygulaması olarak bilinen Planet Finder+ uygulaması, arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile birlikte kullanılabiliyor. Bu uygulamada gökyüzü taranabiliyor ve tarama sırasında o alanda yer alan gezegenler hakkında ayrıntılı bilgilerin sahibi olunabiliniyor.

9 – Sihirbazlık Dersleri Uygulaması

Zyna Mobile tarafından geliştirilen Sihirbazlık Dersleri uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer sihirbazlığa ilgi duyuyorsanız, yeteneklerinizle karşınızdaki insanları büyülemek istiyorsanız bu uygulamayı android cihazlarınıza indirebilir, sihirbazlık hareketlerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Üstelik para kaybetme, kaşık bükme gibi çok bilinen sihirbazlık hareketlerini bu uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz.

10 – Battery Widget Lightsaber Uygulaması

Ücretli olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Battery Widget Lightsaber uygulaması daha çok Star Wars izleyicilerinin rağbet gösyerdiği bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. En iyi android eğlence uygulamaları arasında yer alan bu uygulamada, telefonun pil durumu Star Wars’taki ışın kılıçları ile takip edilebiliyor.

11 – IMDb Movies & TV Uygulaması

IMDb tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan IMDb Movies & TV uygulaması, en iyi android eğlence uygulamaları arasında yer alıyor. Çünkü bu uygulama ile internet bağlantısının olduğu her yerde dünyadaki tüm filmlerin hakkında yapılan yorumlara erişebilir ve söz konusu filmin ya da dizinin aldığı puanı görebilirsiniz. Eğer bir film tutkunu iseniz IMDb sitesinin mobil uygulaması olan bu uygulamayı android cihazlarınıza mutlaka indirmelisiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!