featured

En İyi Android Alışveriş Uygulamaları | Online Alışveriş Uygulamaları Hangileri, Popüler Alışveriş Uygulamaları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi Android alışveriş uygulamaları, sayesinde bugün milyonlarca kullanıcı bulunduğu her yerden ihtiyaçlarını giderebiliyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte mobil cihazlar üzerinden alışveriş yapabilmek oldukça mümkündür. Bu uygulamalar sayesinde mobil cihaz sahibi olan kullanıcılar bulunduğu her yerden, ihtiyacı doğrultusunda alışveriş yapabilecektir.

En İyi Android Alışveriş Uygulamaları | Online Alışveriş Uygulamaları Hangileri, Popüler Alışveriş Uygulamaları Listesi

Bugün birçok marka, Android ve diğer sürümlü cihazlar için özel uygulamalar tasarlayarak, online ortamda alışveriş yapılabilmesini mümkün kılmıştır. En iyi Android alışveriş uygulamaları ile evinizin teknolojik ihtiyaçlarından tut, yemek malzemesine kadar ihtiyaçların temin edilebilesi söz konusu olacaktır.

1- En İyi Android Alışveriş Uygulamaları Listesi: Hepsiburada

Türkiye’nin en büyük ve en iyi Android alışveriş uygulamaları arasında yer alan Hepsiburada hemen her ürünü kullanıcıya sunabilmektedir. Elektronik ürünlerde giyime kadar kapsamlı kategorilerinin bu uygulamada bulunabilmesi mümkündür. Üstelik uygulamayı kullanan kullanıcılar, ihtiyacı olan ürünü dilerse yazarak dilerse de barkod okutarak aratabilecektir. Birden fazla mağaza üzerinden hizmet sunulduğu için istenen ürün, diğer mağazalarla fiyat bakımından karşılaştırılabilmekte ve en uygun fiyat seçeneği bulunabilmektedir.

Üstelik her bir ürünün altında ürünün özellikleri ve satın alan kullanıcıların ürün hakkındaki yorumları da yer almaktadır. Uygulama üzerinden sipariş vermeden önce hemen adres bilgileri girilmekte ve uygun ödeme koşullarından biri seçilerek, ödeme adımı tamamlanmaktadır. Siparişin onaylanması sonrasında ise, siparişler bölümünden alınan ürünün takibi yapılabilecektir.

Herhangi bir durumda ise müşteri hizmetleriyle iletişimine geçilebilecektir. Mobil alışveriş uygulamaları arasında yer alan Hepsiburada, fiziksel bir mağazaya sahip olmaması sebebiyle, oldukça uygun fiyatlar üzerinden satış yapabilmektedir. Bu yönü ile rakiplerinin önüne geçen uygulama, yüzlerce ürün arasından ihtiyacınıza en uygun seçeneği bulabilmenize yardımcı olmaktadır.

2- Popüler Alışveriş Uygulamaları Arasında Yer Alan Trendyol

Türkiye’nin popüler alışveriş uygulamaları içerisinde gösterilebilecek Trendyol, aslında kullanım bakımından Hepsiburada’ya benziyor. Hemen her kategoride yüzlerce seçeneğin bulunduğu Trendyol üzerinden yalnızca arama ya da filtreleme yöntemiyle ihtiyaç olan ürüne ulaşılabiliyor. Birden fazla mağaza bulunduğu için ihtiyaç olan ürünlerin fiyat karşılaştırılması yapılabilmesi de mümkün olabiliyor. Trendyol üzerinden sipariş oluşturan kullanıcılar uygun ödeme koşulları içerisinden seçim yaparak, ödeme adını geçebiliyor.

En iyi Android alışveriş uygulamaları listesinde gösterilebilecek Trendyol, kullanıcı yorumlarını okuyabilme fırsatı da sunuyor. Buda kullanıcıların üründen memnun olup olmadığı konusunda ipuçları verebilmekte. Trendyol özellikle kullanıcılara çok sayıda indirim kuponu tanımlaması sebebiyle tercih edilebiliyor. İndirim kuponları zaten oldukça uygun olan fiyat içeriğinin, daha da avantajlı bir hale gelebilmesini sağlıyor.

3- Dünyanın En Büyük Online Alışveriş Sitesi: Amazon

En iyi APK uygulamalar listesinde gösterilebilecek Amazon, dünyanın en büyük online alışveriş sitesi konumundadır. Ne yazık ki henüz Türkiye’ye hizmet vermeyen Amazon, diğer ülkelerde aktif olarak kullanılabiliyor. Türkiye’den alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların ilk olarak banka üzerinden kredi kartı çıkartması gerekiyor. Bu kartın çıkarılması ile birlikte ABD’de özel posta kutusu servisleri ile siparişlerin gönderimi sağlanabiliyor.

Yani Amazon’dan alışveriş yapıldığında ilk olarak alışveriş ABD’ye sonrasında ise banka aracılığıyla Türkiye’ye gönderiliyor. Bu işlem genellikle kargo ücretinin biraz daha maliyetli olmasına sebep olabiliyor. Ancak en iyi Android alışveriş uygulamaları içerisinde yer alan Amazon, çok uygun fiyatlara sahip olduğu için her halükarda kullanıcıya avantaj sağlayabilecektir. Ancak Türkiye’den alışveriş yapacak kullanıcıların mağdur olmamak adına, bu noktada bankası ya da internet üzerinden kapsamlı bilgi edinmesi oldukça önemlidir.

4- En Ucuz Alışveriş Uygulamaları Arasında Gösterilebilecek Gitti Gidiyor

En ucuz alışveriş uygulamaları, büyük bir konfor sağlaması sebebiyle tercih ediliyor. Bu uygulamalar sayesinde kullanıcılar, mağaza mağaza gezme derdinden kurtularak bir tıkla ihtiyaçlarını temin edebiliyor. Bu uygulamalar arasında gösterilebilecek Gitti Gidiyor, ürün alım-satımına aracılık eden bir platform konumunda.

En iyi Android alışveriş uygulamaları arasında gösterebileceğimiz Gitti Gidiyor’da ikinci el ürünlerin açık arttırma yoluyla satılabilmesi de mümkündür. Siz herhangi bir ürüne teklif verdiğinizde, teklif durumunuzu incelemeniz ya da ürünün satılıp satılmadığını kontrol edebilmeniz mümkün. Bunun yanı sıra birbirinden farklı mağazalar arasından seçim yaparak ihtiyacınız olan ürünü sıfır olarak alabilme şansınızda bulunuyor.

Android en iyi uygulamalar 2021 içerisinde gösterebileceğimiz Gitti Gidiyor en pahalı üründen, en ucuz ürüne kadar aranılan her şeyin bulunabilmesi sebebiyle kullanıcıların tamamının beklentisini karşılayabilmekte. Bu nedenle bir alışveriş uygulaması ihtiyacın bulunuyorsa, bu platformu da mutlaka deneyimlemelisiniz.

5- Özel Günlerinizde İmdadınıza Yetişecek Çiçek Sepeti Uygulaması

Uzun yıllardır en iyi Android alışveriş uygulamaları arasında yer alan Çiçek Sepeti aslında online çiçek gönderimi yapmakta. Uzun yıllar yalnızca çiçek ve hediye gönderimi hizmeti veren Çiçek Sepeti, geçtiğimiz yıl itibariyle geniş kategoriler oluşturarak birçok ürün satışı gerçekleştirmeye başladı.

Uzman ve güvenilir olduğunu kanıtlayan uygulama, mobil hizmet ve kargo konusunda da oldukça başarılı. 81 ile aynı gün gönderim sağlaması sebebiyle oldukça geniş bir hizmet ağı bulunan Çiçek sepeti, uygun fiyat imkanı sunabilmesi ile de ön plana çıkıyor. Uygulama üzerinden kategorileri inceleyen kullanıcılar beğendiği tüm ürünleri sepetine ekleyebiliyor ve uygun ödeme koşulları ile satın alma adımını tamamlıyor.

Ayrıca kullanıcılar siparişinin hazırlandığı, araca yüklendiği, kargoya verildiği ve alıcıya ulaştırıldığında da bilgilendiriliyor. Gerekli durumlarda destek bölümüne ulaşılarak sorun ve mağduriyet bildirimi yapılabiliyor. En iyi alışveriş uygulamaları arasında gösterilen Çiçek Sepetinde hatırlatıcı özelliği bulunduğu için, özel günlerinizi unutmanızda söz konusu olmuyor.

6- En İyi Android Alışveriş Uygulamaları Arasında Gösterilebilecek Yemek Sepeti!

Online market alışverişi uygulamaları içerisinde gösterilebilecek Yemek Sepeti, henüz oldukça yeni olmasına rağmen güvenilirliğini kanıtladı. Oldukça popüler olan bu uygulama, pratik ve hızlı oluşu sebebiyle gereksiz bekleyişi de sonlandırıyor. Dakikalar içerisinde siparişinizi kapınıza kadar getiren uygulamada hem yemek hem de market alışverişi alternatifi bulunuyor.

Görselliğin ve lezzetin önemsendiği bu platform,akıcı bir şekilde sipariş oluşturabilmek için ihtiyaç olan her şeye sahip. Yemek sepeti bölgede bulunan restoranlar, cafeler ve diğer işletmeler ile iş birliği yaparak ihtiyacınıza yönelik hizmet alabilmenizi sağlıyor. Market alışveriş uygulamaları arasında gösterilebilecek bu platformda kategori içeriği oldukça geniş olduğu için seçim yapabilme şansınız bulunuyor.

Verilen sipariş ise online ödeme, kapıda kredi kartı ya da nakit olarak ödenebiliyor. Uygulamanın sipariş teslimatı sırasında hiçbir ücret talep etmemesi ve fiyatların restoranın sabit fiyatları ile aynı olması ise büyük avantaj! Hemen her yerde sipariş verebileceğiniz ve en iyi Android alışveriş uygulamaları arasında gösterebileceğimiz bu platform, oldukça kısa bir sürede ürününüzü bulunduğunuz yere kadar getiriyor.

7- Kültür- Sanat Kategorisi Alışverişleriniz İçin D&R Uygulaması

En iyi Android alışveriş uygulamaları arasında gösterebileceğimiz bir diğer platform D&R. Kültür- sanat kategorisinde bir adım öne çıkan D&R aradığınız bir kitabı, müzik albümünü, elektronik bir cihazı ya da benzeri aksesuarları mobil ortamda alabilmenizi sağlıyor. Kitap, film, elektronik, hediyelik, oyun, hobi gibi birçok ihtiyacınızı karşılayan bu uygulama kendinize zaman ayırabilmenizi sağladığı için, esasen bir sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.

Uygulamada hem Türk hem de yabancı markaları bulabildiğiniz için, her kategoride sıra dışı ürün içeriklerine de ulaşabilmek mümkün olabiliyor. Her bir ürün ilgili kategoride yer aldığı için kullanıcılar ihtiyacı olan kategoriye yönelerek, dilediği alışverişleri yapabiliyor. Her ayrıntının düşünüldüğü D&R, hızlı ve pratik sipariş hizmeti sayesinde en iyi Android alışveriş uygulamaları arasına girebilmeyi başarıyor.

8- Elektronik Alışverişleriniz İçin En İyi Tercih Teknosa

Son olarak en iyi Android alışveriş uygulamaları arasında Teknosa gösterilebilecektir. Teknosa telefon, bilgisayar, tablet, televizyon ve daha pek çok elektronik eşyaya ulaşım sağlayabileceğiniz bir platform. Sipariş verme işlemi oldukça kolay olan uygulamada 50 TL üzeri kargo bulunmadığı için ekstra bir bedel ödemenize de gerek kalmıyor.

Üstelik bir ürünü mağaza üzerinden almak istediğinizde ‘’Mağazada Ara’’ özelliğini devreye sokarak, bulunduğunuz bölgede hangi Teknosa’da var görebiliyorsunuz. Ürün herhangi bir adreste bulunmuyorsa, online olarak sipariş vererek ‘’Mağazadan Teslim Al’’ seçeneğini kullanabiliyorsunuz.

Rakiplerine nazaran en uygun fiyat içeriğini sunabilen Teknosa, ödeme konusunda da türlü kolaylıklar sunabiliyor. Yine belirli aralıklarla kullanıcılara indirim kuponları tanımlayarak, ihtiyaçlarınızı çok daha uygun fiyatlara alabilme imkanı sunuyor. En iyi Android alışveriş uygulamaları listesinde gösterilebilen Teknosa, Sipariş takibi yapabilme ve Destek bölümünden mağduriyet bildirme özellikleri ile de beklentiyi karşılayabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=b0CVwMoM3cw

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!