featured

Ebrar Karakurt’lu Elidor Reklamı için “Eşcinselliği mi Savunuyor” Eleştirisi Yapan Ali Atıf Bir’in Web Sitesi Hacklendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu olan ve İtalya’nın Novara Takımına transfer olan başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt’un rol aldığı Elidor reklamına “eşcinselliği mi savunuyor” eleştirisi yapan Ali Atıf Bir’in internet sitesi hacklendi.

Ali Atıf Bir Sosyal Medyada Tepki Topladı

Ali Atıf Bir, en skorer voleybolcular arasında yer alan, Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı’nda oynayan ve iki seneliğine İtalya’nın Novara takımına transfer olan Ebrar Karakurt’un Elidor reklamında oynamasına eleştiri getirmiş ve sosyal medyada tepki almıştı.

Ali Atif Bir “Yarını Bekleyin” Demişti, Web Sitesi Hacklendi

Reklamcı ve İletişim Profesörü olan Ali Atıf Bir ilk olarak instagram daha sonra da Twitter hesabı üzerinden Ebrar Karakurt’lu Elidor reklamına eleştiri getirmişti. Yayınladığı anket üzerinden tepki toplayan Ali Atıf Bir, kendisine tepki gösterenlere “Yarını bekleyin” mesajı vermişti. Ali Atıf Bir’in bu paylaşımları sonrasında bugün internet sitesi hacklendi.

Ebrar Karakurt Paylaştı

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, Ali Atıf Bir’in kendisine ait internet sitesinin hacklenmesi haberini instagram hesabı üzerinden hikaye olarak paylaştı ve “Buna çok güldüm” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!