1. Haberler
  2. Ordan Burdan
  3. Güncel
  4. Vicdansız Anne Bebeğini Tiner İçirerek Öldürdü

Vicdansız Anne Bebeğini Tiner İçirerek Öldürdü

Vicdansız Anne Bebeğini Tiner Suyu İçirerek Öldürdü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vicdansız anne bebeğini tiner içirerek öldürdü. Evlilik dışı dünyaya gelen bebeğin annesi bunalıma girdiği için bebeğini öldürmek istediğini itiraf etti.

Anne Cezaevine Alınırken, Baba Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Vicdansız Anne Bebeğini Tiner Suyu İçirerek Öldürdü
Vicdansız Anne Bebeğini Tiner Suyu İçirerek Öldürdü

İstanbul’un Esenler ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Dilek Ç.’nin Y.E ile olan evlilik dışı ilişkisinden bir erkek bebeği oldu. Emre adını verdiği bebeği 26 Eylül 2024’te parka götürdü. Henüz üç aylık olan bebeğe mamanın içine  tiner koyarak içirdi. Bebekle birlikte akrabalarına giden anne, bebeğin fenalaşması ile birlikte Fatih’te hastaneye gitti. Emre bebek iki aylık yaşam savaşını kaybetti. Anne cezaevine gönderilirken Y.E isimli baba adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bunalıma Girdim

Vicdansız Anne Bebeğini Tiner Suyu İçirerek Öldürdü

Polis sorgusunda anne şu şekilde ifade verdi;

Çocuğum evlilik dışı dünyaya geldi. Kendisine ve bana kimse sahip çıkmadı. Bunalıma girdim. Bu nedenle Esenler’de çocuğun biberonuna tiner katarak içirdim.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yayınlanan içerikler doğruluğu kanıtlanmış bilgiler değildir.
OKU HABER ile Haber Hakkında Sohbet