featured

2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları

Nevzoo tarafından her ay düzenli olarak yapılan 2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Listesi’nin Ağustos ayı sayısı ile karşınızdayız. Sitede yer alan oyunlara bir de bizim gözümüzden bakın.

1 – League of Legends

Belki de son birkaç yılın en çok oynanan oyunu olan League of Legends, kadın erkek, genç yaşlı herkesin ortak noktası olmayı başardı. Üstün grafikleri ve sosyal ağı ile 2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Listesinde ilk sırada bulunmayı hak ediyor.

2 – Counter-Strike: Global Offensive

2000li yılların başından çıkan Counter Strike, 2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Listesinde ikinci sırada bulunuyor. Her yıl yeni bir versiyon çıkaran oyunun Global Offensive versiyonu ile bu sırada olmayı hak ediyor.

3 –  Fortnite

Listemizin 3. sırasında Fortnite bulunmaktadır. Oyunun kurgusuna bakıldığında yine bir savaş söz konusudur.

4 – Hearthstone: Heroes of Warcraft

2 boyutlu bir oyun olan Hearthstone, 2019 yılının en sevilen oyunlarından dördüncüsü olmayı hak etmektedir. Oyun sırasında level ve görev mantığı yer almaktadır. Oyunseverlerin tutku ile bağlı oldukları oyunda takım gücünü geliştirme yönü de bulunmaktadır.

5 – Minecraft

Listenin en basit tasarımlı oyunu olan Minecraft, geliştirildiği ilk andan itibaren oldukça çok kullanıcıya ulaşmıştır. Bu özelliği ile de 2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Listesinde 5. sıraya yerleşiyor.

6 – PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

3 boyutlu bir oyun olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, gerçeğe çok yakın tasarımı ile dikkatleri çekmektedir.

7 – Overwatch

Çizgi karakter görünümündeki Overwatch, renkli tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Oyun, geliştirildiği ilk andan itibaren dünyanın çeşitli bölgelerinde hızla yayıldı. Hem erkek hem de kadın oyuncuların tercih ettiği oyun 2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Listesinde 7. sırayı temsil ediyor.

8 – Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Yine bir savaş filmi olan Tom Clancy’s Rainbow Six, listenin sekizinci sırasına yerleşmiştir.

9 – World of Warcraft

2000li yılların en çok oynanan network ve savaş oyunu olan world of warcraft, eşsiz tasarımdaki karakterleri ile oyuncuları kendine bağlamaktadır. 2019 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Listesinde 9. sırada yer alan oyun genç yaşlı milyonlarca oyunsevere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

10 – World Of Tanks

Tankların savaşını anlatan bir oyun olan söz konusu kurgu, listemizin son sırasına yerleşmiş durumdadır. Gerçek görsellere ilgi duyan oyunseverlerin ilgisini çeken oyun, oldukça ses getirdi.   Bakınız: 2019’un En İyi 10 Oyun Bilgisayarları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!