featured

Avrupa’da Evlenme Teklifi Yapılabilecek En Favori Mekanlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’da evlenme teklifi yapmayı mı planlıyorsunuz? Hem kendi hayalinizdeki gibi hem de  sevdiğinizin hayalindeki gibi bir evlenme teklifi düşlüyorsunuz, değil mi? Avrupa’da evlenme teklifi yapılabilecek en favori mekanlar aslında o kadar çok ki…

Öncelikle Avrupa’da evlenme teklifi yapmak için hayal kurmanız ve nasıl bir mekânda teklif yapmayı istediğinizi belirlemeniz gerekli. Tarihi bir mekân mı, yeşilliğin bol olduğu bir mekân mı, romantik kapalı bir mekân mı yoksa bir deniz kenarı ya da bir nehir kenarı mı istiyorsunuz, öncelikle buna karar vermelisiniz. Sonra yüzüklerinizi hazırlmalı ve vizelerinizi ayarlamalısınız. Şimdi hayaller sizden mekanları göstermek bizden olsun ve Avrupa’da evlilik teklifi yapılacak mekanları inceleyelim.

Avrupa’nın Evlenme Teklifi Mekanları

Sizin için Avrupa’da evlenme teklifi yapılabilecek 8 favori şehir seçtik.

1. Verona’da Evlenme Teklifi

Verona, Avrupa’da yaşanmış bir aşka şahitlik etmiş bir yer olarak bilinmektedir. Romeo ve Juliet aşkının yaşandığı yer olan Verona’da evlenme teklifi yapmak muhteşem bir seçenek olacaktır. Özellikle Verona’daki Juliet’in evi Avrupa’da evlenme teklifi mekanları arayanlar için romantizmin ve aşkın yeridir diyebiliriz. Verona’da Juliet’in evinin balkonunda tarihin muhteşem kokusunu teneffüs ederken evlenme teklifi almak bir bayanı çok mutlu edecektir. Hatta bu mekânda nikahta yapılabilir.

YouTube video

2. Paris’te Evlenme Teklifi

Zaten herkesin bildiği gibi Paris Aşıklar şehri diye adlandırılan yerdir. Birçok ünlü şair, yazar, ressam bu şehirde yaşamıştır ya da bulunmuşdur. Hem her köşesi aşk kokar Paris’in ve hem de her mekânı aşktır Paris’in. Eiffel kulesinin altında ya da karşısında romantik bir müzikle dans ederken beyefendinin cebinden yüzük çıkartarak sevdiğine evlenme teklifi yapması, kesinlikle bir bayana çığlık attırarak evet dedirtecektir. Tabi sonrasında bir şampanya patlatabilirsiniz.

YouTube video

3. Floransa’da Evlenme Teklifi

İtalya’nın şehirlerinden birisi olan Floransa’da evlenme teklifi yapılacak yerlerdendir. Floransa’nın şatoları ve sarayları yine Avrupa’da evlenme teklifi için tarihi mekân arayanlara farklı bir alternatif olacaktır. Hangi bayan bir şatoda evlenme teklifi almak istemez ki… Bir gül, bir yüzük ve bir keman size muhteşem bir atmosfer oluşturacaktır. Floransa’da evlenme teklifi alan sevgilinizin evet derken gözlerinden akan mutluluk gözyaşlarını ellerinizle sileceksiniz, hiç şüpheniz olmasın.

YouTube video

4. Roma’da Evlenme Teklifi

Avrupa’da evlenme teklifi için Roma’da mükemmel bir yer olacaktır. Başta “Aşıklar Çeşmesi” olmak üzere Roma’nın her yerinde yapılan evlilik teklifi bir bayanın sevincini bir kez daha artıracaktır. Ayrıca Roma’da bulunan Colleseum, İspanyol Merdivenleri ve bunun gibi daha birçok yer İtalya’da evlenme teklifi yapmak isteyenler içim oldukça uygun mekanlardır. Eğer ki gelecekteki eşinizi bugünden sevindirmek istiyorsanız önce Roma’nın her yerini el ele gezin, sonra evlenme teklifi noktanızı belirleyin ve teklifinizi yapın. Tabi teklif yaparken romantik bir müziği unutmayın. Bu mekanların birinde teklif alan sevdiğiniz kesinlikle boynunuza sarılacaktır, emin olabilirsiniz.

YouTube video

5. Venedik’te Evlenme Teklifi

Gondollar ve aşıklar şehri Venedik’te evlenme teklifi…Hayali bile güzel değil mi? İtalya ve Venedik denince evlenme teklifi, ya bir gondolla Rialto Köprüsü’nün altından geçilirken yapılmalıdır ya da Rialto Köprüsü’nün üzerinde yapılmalıdır. Köprüyü tercih edenler kesinlikle teklifi gece yapmalılar, çünkü şehrin ışıklarında yapılan bir teklif muhteşem olacaktır. Teklif yaparken Venedik’in meşhur maskelerinden de takabilirsiniz. Teklifle birlikte sevdiğinizden cevap olarak evetler ardı ardına gelecektir…

YouTube video

6. Brugge’de Evlenme Teklifi

Özellikle kış vaktinde kar yağdığında evlenme teklifi yapmak için Avrupa’da bir yer arıyorsanız kesinlikle Belçika’da Brugge’yi tercih etmelisiniz. Brugge’de Noel zamanında ışıltılı bir gecede teklif yapabilirsiniz. Masalsı bir yer olan Brugge’de evlenme teklifi almak emin olun her bayanı mutlu edecektir. Akordeon eşliğinde teklifinizi yapabilirsiniz. Sevdiğinizden evet cevabını alarak Brugge’de en mutlu anlarınıza şahit olacaksınız.

YouTube video

7. Alplerde Evlenme Teklifi

Yine karların olduğu bir yerde evlenme teklifi düşünenler için Alp dağları doğru bir destinasyon olacaktır. Karlı Alp dağlarının eteklerine bir kardan kadın ve bir kardan adam yaparak, romantik bir müzik eşliğinde yapılacak bir evlenme teklifiyle sevdiğiniz çok mutlu olacaktır. Evet cevabının ardından kartopu oynayabilirsiniz ve kardan adam ile kardan kadınla resim çekilerek, bu anı geleceğe taşıyabilirsiniz.

YouTube video

8. Santorini’de Evlenme Teklifi

Sıcak bir akşamda Yunanistan’da Santorini’de yapılacak bir evlenme teklifi hem sizi hem de sevdiğini sevindirecektir. Güllerle donatılmış bir kalp mekânda romantik bir akşam yemeğinin ardından teklifinizi sunabilirsiniz. Mum ışıkları ve muhteşem bir müzik, romantik bir ortam sağlamanız için doğru bir seçim olacaktır. Santorini’nin muhteşem ortamında ve gün batımında denize karşı yapılan bir teklifle eminiz evet kelimeleri ardı ardına gelecektir.

YouTube video

Mutlu kalın…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!