featured

Bol Pantolonlar ile Şık Görünmenin Yolları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bol pantolonlar birçok kadın tarafından tercih edilemeyebilmektedir. Oysaki bol pantolonlar ile çok zarif ve şık kombinler kolay bir şekilde oluşturulabilmektedir. Bunun yanında sokak tarzına uygun kombin de yapmak oldukça kolay olmaktadır.

İspanyol Paça Pantolonlar Nasıl Giyilmeli?

Birçok kadın ‘ İspanyol paça pantolon üzerine ne giyilir?’ gibi soruları sorabilmektedirler. İspanyol paça kesimi gereği çok şık ve zarif bir görünüm oluşturulmasını sağlamaktadır. İspanyol paça pantolonlar ile birçok kadın olduğundan daha zayıf bir görünüme sahip olmaktadırlar. İspanyol paça üzerine ise dar bluzlar, dar kesim gömlekler tercih edilmelidir.

Tesettürlü Kadınlarda İspanyol Paça Kombini

Tesettürlü kadınların birçoğu İspanyol paça pantolonu tercih etmektedirler. Tuniklerin altına giyilen İspanyol paça çok şık ve zarif bir görünüme neden olmaktadır. Şifon uzun gömlekler, bluzlar İspanyol paça üzerinde oldukça hoş durmaktadır.

Geniş Paça Kombinleri ile Sokak Modası

Sokak modası salaşlığın bir simgesi haline gelmektedir. Sokak modasında birçok kadın ise geniş paça pantolon tercih etmektedirler. Geniş paça pantolon üzerine giyilen göbeği açıkta kala dar bluzlar çok güzel durmaktadır. Bu kombin uzun kolyeler ile tamamlandığı zaman oldukça şık olunabilmektedir. Geniş paça pantolon kombinleri ile sokak modasında tarz sahibi olmak çok kolay olmaktadır.

Bol Paça Pantolonlarda Aksesuar Seçimi

Bol paça pantolon kombinleri bayan için erkeklere nazaran daha fazla tercih edilmektedir. Bol paça pantolonlar ise çeşitli aksesuarlar ile daha ön plana çıkarılabilmektedir. Uzun kolyeler, halka küpeler, farklı şallar ile bol paça pantolonlar daha şık görünmektedir. Bol paça üzerine giyilen bluz bol ise daha minimal takılar tercih edilmelidir. Dar paça pantolon üzerine dar bluzlar tercih edilecekse eğer daha uzun kolyeler ve halka küpeler ile kombin edilmelidir. Bu sayede oldukça farklı tarzlar yaratılabilmekte ve hoş görünümler oluşturulabilmektedir.

İspanyol Paça ve Gömlek Kombinleri

Siyah İspanyol paça pantolon üzerine hiç şüphesiz çizgili gömlekler oldukça hoş durmaktadır. Gömlek ise pantolon içerisine sokulmalıdır. Bunun yanında büyük halka küpeler ile tamamlanmalıdır. Ayrıca isteğe göre deri kemerler de kullanılabilmektedir.

İspanyol Paça Pantolon Üzerine Kazak Nasıl Giyilmeli?

İspanyol paça pantolon üzerine ise dar, ince örgülü kazaklar daha hoş durmaktadır. Bunun yanında kolları volanlı kazaklar ile oldukça zarif bir görünüm oluşturulmaktadır. Ayrıca bol kazaklar da İspanyol paça üzerine hoş durmaktadır. Bol kazak tercih edecekler ise kalın ve salaş örgülü kazaklar ile kombinlemelidirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!