featured

Deren Talu: Annemle İlişkimiz Kayıtsız Şartsız Desteklemek Üzerine

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, Günaydın Gazetesi’nden İdil Demirel’e röportaj verdi. Cengiz Abazoğlu’nun koleksiyonunu tanıtmak için kamera karşısına geçen Deren Talu soru cevap şeklinde ilerleyen röportajda kendisine yöneltilen sorulara şu şekilde cevap verdi:

Ünlü bir tasarımcının büyük bir markayla yaptığı işbirliğinden doğan yeni koleksiyonunu ilk sizin üzerinizde gördük. Nasıl oldu bu buluşma?

Abazoğlu tasarımlarını çok beğeniyorum. Markayı yakından takip ediyorum. Teklif onlardan geldi. Beni de bu koleksiyonun tanıtımında görmek istemişler. Çok güzel bir buluşma oldu.

Peki beğendiniz mi koleksiyonu? Modaseverlerden önce ilk siz görme şansı yakaladınız…

Feminen ve kadın vücudunu çok güzel gösteren formlarda kıyafetler. Bu da benim tarzıma çok uygun. Tüm koleksiyona sahip olmak isterim. Ama aralarında en çok rugan montu beğendim. Onu günlük hayatta birçok farklı kombin ile giyebileceğimi düşünüyorum.

ve yaptığı her işle Türkiye’nin en tanınan yüzlerinden biri olması, benim içine doğduğum bir realite.

Bu ve annemin her işi çok ciddiye alarak kişisel başarı çıtasını hep yukarı taşıması benim için sonsuz bir ilham ve motivasyon kaynağı. Ayrıca, bir kadın olarak hayal ettiklerini ve kendini gerçekleştirme yolculuğu, çok saygı duyduğum ve kendim için de seçtiğim bir yol.

Neler paylaşırsınız annenizle? Mesela moda konuştuğunuz konular arasında mı?

Moda elbette paylaştığımız konuların bir parçası. Ama çok büyük bir parçası diyemeyeceğim. Birbirimize seçimlerimiz konusunda devamlı tavsiye verdiğimiz bir alan moda. Annemin fikirlerini çok önemserim, sorarım ona her şeyi, o da mutlaka bana sorar. 

Gelecek için neler planlıyorsunuz? 

Gelecek için planım yok. Hayat planlanabilecek bir şey değil. Ben sadece neler istediğimi, nelerin bana keyif vereceğini, hayat yolunda tatmin sağlayacağını biliyorum. Bu anlamda neler gelişirse ona göre aksiyon almak, bence en doğrusu. Oyunculuk eğitimim var. Çok doğru bir ekiple, çok doğru bir rol gelirse ne güzel olur. Gelmese de olur. 

Dönüp yine modaya getirmek istiyorum konuyu? Genç bir kadın olarak sever misiniz alışveriş yapmayı? 

Alışverişi çok severim ama çok uzun sürerse çok sıkılırım, bu yüzden çabuk bitiririm. Ayrıca, alışveriş için çok yüksek bütçeler ayırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Günümüzde oldukça makul fiyatlara başarılı tasarımları geniş kitlelere sunan birçok marka var. İyi kombin yapmanın parayla alakalı olmadığını düşünüyorum. 

Peki trendlerle aranız nasıl? 

Trendleri takip ederim ama her trende uymam. Modadan anlamak önemli olan ve tabii ki bir tarz sahibi olmak gerekiyor. Bu sayede herhangi bir yerden kendi üstünüzde en iyi duracak olan parçaları seçebilir ve doğru kombinler yapabilirsiniz. 

Dolabınızın olmazsa olmazları nelerdir? 

Jean’lerim, kısa botlarım, gözlüklerim, takılarım dolabımın olmazsa olmazları.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!