featured

En Beğenilen WhatsApp Durum Sözleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp durum sözleri son zamanların yeni akımlarından biridir. Gençler arasında yaygın olarak kullanılmaktadır. Ancak, 30 ve üzeri yaş grubunda özellikle kadınlar arasında da popüler bir kullanıma sahip olduğu görülmektedir. İşte, Şubat ayı derlememizden oluşan aşk dolu sözler güzel sözler anlamlı sözler, aşk sözleri ve en güzel Whatsapp sözleri !

Her türlü duygu ve durumu anlatmak için hazırlanmış güzel ve özlü sözleri sizler için araştırdık ve derledik. Günlük modunuza uygun olarak hazırlanmış ve ya söylenmiş bir WhatsApp durum sözü mutlaka vardır. Bunu bulmak için kitap karıştırmakla uğraşmanıza gerek kalmadı artık. Bu yazıdaki başlıklardan durumunuza ve modunuza uygun olan sözlerden biri mutlaka sizin için.

Whatsapp Durum Sözleri Kısa

WhatsApp durum sözleri kısa versiyonları ile daha kolay hatırda kalıyor. Hem kısa olanlar ekrana daha rahat sığdığı için ilk bakışta hepsini görmek mümkün oluyor. Bu nedenlerle daha fazla okunuyor. Dolayısıyla daha fazla tercih ediliyor. En güzel durum sözleri Whatsapp karşınızda. 

Her zaman bardağın dolu tarafına bak.Dün dündür. Bu gün bu gündür.Tipimiz değil tikimiz mavi olsun.Her tercih bir vazgeçiştir.Sessizliği dinle söyleyecek çok şeyi var.Sevdiğin kadar sevilirsin.Umut kaybolsa da yerini bulur.Giderek daha çok seviyorum seni demişti. O yüzden gitti demek ki. Durumum iyi çok şükür.Sözün bittiği yerdeyim. Seni bekliyorum.Yalnız değilim ki uykum var.Sen başını dik tut! Prenses tacın düşmesin.Ben evde göbek besliyorum.Keşke beni tanımasına izin vermeseydim.Yazana yazarım.Son laf bükücü.Eğri ok doğru gitmez.Yıkılmadım ayaktayım.Dünyalar kadar çok seviyorum.Kişiye göre onlineBuraya yazmak da moda oldu.Engelimiz uzaklık değil senin beynindi.Unutmak büyük bir nimettir.Çok tatlısın ama diyet yapıyorum.

WhatsApp Durum Sözleri Komik

Bazı WhatsApp durum sözleri komik ve dokundurmalı oluyor. Nasrettin Hoca fıkraları gibi güldürürken düşündürüyor. Anlamlı ve komik whatsapp durum sözleri ile ilgili en güzel, en güncel örnekleri sizin için araştırdık. İşte, kısa whatsapp durumları !

Denize düşen cep telefonuna sarılır.Boşuna yağıyor yağmur. Bugün güzel bir şey olacak, inanıyorum. Peşimden gelip durma ben kayboldum.Ya kendine gel, ya bize gidelim.İyi Geceler.Bizi çekemediler, halat koptu.Seni Seviyorum. Bir gün seni seviyorum dediğim hiç kimse, yanımda kalmayacak. Sana daha önce benden başka kim aşk dedi. Seni kim üzdü böyle.Sen gittin artık yoksun.Durumum yok, yazamıyorum.Hiç kimse sen benim gibi sevemez. Aklı kısa olana, uzun cevap vermem.Bazı insanlarda” idrak zorluğu enfeksiyonu” var.Bazı insanların gelişi huzur verir, bazılarının da gidişi.Canını yakıp ısınmak isterdim.Rüyam olsan tabire bakardım. Ama duamsın takdire bırakıyorum.Kim vurduya gittim. Birazdan dönerim.Allahım sen sevdiğime doğru yolu göster. O mal beni bulamaz.Allahım çok paranın beni değiştirmeyeceğini ispatlayabilmem için bana bir şans ver ne olur?Bir tanısan valla sen de çok söversin.Tabuları yıkarım. Ama bulaşıklar senin.Bilmemek ayıp değil. Yeter ki belli etme.Unutma elinde sadece bu gün var! Ona göre yaşa.

WhatsApp Durum Sözleri Dini

Bazen de WhatsApp durum sözleri dini ifadeler barındırıyor. İnsanlar inançları sayesinde bazı zor durumlardan fazla etkilenmeden sıyrılabiliyor. Ayrıca dini ifadeler içeren sözleri okumak insanları rahatlatıyor.

Allah var, gam yok.Eğer birgün bir derdin olursa; “ benim çok büyük bir derdim var ” deme. Derdine dönüp: “ benimm çok büyük bir rabbim var ” de.Allahım, gönlümdekini bana hayırlı eyle.Allah’ım, benim için hayırlı olanı gönlüme hoş eyle.Sen çekilirsen aradan. Tecelli eder yaradan.“Dur bakalım Mevla’m neyler? Neylerse güzel eyler.” Erzurumlu İbrahim Hakkı“Kapalı kapı yoktur. Yanlış anahtar vardır” Mevlana.Her şeye canını sıkma ey gönül! Ne bu dertler kalıcı, ne de bu dünya.“Şikâyet eden kötü huyludur. İyi huylu olan sabreder.” Hz. Ali“Düşünmeden konuşmanın cezası; konuştuktan sonra düşünmek zorunda kalmaktır.” Hz. Ali“Akrabanıın düşmanlığı ve dostun ezasıı yılan zehrinden daha zararlıdır.” Hz. AliBismillah her hayrın başıdır.Kur’an ayet ayet edeptir. Edep aklın suretidir.Hayat iki ezan arasındadır. Doğduğunda ismini koymak için kulağına okunan ve öldüğünde namazını kılmak için okunan.Sözünü tartmadan söyleyen aldığı cevapla kırılmasın.Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Mesele çamurlaşmadan yaşamak.Allah ne derse o olur.İnanç aklın sigortasıdır.Sabret! Zor zamanlar güzel kapılar açacaktır.

WhatsApp Durum Sözleri İngilizce

WhatsApp durum sözleri İngilizce olarak yazıldığında daha anlaşılmaz olduğu için etkisi daha fazla olabiliyor. Bazen de yarısı Türkçe yarısı İngilizce olanlar vardır.

Sussam gönül razı değil; yazsam last seen today at .

( Sussam gönül razı değil. Yazsam bugünkü son görülme )

I am jealous of my parentss, I will never have a kid as cool as theirs.

( Ailemi kıskanıyorum. Asla onlar gibi cool bir çocuğa sahip olmayacağım )

Sometimes, silence is better than lie. 

(  Bazen sessizlik yalandan daha iyidir. )

My life.  My rules.

( Hayat benim. Kurallar benim. )

Life is very short. Smile while you still have teeth.

( Hayat çok kısa. Hala dişlerin varken gülümse. )

Life must go on.

( Hayat devam ediyor. )

I am not special. I am a limited edition.

( Ben özel değilim. Sadece sınırlı üretildim. )

Young, wild and free.

( Genç, vahşi ve özgür. )

If no expectations, no disappointments.

( Beklenti yoksa, hayal kırıklığı yok. )

En Güzel vasap Durum Sözleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!