featured

Ev Kalitesinde Tasarlanmış Lüks Karavanlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde karavanlar bir hayli donanımlı ve lüks yapıya sahip olabiliyor. Fiyatları da bu donanımlara ve lükse göre değişebilir. Tasarımlarıyla müşterilerinin ve alıcı gözle bakan tüm insanların ilgisini çekmeyi başaran karavanları bugün sizlerle paylaşacağız.

Ev kalitesinde tasarlanmış ve yapımı sırasında lükse önem verilmiş olan karavanlarla listemizi şekillendirmeye karar verdik. Oldukça pahalı ama kaliteli görünüm ve kullanımlarıyla sosyal medyaya konu olmuş arabaları gelin birlikte inceleyelim.

Chatsworth CV

Fotoğrafta paylaştığımız Chatsowrth CV isimli bu karavan, İngiliz firması tarafından tasarlanıp ve geliştirilmiştir. Bu firmanın amacıysa, kızaklı kapıya ve arka kapıya sahip olan kapalı araçları karavan haline çevirmektir. Seyehat esnasında elektrik ihtiyacını karşılayabilecek donanımlar tavan üzerinde bulunan güneş panelleri sayesinde karşılanıyor. Yeni nesil karavanlar arasında dış görünüş olarak pek karavana benzemese de oldukça fazla özelliğe sahip diyebiliriz. Mutfak dolabı, yemek masası, oturma odası ve daha birçok ev ihtiyacını karşılayabilen özellikleriyle ucuz ama karavan ihtiyacını karşılayan bir otomobil olarak nitelendirilebilir.

Newmare King Aire

Sadece iç kısmından bir kareyi paylaştığımız bu karavanı, lüks villalardan ayıran tek özelliği bir karavan olmasıdır. Dış görünüşü otobüs şeklinde olan ve sadece karavan olarak tasarlanan bu model yurt dışında oldukça tutulan modeller arasındadır. Bir evde bulunması gerekenden fazlası bulunan bu lüks karavanın fiyatı da bir hayli yüksek olduğunu tahmin etmek hiçte zor değil. Amerikan şirketi olan Lunar tarafından tasarlanan Newmare King Aire karavanı, öylesine bir karavan değil lüks bir karavan olarak nitelendirilmektedir. Teknolojik bakımdan oldukça gelişmiş bir yapıya sahip olan bu karavanla uzun yol seyahatleriniz krallar gibi geçebilir.

üzerine tasarlanan bu harika karavan, Vario Signature isimi taşımaktadır. Bu aracı dikkat çekici kılan detaylar, aracın keskin olmayan çizgileri, materyal kalitesi ve özel tasarımı olarak söylenmektedir. 12 metre uzunluğa ve 3 metre genişliğe sahip gövdesi sayesinde, iç tasarım konusunda pek çok seçeneğe olanak sağlıyor. Dışının lüks görünümü içerisine de yansıtılarak içeride oturma salonu, televizyon ve lüks bir evde bulunması gereken tüm donanımlar mevcuttur. Bu karavan tipi aracın içerisinde bulunan donanımlar araca özel yapılmış eşyalardan oluşmakta ve oldukça başarılı bir iş çıkartmış diyebiliriz. Bu aracı diğer karavanlardan ayıran bir diğer özelliğiyse, aracın arka bagajında otomobil koyabileceğiniz bir garaj yer almaktadır. İlginizi Çekebilir: Citroen Jumper Biker Solution Multi kamp aracı

2020 Tifin Wayfarer

Bu karavan kullanıcılarına oldukça güvenli ve konforlu seyahat deneyimi sunuyor. 2020 Tifin Wayfarer isimli bu karavan, Mercedes benz sprinter baz alınarak tasarlanmış ve geliştirilmiş. Ancak aracın çamurluk ve far gibi birkaç detayın üzerinde değişiklik yapılmıştır. 2020 Tifin Wayfarer’in 4 farklı iç tasarımı yapılmıştır ve seçenekler sunularak satılmaktadır. En lüks tasarımın bünyesinde yukarıda gördüğünüz çift kişilik bir yatak yer almaktadır. Tasarımda yer alan dolap ve bölme sayesinde, mutfak, duş kabini ve bir evde bulunması gereken tüm eşyalar barındırılmaktadır. Mutfakta yerleşik bir buz dolabı, paslanmaz çelikten bir lavabo, ocak ve fırın da yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!