featured

Ford Nugget ile Karavan Modelleri Teknolojiye Kavuştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji zamanla önce evlerimize sonra ceplerimize daha sonrada araçlarımıza girdi. Hızla gelişen teknoloji sayesinde artık karavanlar katlanarak geniş hacimler sunabiliyor. Ford Nugget Karavan Modelleri kullandığı teknoloji sayesinde araç şehir içinde geniş bir otomobil iken gerekli gördüğünüz zamanda karavana dönüşebiliyor.

Ford Nugget Karavan Modelleri ile Tam Bir Doğa Gezgini

İnsanlar zamanla kalabalık çevreden sıkılıp doğa ile iç içe yaşamak ister fakat bu durum günümüz ekonomisinde oldukça zordur. Zira hem araç hem karavan almak güçlü bir ekonomi ister.

Ford bu durumun farkına vararak hem araç hem açıldığında karavana dönüşen aracını tanıttı. Hali hazırda Avrupa pazarında aktif olarak satışta olan Ford Nugget oldukça rağbet görmüşe benziyor.

Ford Nugget Katlanabilir Karavan Modelleri Özellikleri

Açıldığında karavana dönüşebilen Nugget, oldukça güzel ve kullanışlı özelliklere sahip Karavan değişik çatı çeşitleri ile dikkat çekiyor. Kullanıcılara farklı deneyim sunmak isteyen firma normal çatının yanı sırada ahşap çatı seçeneği de mevcut.

Ford Nugget Karavan Modelleri ile Otomobil Standartlarında Ev Konforu

Ford Nugget içerisinde katlanabilir bir masa, tezgah, ayrıca dışarıda yemek isteyenler için yine katlanabilir bir masa bulunuyor. Aracın içerisinde ocak dahi olduğunu düşündüğümüzde teknolojinin ne derece geliştiğinin farkına varıyoruz.

Ellerimizi ve bulaşıkları yıkamak için kullanılan evye çelikten yapılma olması ile oldukça dikkat çekiyor. Ford Nugget araçların içerisinde harici şarj cihazların olması ile dikkat çekiyor.

Yalıtımı İle Sıcak ve Soğuk Size Vız Gelir

Ayrıca araçta kullanılan özel teknoloji sayesinde aracı park ettiğinizde aracın içi sıcak kalıyor. Tabi ki iç donanımdan bu kadar bahsetmişken buzdolabını es geçmek olmaz. Araç içerisinde bulunan 40 litre kapasiteli buzdolabı oldukça dikkat çekici.

Küçük Segment Karavan Modelleri İçersinde En Geniş ve Konforlu Ortamı Ford Nugget Sunuyor

Bu kadar dar alanda daha ne olsun diyenlerden iseniz yanılıyorsunuz. Zira araç içerisinde oturduğunuz koltuklarda yeri geldiğinde yataklara dönüşebiliyor.

Oldukça şirin ve hoş gözüken bu araç ile doğa gezintileri yapmak paha biçilemez olacağa benziyor. Avrupa pazarında satışa çıktığını da hatırlamakta yarar var.

Ford Nugget Tanıtım Videosu

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!