featured

Güzel Oyuncu Beren Saat ve Sevilen TV Showları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzelliği ve başarısı ile herkesi kendine hayran bırakan oyuncu Beren Saat dizileri ve filmleri ile konuşulmaya devam ediyor. Dizi ve filmlerin yanı sıra özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen güzel oyuncu eşi Kenan Doğulu ile yaşadığı sorunlar, eski sevgilisini anımsatan paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Bir dönem Aşk-ı Memnu dizisi ile çok konuşulan güzel oyuncu daha sonra oynadığı dizi ve filmlerle de başarısını taçlandırdı. Güzel oyuncunun başarılarından ve çekiciliğinden dolayı kariyeri ve özel hayatı mercek altına alınmıştı. Bizler de sizin için Beren Saat hakkında merak edilen her şeyi, dizilerdeki rollerini derledik.

Beren Saat Kimdir?

Güzel oyuncu televizyondaki dizilerde parlamasının ardından sosyal medyada Beren Saat kimdir diye merak edenlerin sayısı arttı. Beren Saat TV ve sinemalarda gördüğümüz genç ve güzel oyuncudur.

Beren Saat Nerede Doğdu?

Başarılı oyuncu 1984 yılında Ankara’da doğdu. Başkent Üniversitesi’nde eğitimine devam ederken katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında 2. Olduktan sonra hayatı değişti. Yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çeken genç oyuncu profesyonel oyunculuğa başladı.

Birçok ödül kazanan ünlü oyuncu oynadığı dizi ve filmlerde getirdiği yüksek reytinglerle televizyon dünyasına damgasını vurdu.

Beren Saat ve Kenan Doğulu

Güzel ve başarılı oyuncu 2014 yılında şarkıcı ve besteci Kenan Doğulu ile dünya evine girdi. Bir dönem gündeme gelen Kenan Doğulu Beren Saat boşanıyor haberlerinden sonra çift arasını düzeltmeyi ve evliliklerini sürdürmeyi başardı.

Beren Saat TV Showları

YouTube video

Beren Saat 2004 yılında atıldığı dizi sektöründe birçok dizi ve filmlerde rol alarak günden güne başarısını kanıtladı. Güzel oyuncu atıldığı TV Showlarının yanında birçok sinema filminde de rol aldı.

En çok konuşulan TV Showlarının arasında Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne dizileri bulunsa da rol aldığı her dizide ses getirdi. Şimdi Beren Saat dizileri ve rollerini inceleyelim.

1- Aşkımızda Ölüm Var 2004

Genç oyuncunun televizyon ekranlarında ilk deneyimi Aşkımızda Ölüm Var dizisi oldu. 2004 yılında rol aldığı dizide Oktay Kaynarca ve Ece Uslu başrolleri üstlenmişti. Bir kiralık katil ve bir avukatın aşkının işlendiği dizi 14 bölüm sürmüş ve ekranlara veda etmişti.

2- Aşka Sürgün 2005-2006

YouTube video

Başarılı oyuncu, kendisini keşfeden yönetmen Tomris Giritlioğlu’nun dizisi Aşka Sürgün ile ilk başrolünü üstlendi. ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan dizide ünlü oyuncu, Mahsun Kırmızıgül ile başrolü paylaştı. Töre ve doğu geleneklerinin işlendiği dizide Beren Saat, Zilan Şahvar karakterini oynadı.

Dizide zoraki evlendirilen Zilan, bir süre sonra Hazar’dan hoşlanmaya başlamıştı ve bu aşkın hikayesi işlenmişti. Hazar ve Zilan’ın muhteşem hikayesi izleyenler tarafından çok beğenildi ve dizi 53.bölümde ekranlara veda etti.

3- Hatırla Sevgili 2006-2008

YouTube video

Güzel oyuncunun sevilen dizilerinden biri de Hatırla Sevgili oldu. 2006-2008 yılları arasında ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizide Saat, Yasemin karakteri ile karşımıza çıkmıştı.

Dizide siyasi görüşleri sebebi ile araları açılan iki dostun çocuklarının birbirine âşık olması ve dönemin siyasi şartları işlenmişti. Ahmet (Cansel Elçin) ve Yasemin (Beren Saat) aşk hikayesi ve dönemin siyasi şartları, ailelerin görüşleri izleyicilere sürükleyici bir dizi keyfi yaşatmıştı. 68 bölüm süren dizi 2008 yılında ekranlara veda etti.

4- Aşk-ı Memnu 2008-2010

Beren Saat dizileri denince akla ilk gelenlerden Aşk-ı Memnu ekranlara geldiği dönemde de şimdi de hala çok konuşulmaktadır. Eski bölümlerinin tekrar tekrar TV’de yayınladığı efsane dizi izleyenleri ilk günkü gibi heyecanlandırıyor. Güzel oyuncu adını en çok duyuran dizi olan Aşk-ı Memnu’da Bihter karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Halkın çok sevdiği bir o kadar da kızdığı Bihter Yöreoğlu karakterinde yaşı kendinden büyük olan Adnan ile evlilik yaşıyor. Daha sonra birlikte yaşadıkları Adnan’ın yeğeni Behlül ile yasak aşk yaşayan Bihter bir çıkmaza giriyor.

Kötü sonla biten dizide kendini öldüren Bihter, son sahnede geçen “ Beni beni Bihter’ini” sözü ile akıllara kazınıyor. Aşkı Memnu müzikleri ve yasak aşk hikayesi ile günümüzde bazı televizyon kanallarında hala ekranlara çıkmaktadır.

5- Fatmagül’ün Suçu Ne?

https://www.youtube.com/watch?v=H6yLSlDJB9o

Dönemin en çok tepki gören dizilerinden biri de Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi oldu. 2010 yılında ekranlara gelen dizide tecavüze uğrayan Fatmagül (Beren Saat) çok konuşuldu.

Dizide dört adamın tecavüzüne uğrayan ve daha sonra biri ile evlenmek zorunda kalan genç kızın acı hikayesi işlenmişti. Evlendiği Kerem’in Fatmagül’e tecavüz etmediği ortaya çıkınca aralarında yaşanan aşk ile dizi devam etmişti.Beğenilen dizi 2 sezon 80 bölüm sürerek 2012 yılında ekranlara veda etti.Kadın haklarına dikkat çektiği düşünülen dizi bir kesimin övgüsünü alırken bir kesim tarafından da ağır eleştirilere maruz kaldı.

6- İntikam 2013-2014

YouTube video

ABD dizisi Revenge uyarlaması olan İntikam dizisi 2013 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Beren Saat ve Nejat İşler’in birlikte rol aldığı dizide Beren Saat’i Yağmur ve Derin karakteri olarak tanıdık. Babası komşuları tarafından iftiraya uğrayan Yağmur’un intikam hikayesinin işlendiği dizide Yağmur aslında arkadaşı Derin ile kimlikleri değiştirmişti. Bir genç kızın intikamını işleyen dizi izleyenler tarafından heyecanla seyredilmişti. 44 bölüm süren dizi 2014 tarihinde ekranlara veda etti.

7- Muhteşem Yüzyıl Kösem

YouTube video

Kösem Sultan rolü ile ekranlara çıkan güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinin devam olan bu dizide rol almıştı.  Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde başarılı oyuncu, 1.Ahmet’in eşi rolünde tarihi bir konu işlenmişti. 2 sezon süren dizi reyting rekorları kırmış ve yeni bölümleri heyecanla beklenen bir dizi olmuştu. Toplam 60 bölüm süren dizi 2016 yılında ekranlara veda etti.

8- Atiye

YouTube video

Uzun süre ekranlarda görünmeyen güzel oyuncunun son dizisi Atiye netflix ekranlarında yayınlandı. 2019 Aralık ayında gösterime giren dizi aksiyon ve fantastik türündeki Netflix’in ikinci Türk orijinal internet dizisi olma özelliğine de sahiptir. Dizide İstanbullu bir ressam olan Atiye’nin (Beren Saat) evrensel sırları ve bağları bulunan bir arkeolojik alanı keşfetme macerası anlatılıyor. Göbeklitepe’de çekilmesi sebebi ile büyük dikkat toplayan dizinin 8 bölümlük ilk sezonu yayınlandı.

Başarılı oyuncu Beren Saat dizileri ve rollerini sizler için paylaştık. Sizin en sevdiğiniz Beren Saat dizisi hangisi?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!