featured

İzmir Güzellik Salonu Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski benden yeni bir ben yaratır mısın? Güzellik salonlarına adım atan bayanların aklından geçen ilk düşünce bu olsa gerek. Kimi kaşından şikâyetçi kimi fazla kilolarından kimi de yüzündeki sivilce izlerinden. Pek çoğunda cilt bakımı dışında epilasyon ve zayıflama hizmetleri de sunulan güzellik salonu seçimi ise oldukça zorlu bir süreçtir.

Peki, güzellik salonu seçimi yaparken nelere dikkat etmeli? Güzellik salonu içerisinde hangi hizmetler sunuluyor? Tüm merak edilen soruların cevapları İzmir güzellik salonu önerileri sonrasında yazımızın devamında yer alacaktır.

İzmir de Güzellik Salonu Önerileri

İzmir ve ilçelerinde yaşayanlar için hazırladığımız muhteşem bir güzellik salonu önerileri listemiz var. Sizler için çeşitli semtlerde ki güzellik salonlarını mercek altına aldık ve İzmir de en iyi güzellik salonları listemizi hazırladık. Hemen Şimdi listemizi incelemeye başlayalım.

1. Essi Güzellik Merkezleri

İzmir de güzellik salonu denildiğinde ilk akla gelen adres olarak Essi güzellik merkezleri gösterilmektedir. Neden mi? Essi güzellik İzmir’in en eski güzellik salonlarından biridir. Cilt bakımından zayıflamaya, manikürden lazer epilasyona kadar en zengin hizmeti sunan Essi güzellik merkezleri aynı zamanda güzellik uzmanı yetiştirme programları sayesinde sektöre deneyimli ve eğitimli uzmanlar yetiştirmektedir. İzmir güzellik salonları isimleri listesinde yer alan bu merkez, olumlu yorumlar almıştır.

2. Key Kuaför ve Güzellik Salonu

İzmir güzellik salonları isimleri arasında yer alan bu salon, çıkardığı kaliteli işlerle müşterilerinin başını döndürüyor. Key Kuaför İzmir Bostanlı da hizmet vermektedir. Kuaför bölümü ile birlikte güzellik salonu hizmeti de sunan Key kuaför yorumları ile de oldukça iddialı. Gelin başı, Gelin makyajı, cilt bakımı, manikür pedikür gibi pek çok güzellik hizmetini bir arada sunan Key kuaförü kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz.

3. Bioderm Güzellik Salonu

İzmir Gaziemir de hizmet vere Bioderm güzellik salonu uzman estetisyen işletmeciliğinde hizmetlerini sürdürmektedir. Cilt bakımı, manikür ve pedikür uygulamaları dışında lazer epilasyon, kalıcı makyaj, bölgesel zayıflama ve protez tırnak hizmeti sunmaktadır. Bioderm güzellik salonu tafaından sunulan profesyonel hizmetlerin dışında İzmir güzellik salonları isimleri listemizde yer almasının bir diğer nedeni ise saç ekimi ve botoks uygulaması yapılabiliyor olmasıdır.

4. Pretty’iz Beauty Day & Spa

Bir güzellik salonundan öte SPA hizmeti de sunan Pretty’iz Beauty Day & Spa da baştan ayağa yenilenmeye hazır mısınız? Diyetisyen eşliğinde zayıflama hizmeti ile birlikte masöz ve kuaför hizmetleri de yer alan Pretty’iz Beauty Day & Spa 2010 yılından günümüze İzmirli misafirlerine kalite ve güleryüz ile hizmet sunuyor. İzmir güzellik salonu önerileri içerisinde SPA özelliği de taşıyan Pretty’iz Beauty Day & Spa da cilt bakımı, anti-aging uygulamaları ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

5. Biotin Güzellik

Biotin güzellik merkezi tek başına güzellik salonu hizmeti ile yetinmeyip akademisi ile sektör için güzellik uzmanı eğitimleri sağlamaktadır. İzmir Bornova da hizmet veren Biotin güzellik salonu içerisinde lazer epilasyon, lazer ile akne tedavisi, özel cilt bakımı ve vücut bakımı, bölgesel incelme, kalıcı makyaj, dövme sildirme, ayak detoksu ve saç ekimi işlemleri gibi oldukça kapsamlı hizmetler sunulmaktadır.

6. Sweet Life Beauty Garden

İzmir Alsancak da estetik merkezi olarak hizmet sunan Sweet Life Beauty Garden, lazer epilasyon uygulamaları ve soğuk lipoliz ile bölgesel incelme paketleri ile İzmirli misafirlerinin memnuniyetini kazanmış durumda. Sweet Life Estetik yorumları değerlendirmemizden geçer not alarak İzmir de güzellik salonu önerileri listemize girmeye hak kazanmıştır.

7. Clinic A Plus

2006 Yılından bu yana Alsancak ve Bostanlı da İzmirli bayanları güzelleştiren Clinic A Plus, FDA onaylı cihazları ile hizmetlerini profesyonel bir ortamda sürdürmektedir. 2010 Yılında Sağlık Bakanlığı onayı ile poliklinik statüsüne geçen Clinic A Plus da Solaryum, Lazer epilasyon, bölgesel incelme, leke tedavisi, yüz gençleştirme ve çatlak uygulamaları gerçekleştirmektedir. Kalıcı makyaj uygulamalarına da yer verilen Güzellik polikliniğinde diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenme ve alkali detox hizmetleri de sunulmaktadır.

Güzellik Salonu Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?

Güzellik salonu seçimi yaparken dikkate alınması gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Temizlik, hijyen, deneyim ve kullanılan cihazların kalitesi size sunulacak hizmetinde kalitesini belirleyecektir. Güzellik salonu dekorasyonu her zaman bizler için iyi bir ön yargı oluşturuyor olsa da dekorasyon tek başına kaliteli hizmeti belirleme de yeterli olmayacaktır. Bu nedenle güzellik salonu seçimi yaparken aşağıda ki konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

1. Dekorasyon

Dekorasyon çok önemli değil demiştik ama neden ilk sıraya dekorasyonu koyduğumuzu da merak etmişsinizdir muhakkak. Güzellik salonu seçiminde ilk olarak önem verdiğimiz bu konu, tek başına kaliteyi temsil etmiyor olsa da kişinin işine verdiği önemin ve değerin bir göstergesidir. Elbette ki her işletmeci kendi bütçesine ve zevkine göre bir dekorasyonu tercih edecektir. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki, dekorasyon ne kadar özgün ve yüksek maliyetli olur ise size sunulacak hizmetin fiyatı da o derece yüksek olacaktır.

2. Temizlik ve Hijyen

Güzellik salonu seçiminde kesinlikle en dikkat edilmesi gereken konulardan biri temizlik ve hijyendir. Güzellik salonu içerisinde bizlere sunulan hizmetler kişisel hijyenimizin korunmasını gerektiren işlemlerdir. Bu nedenle gerek işletmenin temizliği gerekse de kullanılan cihazların temizliği ile hijyeni büyük öneme sahiptir.

3. Meslek Tecrübe

Güzellik salonu açarken güzellik uzmanı sertifikası sahibi olunması gerekmektedir. Ancak bazı işletme sahipleri personelinin tecrübesine ve eğitimine aynı önemi göstermemektedir. Bu nedenle tecrübesiz bir personel tarafından yapılacak olan cilt bakımı ya da epilasyon işlemleri facia ile sonuçlanabilmektedir.

4. Güzellik Salonu Ekipmanları ve Kalitesi

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte güzellik salonu ekipmanları da gelişim göstermektedir. Güzellik salonunda gerçekleştirilecek işlemlerde en yeni teknolojiye sahip cihazlar ile çalışılması hem daha etkili sonuçlar alınmasını sağlamakta hem de pek çok işlemin daha acısız olmasına imkan tanımaktadır. Bu nedenle kullanılan cihazların son 5 yıla ait olmasına dikkat etmeniz alacağınız hizmetin kalitesinin yüksek olmasında önemli olacaktır.

Güzellik Salonu İçerisinde Hangi Hizmetler Sunuluyor?

Güzellik salonları, müşterilerine tam kapsamlı hizmet sunabilmek adına çok çeşitli ürünleri bir arada bulundurmaktadır. Bir güzellik salonuna girdiğinizde adeta baştan ayağa her türlü hizmeti alarak yenilenmiş ve çok daha güzelleşmiş olarak ayrılmanız mümkün olabilmektedir. Gelin hep beraber güzellik salonu içerisinde genel olarak hangi hizmetler yer alıyor kısaca göz atalım.

1. Cilt bakımı

Güzellik salonlarının temel hizmetlerinden biri olan cilt bakımı, aylık periyotlar halinde düzenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Buhar banyosunda cilt gözeneklerinin açılması ile başlayan cilt bakımı, cildin temizlenmesi, maske ya da peeling ile arındırılması ve nemlendirilmesi işlemlerinden oluşmaktadır. Tüm bu işlemler dışında güzellik salonu müşterilerine özel leke tedavisi, akne tedavisi, cilt gençleştirme gibi ek uygulamalar da yapılabilmektedir.

2. Sir ve Epilasyon

Özellikle bayanların en büyük derdidir tüy problemi. İstenmeyen tüylerden kurtulmak adına pek çok yöntem denenir de hiç birisi epilasyon gibi kalıcı bir sonuca ulaştırmaz. Güzellik salonlarında sunulan sir ve epilasyon hizmeti sayesinde bayanların en büyük kabusuna da son verilmiş durumda. Sadece bayanlara değil bazı güzellik salonları tarafından erkeklerde lazer epilasyon uygulamaları da yapılmaktadır.

3. Kaş, Bıyık ve Kirpik Uygulamaları

Kadınların güzelleşmek adına güzellik salonunu en sık ziyaret etme sebeplerinden biri de kaş- bıyık aldırma işlemidir. İtina ile şekillendirilmiş kaşlar bakışlarda ki anlamı daha da bütünleştirirken bıyık alma işlemi sayesinde hızlı bir şekilde bıyıklarda ki tüylerden de kurtulmak mümkündür. Rutin kaş bıyık aldırma işlemi dışında güzellik salonu tarafından kalıcı makyaj, kalıcı kaş ve kirpik perması gibi işlemlere de yer verilmektedir.

4. Manikür Pedikür

El ve ayak tırnaklarının şekillendirilmesi, kütikillerin temizlenmesi ve yumuşacık topuklara kavuşmak istiyorsanız güzellik salonu ziyaretinizi düzenli bir hale getirmenizi öneririz. Çünkü bakımlı el ve ayakların sırrı güzellik salonlarında saklı.

5. Zayıflama

Her güzellik salonu tarafından sunulan bir hizmet olmasa bile çoğu güzellik salonunda müşterilerine zayıflama hizmeti de sunulmaktadır. Kavitasyon, Mezoterapi, Soğuk Lipoliz, Lenf Drenaj gibi pek çok değişik cihazlar ile sağlanan bu bölgesel zayıflama hizmetinde cihazın kalitesi ve personelin tecrübesi büyük önem kazanıyor.

İstanbul güzellik merkezleri de dahil olmak üzere hepsi randevu sistemiyle çalışır.

Güzellik Salonu Açmak İçin Neler Gerekir?

Güzellik salonu açmak, son zamanlarda oldukça rağbet gören bir meslek olmasından dolayı insanların istediği bir iş haline gelmiştir. Herkes kendi işinin sahibi olmak ister ve böyle bir durumda eğer yeteneğiniz ve gerekli diplomalarınız, belgeleriniz var ise güzellik salonu açmak oldukça mantıklı olacaktır. Siz de güzellik salonu açmak istiyor iseniz, derin bir araştırma yaparak neler gerektiğine bakabilirsiniz.

güzellik merkezi – fiyatları merak ediyor iseniz, gitmek istediğiniz salona ve yaptırmak istediğiniz işleme karar verdikten sonra arayıp fiyat alabilirsiniz. Ünlülerin güzellik merkezleri en çok merak edilen konular arasında yer alırken, fiyatları diğer güzellik merkezlerine göre daha pahalıdır. Güzellik salonu isimleri İzmir için verdiğimiz gibidir ancak bunlarla sınırlı değildir. Güzellik Salonu Is İlanları için internette biraz gezinmeniz yeterli olacaktır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!