featured

Karlar Ülkesi 2 Vizyona Girdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin en çok merak edilen çocuk animasyon filmi Karlar Ülkesi 2 vizyona girdi. Serinin ilk filmi 1 milyar 276 milyon hasılat yapma başarısı göstermişti. Sevilen film karlar ülkesi dünyada en çok izlenen 9.film olarak listeye girmişti. Serinin ilk filmi özellikle ülkemizde oldukça popüler yabancı filmler arasındaki yerini aldı. Son dönemde bu kadar popüler olan bir filmin 2.si ne zaman geleceği merak ediliyordu. Yapılan açıklamaya göre Karlar Ülkesi 2 ülkemizde 20 Kasım tarihinde vizyona girdi.

YouTube video

Karlar Ülkesi 2 Konusu Heyecan Verici

Karlar Ülkesi 2 konusu oldukça heyecan verici. Hayranları tarafından uzun zamandır beklenen film yakın zamanda vizyona girecek. Karlar Ülkesi 2 Elsa, Anna, Kristoff, Olaf, Sven ‘in inanılmaz heyacanlı macerasını konu alıyor. Elsa yıllardır aklında olan sorunun cevabını bulmak için yollara düşüyor. Elsa büyülü güçlerle neden doğduğunu oldukça merak etmektedir. Bu merakını öğrenmek için yola çıkan Elsa çok tehlikeli bir maceraya atılacaktır. Animasyon filmi olan Karlar Ülkesi 2, 103 dakikalık içeriği ile hayranların karşısına çıktı.

Karlar Ülkesi 2 Seslendirme

Karlar Ülkesi 2 filmi seslendirme konusunda oldukça dikkat çekici isimler ile çalışıyor. Filmi, Kristen Bell, Idina Menzer, Josh Gad, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Sterling K.Brown gibi yıldız isimler ile hayranların karşısına çıkmaya hazırlanan filmin, serinin ilk filminin hasılatını geçmesine kesin gözü ile bakılıyor. Oldukça dikkat çeken film ülkemizde 20 Kasım tarihinde vizyona girdi. 2. günü olmasına rağmen tepkiler muhteşem.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!