featured

Kot Şort Çeşitleri ve Kombin Tavsiyeleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Baharın ve yazın gözdesi olan kot şortlar için daha kış aylarında başlanılan kalorisi düşük besinler yemeyi sadece bir dönem değil yılın her zamanında uygulamalı ve sağlıklı kalınmalıdır.

Kot Şort Renk Çeşitleri

Renklerine ve stillerine göre çeşitlilik gösteren kot şortlar genellikle mavi renk kartelasından seçilmektedir. Yani mavinin tonları en çok tercih edilenler arasında olsa bile nadiren siyah ya da beyaz gibi uç renkler de giyilmektedir.

Kot Şortlarda Moda

Modaya göre uyarlanan kıyafetler içerisinde yer alan kot şortlar kimi zaman zımbalarla kaplanırken, kimi zaman da püsküllerle daha sade görünür. Dantellerin moda olduğu yıllarda şortlar üzerinde yer yer küçük parçalar gözlenirken modaya göre dantellerin yerini inciler de alabilir.

Kot Şortlarla Uyumlu Kemerler

Genellikle sıcaklığın temsili kot şortlarla kemer aksesuarı kullanılmamakla birlikte kullanıldığı zamanlarda maviler için gri kemer, siyah ve beyazlar için siyah kemer kombinlenir. Metal, kumaş ya da deri olabilir. Ortama göre dokusu seçilir. Gece kulüpleri için metaller, sahil için kumaşlar, günlük için deri olanlar uygundur.

Kot Şortlarla Uyumlu Ayakkabılar

Kot giyim, sporu anımsattığından genellikle spor ayakkabılar ile kombinlenir. Ama sandaletlerle ve topuklularla da gayet şık bir görünüm elde edilir. Ayakkabının cinsini seçerken gidilecek mekana ve şort dışında giyilen kıyafetlere bakılır. Salaş tişörtler ve kot şortla topukluları kombinlemek abes durur. Ama şık ve tek renk daha resmi bir bluzla kot şort ve topuklular uyum gösterir. Selülite neden olan yiyecekler bacakların yani kot şortların düşmanıdır. Şeker, tuz, kızartmalar, alkol gibi.

Kot Şortlarla Uyumlu Üstler

Kombinlerde en çok tercih edilen üstler; salaş görünümlü tişörtler, beyaz gömlekler, kot gömlekler, kolsuz bluzlardır.

Kot Şortlarla Uyumlu Çantalar

Popüler olarak ayakkabıyla aynı renkte deri çantalar seçilirken, sahilde örme ya da hasır çantalar tercih edilir. Mavi kot şortlar için en moda çantalar siyah deri olanlardır.

Kilo alma problemi çözüldükten sonra rahatlıkla kişiyi şık ve dinamik gösteren kot şortlar giyilebilir. Kontrollü beslenmeler ve spor önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!