featured

Merakla Beklenen Dizi The Witcher Geliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fantastik edebiyatın kilometre taşlarından kabul edilen ve aynı hikayeden uyarlana popüler bir oyuna da sahip olan The Witcher, şimdi ise bir dizi uyarlamasıyla hayranlarını cezbetmeye hazırlanıyor.

YouTube video

Yayın hakları Netflix tarafından satın alınan hikayenin nasıl işleneceği ise tam bir merak konusu. Merakla beklenen bu dizi hakkında şimdiye dek resmileşmiş tüm bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz.

The Witcher Dizisi Hikayesi Ne Olacak? 

The Witcher, son zamanların en popüler hikayeli bilgisayar oyunlarından biri. Fakat dizinin senaristleri tarafından yapılan açıklamada dizide işlenecek olan hikayenin, oyunun baz aldığı hikayeden ziyade kitaptaki orijinal hikayeden uyarlanacağı bilgisi verilmiştir. Hikaye hakkında bilgi sahibi olanların bildiği üzere dizide de tek bir iyi ya da kötü karakter yer almayacak. Öyle ki dizide yer alan karakterleri bazı zamanlarda çok severken bazı zamanlar nefret edebileceksiniz. Dizinin senaryosunda bolca cinsellik, politika ve dram ögeleri işlenecek. Bu yüzden de dizinin çocuklar için pek uygun olmayacağı da aşikar. Dizide ayı zamanda pek çok şiddet sahnesi de yer alacak ve orijinal hikayeden günümüze uyarlanan çeşitli yaratıklar da karşımıza çıkabilecek.

The Witcher Oyuncu Kadrosu 

The Witcher oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı. Dizinin başrolünde Superman filmlerinden tanıdığımız ünlü aktör Henry Cavill bulunuyor. Ünlü oyuncunun yanı sıra merakla beklenen dizide Freya Allan, Joey Batey, Anya Chalotra gibi isimler de yer alıyor. 20 Aralık 2019 tarihinde Netflix platformu üzerinden yayınlanacak olan dizinin on bölüm olacağı ve platformda her bir bölümün yer alacağı da belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!