featured

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Bir Müjde mi? Yoksa Uğursuzluk mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyaların sırrının hala çözülemediğini biliyor muydunuz? Üzerine sayısız çalışma yapılsa da rüyalar hala bir muamma. Rüyada hamile olduğunu görmek de anlamı en çok merak edilen rüyalardan biri. Biz de sizler için bu sorunun cevabını en geniş haliyle verdik. Haydi, başlayalım!

YouTube video

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada hamile olduğunu görmek oldukça uğurlu hayırlı anlamlar taşır. Kişi rüyasında güzel bir hamilelik geçiriyor ise o kişiye güzel günlerin geldiğini müjdeler. Bu rüyayı gören kişinin maddiyatı düzelecek ve refaha erecektir.  Kısacası rüyada hamilelik şu işaretleri taşır; Sevinç Zenginlik Refah Başarı Mutluluk Sürpriz

1 – Rüyada Kendini Hamile Görmek Bekar Kişiler İçin Ne Anlam İfade Eder?

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek de pek çok anlam ifade eder. Neticesinde rüyada hamile olduğunu görmek sadece evli insanlara mahsus bir durum değildir. Rüyada kendini hamile görmek bekar kişiler için hayırlı haberler alacaklarına ve bu haberler sonucunda hayırlı bir kısmetle dünya evine gireceklerine delalettir. Ayrıca bu rüyayı gören bekar insanların güzel bir iş hayatlarının olacağına da işarettir.

2 – Rüyada Erkek Çocuğuna Hamile Olduğunu Görmek

Yorumlar tabi ki rüyada hamile olduğunu görmek ile bitmiyor. Rüyanızda erkek çocuğuna hamile olduğunuzu mu gördünüz? O halde tabiri caizse zil takıp oynama zamanınız gelmiş demektir. Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek hayatınızda ki her şeyin yoluna gireceği, bolluk ve bereketin sizi bulacağı ve bunların en kısa zamanda olacağı anlamlarına gelir.

3 – Rüyada Bekar Kızı Hamile Görmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek o kişinin çok ferah ve refah bir hayat yaşayacağına ve hayırlı kısmetlerin karşısına çıkacağının habercisidir. Dilerseniz Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek diyadinnet yorumlarını da okuyabilirsiniz.

4 – Rüyada Hamile Olduğunu Görmek ve Hissetmek

Rüyalar bazen aynı gerçek gibi gelir. Öyle ki uyandığınız da “gerçek miydi rüya mıydı” dediğiniz rüyalar olur. İşte bu rüyalar tamamen hislerle alakalıdır. Rüyada hamile olduğunu görmek ve hissetmek size adeta gerçek ve rüyayı bir arada yaşatır. Anlamı ise, rüyada hamile olduğunu görmek ile aynıdır. Tek bir değişiklik ile, eğer rüyanızda aynı zamanda hamile olduğunuzu hissediyor iseniz şuan hamile olduğunuz ya da yakın zamanda gebe kalacağınız anlamı da taşır.

5 – Rüyada Kendini Hamile Görüp Doğurmak

Rüyada kendini hamile görmek ve doğurmak kararsızlık anlamı taşır. Size gelecek olan iki kısmetin arasında kalabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Burada yapmanız gereken görmüş olduğunuz rüyaya odaklanmaktır. Ancak bu şekilde en doğru kararı verebilirsiniz.

6 – Rüyada Erkeğin Kendini Hamile Görmesi

Eğer erkekseniz ve rüyanızda kendinizi hamile gördü iseniz bazı konularda dikkatli olmanızda fayda var. Bu rüya, yeni atılacağınız bir işte karşınıza engellerin çıkacağını işaret eder. aynı zamanda kararsızlık yaşayacağınıza da delalettir.

7 – Nişanlı Kızın Kendini Hamile Görmesi

Nişanlı kızın kendini hamile görmesi evleneceği erkeğin kendisi için oldukça hayırlı olduğu anlamını taşır. Ayrıca bu kişi evlendikten sonra maddi yönden zorluk çekmeyecektir.

8 – Rüyada Kendini İkiz Çocuklara Hamile Görmek

Rüyada kendini ikizlere hamile görmek, rüyada hamile olduğunu görmek anlamının çok daha fazlasıdır. Yani ne hayır, ne güzellik yaşanacak ise bunları 2 kat fazlasıyla yaşayacağınız anlamını taşır.

9 – Rüyada 9 Aylık Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada 9 aylık hamile olduğunu görmek, 9’ lu bir zaman içerisinde alacağınız haberleri işaret eder. Yani bu süre 9 hafta da olabilir, 9 gün de ayın 9’u, 19’u 29’ da . Bu haberler hayırlı ve güzel haberler olacaktır.

10 – Kısır Birinin Rüyada Hamile Olduğun Görmek

Rüyada hamile olduğunu görmek kadar yine hamilelik içerin farklı rüyalar da görülebilir. Bunlardan biri de rüyada kısır birini hamile görmek idir. Kısır olan birini rüyada hamile olduğunu görmek hayırlara vesile değildir. Rüyayı gören kişinin çok yakınında kuyusunu kazan kişiler olduğunun anlamını taşır.

11 – Rüyada Hamile Bir Kadının Doğurduğunu Görmek

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek de gören kişinin güzel haberler alacağına işaret eder. Ancak bir kadının ya da kendinizin ağız yolu ile doğum yaptığını görür iseniz bu durum birinin kalbini kırdığınıza ve ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmeniz anlamı taşır.

12 – Hamile Olan Eşinizin Erkek Bebek Doğurduğunu Görmek

Rüyada hamile olduğunu görmek kadar karınızın hamile olduğunu görmek de önemlidir. Eğer eşiniz hamile ise ve onu rüyanızda erkek bebek doğurduğunu gördüyseniz bu bebeğinizin kız olacağı anlamını taşır.

13 – Rüyada Hamile Olup Üzülmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hamile olduğunu görmek ve üzülmek, muhtemelen bekar birinin gördüğü bir rüyadır ve bundan dolayı rüyasında üzülmüştür. Evli birinin rüyasında hamile olup üzülmesi ise olumsuz haberlere ve kısa süreli kısmetsizliklere işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu görmek Diyanet sayfasından da gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Kişinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi yorumlarda da okuduğunuz üzere genel olarak hayırlı anlamlar taşır. Yine de hamile olduğunu gören kişinin, sırf hamile olarak görmesi güzel anlamlar taşıyor diye her daim hayırlara vesile olmaz, kötü yorumlanan hamile rüyalarını da bu yüzden sizlerle paylaştık. Rüyada arkadaşını hamile olarak gören kişi de güzel haberler alacak demektir.        

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!