featured

Sıkıcı İlişkiyi Heyecanlandırmanın Yolları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsel Birliktelikte Monotonluktan Kurtulun

Hem erkek hem de kadınlar zamanla cinsel birlikteliklerden eskisi kadar heyecan duymamaya başlar. Bu sadece cinsel hayatlarına etki etmez aynı zamanda iş hayatlarına da yansır. Bunun bir sonucu olarak iş ortamında sürekli çatışma ve çevresindeki insanlarla sürekli huzursuzluklar başlıca sorunlar arasında gelir. Aslında bunu abartmaya hiç de gerek yok. Küçük değişikliklerle Sıkıcı İlişkiyi Heyecanlandırmanın Yollarını bulabilirsiniz.

Fantazilerinizi Bastırmaktan Vazgeçin

Partnerler cinsel beraberliklerde sınırları tümüyle zorlamalı ve cinsel dürtülerini bastırmadan dilediğini yapmalıdır. Ancak böyle yapan eşler her açıdan yataktan mutlu bir şekilde uyanacak ve cinsel hazzın verdiği mutluluk ve tazelik hissiyle hayat dolu yaşamaya devam edecektir. Bunun için cinsel fantezi ürünleri size yardımcı olabilir.

Sex Shoplara Uğramanın Zamanı Geldi

Eskisi gibi cinsel ilişkilerden heyecan duymayan çiftlerin hem erkekleri anlamak hem de kadınları anlamak açısından seks hayatını renklendirecek bir şeyler yapmasının vakti geldi demektir. Sex shopları binlerce fantezi ürünleriyle dolu. Hem erkekler hem de kadınlar için monoton cinsel birliktelikleri tamamen sizlere unutturacak bu ürünleri alarak her yönden tamamen yeni heyecanları birlikte yaşamaya hazırlanabilirsiniz.

Cinsel Pozisyonlarınızı Zenginleştirerek Sıkıcı İlişkiyi Heyecanlandırma

Cinsel hayatta monotonluğu önlemenin yollarından birisi de elbette seks pozisyonlarını zenginleştirmekten geçer. İster erkek olsun ister kadın mutlaka herkesin fantezileri vardır. Önemli olan hangi seks pozisyonunda beraber olmayı istemeye karşılıklı olarak karar vermek gerekmektedir. Böylece cinsel pozisyonlarınızı daha da değiştirerek böylelikle monoton birlikteliklere elveda diyebilirsiniz.

Her Şeyi Unutun Sadece Ânı Yaşayın

Evet, aldatılma sebepleri arasında cinsel beraberliklerde tarafların herhangi bir şekilde heyecan duymaması ve sadece boşalmak için beraber olması da monoton bir cinsel hayatın baş düşmanıdır. İşte bunun önüne geçmek için her şeyi bir kenara bırakın sadece o anın tadını çıkarmaya bakın. Göreceksiniz bunları uyguladığınız zaman partnerinizle aslında daha ne kadar keşfetmeyi beklediğiniz birçok şeylerin olduğunu her yönden görmüş olacaksınız. Bunlar da elbette az şeyler değil. Hemen bunları deneyin ve cinsel yaşamınızdaki monotonluklardan artık kurtulmanın keyfini eşinizle birlikte çıkarmaya bakın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!