featured

Adsense Alternatifi Yeni 8 Reklam Firması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blog sitesi sahibi veya web sitesi sahipleri için ekstra bir kazanç kaynaklarından biri olan Adsense en iyi reklam şirketleri arasında yer almaktadır. Google’ın yoğun istekleri nedeniyle seçici davranarak herkesi kabul etmemesiyle de Adsense Alternatifi Reklam Firmaları arayışına girilmektedir.

Adsense reklam ağına kabul edilmeyenler değil de buna dahil olup da daha fazla kazanç elde etmek isteyen kişiler de Adsense konusunda arayış içinde olmaktadırlar. Adsense arayışlarınıza son vermek için en iyi reklam firmasını bulduğunuzdan emin olmanız gerekmektedir. Ben sizler için Adsense Alternatifi Reklam Firmalarını yazdık.

Adsense reklam ağına kabul edilmeyen kişilerin kabul edilmeme nedenleri ziyaretçi kitlesinin yeteri kadar olmaması ya da site sayfasında bulunan eksiklikten kaynaklanmaktadır. Aslında sizlerin tercih edebileceği bir çok reklam sitesi vardır. Ancak bir çoğu ya kurumsal değil ya diğer platformalara yönelik reklamlara sahip ya da sizlere geri ödeme konusunda sorunlu olan sitelerdir.

Google Adsense Alternatifi Reklam Firmaları

Reklam Store

Bilgi Almak İçin Tıklayınız

Güvenilirliği uzun yıllar boyunca oluşmuş, reklam tecrübeleri nedeniyle de Adsense Alternatifleri arasında ilk sırayı almıştır. Display, afiliate, native ve video reklam çeşitliliği de bulunmaktadır. Display, video ve native reklamları için tıklama başı komisyon alma şansınız bulunmaktadır. Tıklanma başı da sizlerin kazanacağı ortalama kazanç 0,07 TL civarında olmaktadır.

Wordego

Adsense alternatifleri reklam firmaları arasında yer alan Wordego gösterim bazlı çalışan reklam tıklanmalar sayesinde kazanç elde etmenize olanak sağlamaktadır. Display banner çeşitlilikleriyle reklam sunumu yapılmaktadır. Her boyuta uygun olarak tasarlanan banner reklamlarını kulamla imkanınız bulunmaktadır. Her tıklanma başı 0,07 TL kazanç kazanılsa da reklamın görüntülenmiş olması için en az %50 lik bir kısmının izleyici tarafından 1 saniye görüntülenmiş olması gerekmektedir. Reklamların ödemeleri için 45 günlük süreyle yapılmaktadır. Ödeme miktarını ve ödeme tarihini kendi panelinizden takip etme şansınız bulunmaktadır.

AdMatic

Gösterilen reklam başına para veren firmalar arasında yer alan Admatic, güvenilirliği konusunda insanların takdirini kazanmış bir reklam firmasıdır. Gerçekten iyi bir kazanca sahip olmak için hiti yüksek olan bir siteyle çalışmanız gerekmektedir. Eğer böyle bir siteye sahip değilseniz üzgünüm ki para kazanamazsınız. Gittigidiyor  

Bu iş ortaklığı da adsense alternatifi reklam firmaları arasında yer almaktadır. Tıklanan reklam başına ortalama olarak 0,10 TL kazanç elde ederken, tıklama oranı %1 olduğunda ise kazancınızı 5 TL gibi bir miktara yükseltmek sizin elinizdedir. Bu reklam firmasının en kötü özelliği ise ödemelerini zamanla aksatmasıdır. Bundan dolayı yayıncılar tarafından pek fazla tercih edilmeyen bir reklam firmasıdır.

Linkwise

Başka bir satış ortaklığı odaklı adsense alternatifi reklam firması arasında yer almaktadır. Yunanistan merkezli olarak kurulan firma Türkiye’de çalışmalarına devam etmektedir. Bu firmanın diğer firmalardan ayrılan özelliği komisyon usulü ile çalışmasıdır. Yaptığınız tanıtımlardan %15 e kadar komisyonlar alabilme şansınız bulunmaktadır. Firma ödemeleri 30 günlük süreyle yapılmaktadır. Herhangi bir alt sınıfı bulunmamakla hesabınızda ne kadar para varsa o hemen hesabınıza geçmektedir.

Dgmax

Üyelik başı, satış başı ve tıklama başı ödeme alacağınız bir reklam firması olan Dgmax’ın kabul şartları yayıncıları biraz zorlayıcı niteliklere sahiptir. Eğer siteniz yüksek hite sahip değilse anında onay almanız biraz zor olabilmektedir. Ödemeleri 15 günlük süreyle yapan firma sizlere banka dan havale yapmaktadır.

Ligatus

Almanya merkezli olarak kurulan firma Türkiye de de faaliyet göstermektedir. Tıklanan reklam karşılığında kazanacağınız para diğer bir Adsense reklam firması olmaktadır. Ligatus a kabul edilmek için öncelikle yüksek hite ve zengin içeriğe sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bu özelliklere sahip değilseniz kabul edilmeniz biraz zor olabilmektedir. Ödemeler konusunda kişiler tarafından herhangi olumsuz bir yorum alınmamıştır. Olumsuz yanı ödeme alt limiti 100 TL belirlenmiş olup, 100 TL olmadan paranızın ödemesi yapılmamaktadır.

Adcash

Yayıncıları ve reklam verenleri buluşturan kaliteli reklam firmaları arasında yer alan Adcash sunacağı birçok reklamdan kazanç elde edebilirsiniz. En çok tercih edilen firmalar arasında yer alan Adcash günümüzde bir çok ülkede faaliyet göstermiştir. Üyelik Ödemelerini 30 gün süreyle yapılırken, ödemelerin alt limiti 100 € olarak belirlenirken, banka havalesiyle ödeme almaktasınız. Ödeme konusunda yazıcıların herhangi bir sorunla karşılaştığı gündemlere gelmemiştir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!