featured

Alp Navruz Kimdir | Alp Navruz Sevgilisi Var mı? Alp Navruz Menajeri Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alp Navruz kimdir? Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Alp Navruz, hayranlarının sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor. Son olarak yaz dizisi Ada Masalı’nda oynayacağı bildirilen Navruz, birçok genç kızın yakın markajına girdi. Peki Alp Navruz kimdir? Alp Navruz sevgilisi var mı? İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler…

Alp Navruz Kimdir?

Türk dizi tarihinin en iyi 10 dizisi için tıklayınız. Alp Navruz kimdir? 1992 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, yaşamı boyunca İstanbul’da bulunma fırsatı bulmuştur. İlk ve ortaöğretimini burada tamamlayan Navruz, Yıldız Teknik Üniversitesi kazanmıştır. Burada Türk Dili ve Edebiyatı okuyan Navruz, mezuniyetinden kısa süre sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Ancak oyunculuk öncesinde, modellik yaparak yakışıklılığını adeta gözler önüne sermiştir.

1- Alp Navruz Kimdir Nereli? Alp Navruz Sivaslı mı?

Alp Navruz doğma-büyüme İstanbullu olduğunu belirtmektedir. Ancak ünlü oyuncunun anne ve babası Sivaslı’dır. Bu nedenle oyuncunun aslen Sivaslı olduğunu söyleyebilmek mümkündür.

2- Alp Navruz Kaç Yaşında?

Alp Navruz kimdir? Ünlü oyuncu 92 doğumlu olup, 29 yaşındadır. Başarılı oyuncu yaklaşık 6 yıldır sektörde varlığını sürdürmektedir.

3- Alp Navruz Boyu Kilosu Nedir?

Alp Navruz boyu kilosu, görenleri hayrete düşürüyor. 1.87 boyunda olan oyuncunun kilosunun 80 olduğu bilinmektedir. İnce ve uzun görünümü, genç kızların sevgilisi haline gelen Alp Navruz’un bu haliyle oldukça fit olduğunu belirtmezsek olmaz.

4- Alp Navruz Dizileri

Alp Navruz dizileri içerik bakımından çok zengin olmada ünlü oyuncunun başarılı oyuncuğu ile herkesin dikkatini çektiğini söyleyebiliriz. Ünlü oyuncu ilk olarak 2016 yapımı olan Arkadaşlar İyidir dizisi ile tanınmıştı. Bu dizi sonrası yapımcıların yakın markajına aldığı Navruz, sonrasında 3 farklı dizide daha rol oynamıştır.

Kariyerinin en dikkat çeken dönemi ise Fazilet Hanım ve kızları adlı dizide rol alması sonrasında olmuştur. Sinan Egemen karakterine hayat veren ünlü oyuncu, Deniz Baysal ile dizi gereği aşk yaşamıştı. Sinan ve Hazan’ın birbirine olan aşkı ve sevgisi milyonları ekran başına kitleme yetmişti.

A) Alp Navruz Ceren Yılmaz Hangi Dizide Oynadı?

Alp Navruz Ceren Yılmaz Zümrüdüanka dizisinde bir araya gelmiştir. Serhat karakterine hayat veren Navruz’un partneri ise Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz idi. Zümrüt ve Serhat’ın arasında gelişen imkansız aşk, seyircilere kah ağlatmış kah güldürmüştü. Reytingte aradığını bulamayan dizi birkaç bölüm sonrasında ekranlara veda etmek durumunda kalmıştı.

B) Alp Navruz Alina Boz Hangi Dizide Oynadı?

Alp Navruz kimdir? Alp Navruz’un Alina Boz ile son oynadığı dizi Elimi Bırakma dizisiydi. Cenk karakterine hayat veren Navruz, dizide Azra ile aşk yaşamıştı. Bu ikilinin tatlı-sert atışmaları seyirciyi ekran başına kitlemiş ve bu ikilinin çok sevilmesine neden olmuştu. 2018 yılında seyirciyle buluşturulan bu dizi, yaz konseptli olması nedeniyle 59. Bölümde final yaparak sonlanmıştı.

5- Alp Navruz Sevgilisi Kim? Alp Navruz’un Sevgilisi Var mı?

Alp Navruz sevgilisi kim? Özellikle ünlü oyuncuya hayranlık duyan birçok genç kız, oyuncunun sevgilisinin olup olmadığını merak ediyor. Alp Navruz’un uzun bir süredir kalbinin boş olduğuna dair söylentiler bulunuyor.

A) Alp Navruz Ebru Şam Ayrıldı mı?

Alp Navruz ile Ebru Şam yaklaşık 1.5 yıldır gözlerden uzakta saygılı ve sevgili bir şekilde ilişkilerini sürdürüyorlardı. Elimi Bırakma setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ikili, şimdilerde sosyal medya üzerinden de birbirini takip etmiyor. İlişkinin neden bittiği, arada ne gibi sorunların bulunduğu ise merak konusu.

6- Alp Navruz İnstagram Hesabı Ne?

Alp Navruz İnstagram hesabı üzerinden sık sık paylaşım yaparak, takipçileri ile bağlantı kuruyor. Yorum ve mesaj içeriklerine dahi sık sık cevap vermeye çalıştığını söyleyen Navruz, yeni projeler hakkındaki açıklamalarını da bu platform üzerinden yapıyor. Alp Navruz’un İnstagram hesabının ismi ise alpnavruz şeklinde.

7- Alp Navruz Menajeri Kimdir?

Alp Navruz kimdir? Ünlü oyuncunun menajeri aynı zamanda yakın arkadaşı olan Uğur Keleş’tir. Alp Navruz’a gelen teklifleri değerlendiren ve ünlü oyuncuya ileten Keleş, yaklaşık 6 yıldır oyuncunun menajerliğini yapıyor.

8- Alp Navruz’un Yeni Projesinin Adı Ne?

Alp Navruz çok yakın bir zamanda hayatımıza Ada Masalı dizisiyle yeniden girecek. Ay Yapım imzalı olan bu dizi hem dram hem de aşk içerikli olması ile izleyiciyi kendisine çekecek gibi görünüyor. İzmir’de çekilen dizide Alp Navruz dizide Ayça Ayşin Turan ile başrol paylaşacak. Büyük bir aşkı konu edinen dizinin yakın zamanda Kanal D ekranlarında verilmeye başlanması bekleniyor. Ada masalı konusu ve oyuncuları için tıklayınız. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!