featured

Altın Kolye Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın ve gümüşün kendine göre bir değeri olduğu gibi aynı zamanda modeli ve işçiliği de hesap edildiğinde fiyatlarında elbette ki fark olacaktır. Altın kolye bileklik, bilezik, yüzük, küpe gibi takılar her ne kadar aynı madenden üretilmiş olsa da içerisinde ne kadar altın kullanıldığı, üzerinde ne kadar işçilik olduğu, gramı ve ayarı gibi detaylar da hesap edildiğinde fiyatları değişecektir.

Her bayan için tercih edilecek göz alıcı altın kolye modelleri onun tarzına ve zevkine uyduğunda fiyata takılmayacak kadar çok çeşit bulunur. Zira her beğenilen modelin ince ya da kalın, taşlı ya da taşsız, yüksek veya alçak ayarlı modeli olduğundan herkes kendi bütçesine uyum sağlayanı tercih edebilir.

Altın kolye modelleri 2021

Altın kolye fiyatları altının değerinin iniş çıkışına göre değişse de her daim yatırım yapılan veya ziynet olarak tercih edilen takılar arasında yer alır. 2021 yılında da farklı ve hayalleri süsleyen modelleri üretilmeye devam ediyor, her bayanın gözlerini kendisinde bırakarak ilgi görüyor. https://www.lizaypirlanta.com/altin-trend-kolye adresinden birçok farklı modele ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!