featured

Berkay Ateş Kimdir | Sadakatsiz Dizisinin Aras’ı Berkay Ateş Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berkay Ateş kimdir? Şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Aras karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, başarılı oyunculuk kariyeri ile uzun yıllardır bu sektörde tanınıyor. Doctor Foster adlı dizinin uyarlaması olarak oluşturulan Sadakatsiz dizisi büyük popülarite elde etti.

Turgay karakterini canlandıran Kenan Ece’nin diziden ayrılması sonrası yeni bir karakter yaratıldı. Bu karaktere hayat veren Berkay Ateş’in özel hayatı ise oldukça araştırılmaya başlandı. Berkay Ateş kimdir, Berkay Ateş kaç yaşında? İşte merak ettiğiniz o sorular ve yanıtları…

Berkay Ateş Kimdir? Berkay Ateş Nerede Doğdu?

Berkay Ateş nerede doğdu? 19 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 34 yaşındadır.

1- Berkay Ateş Nereli Alevi mi? Berkay Ateş Aslen Nereli?

Berkay Ateş nereli alevi mi yoksa değil mi oldukça merak ediliyor. Berkay Ateş baba tarafından Ardahanlı bir oyuncumuzdur. Oyuncunun annesi ise Malatyalıdır. Ayrıca oyuncunun alevi ya da Kürt olduğu yönündeki paylaşımlar asılsızdır.

2- Berkay Ateş Annesi Kimdir? Berkay Ateş Annesi Ne Kanseri?

Berkay Ateş annesi ilgili paylaşımları ile hem sevindirmiş hem de yürekleri burkmuştu. Berkay Ateş annesi ne kanseri bilinmese de oyuncu annesinin yakın zamanda kanseri yendiğine dair paylaşımda bulunarak, onu tebrik etmişti.

3- Berkay Ateş Babası Kimdir? Berkay Ateş Ailesi

Berkay Ateş babası, henüz oyuncu çok küçük yaşta iken hayatını kaybetmiştir. Henüz 12 yaşındayken babasını kronik bir hastalık yüzünden kaybeden oyuncunun kendisinden 7 yaş büyük birde Nilay adında kız kardeşi bulunmaktadır.

4- Berkay Ateş Boyu ve Kilosu Kimdir?

Berkay Ateş boyu ve kilosunu merak edenler için hemen paylaşalım. 1.80 cm boyundaki oyuncu 74 kilogramdır. Zaman zaman spor yaptığını belirten oyuncunun en büyük hobisi ise, sabah erken saatlerde uzun uzun yürüyüşler yapabilmekmiş.

5- Berkay Ateş Ne Mezunu?

Berkay Ateş ne mezunu? Hayatının tamamını İstanbul’da geçiren oyuncu lise eğitimini tamamladıktan sonra tiyatroya yönelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu, kariyerine sonrasında resmen başlamıştı.

YouTube video

Öncesinde Matematik bölümünü kazanan oyuncu, bu bölümü sevmediğini tamamen tiyatro odaklı olduğu için bıraktığını ifade etmektedir.

6- Berkay Ateş Dizileri | Berkay Ateş Hangi Dizilerde Oynadı?

Üniversiteden mezun olduktan sonra ilk olarak Sessiz Fırtına dizisiyle tanınmaya başlayan Berkay Ateş, daha sonra büyük bir popülarite elde etmiştir. 2016 yılında İstanbul Sokakları dizisinde Saltuk karakterini oynayan oyuncu, sonrasında Anne dizisinin Cengiz karakterine bürünmüştü.

Burada da Cansu Dere ile çalışma fırsatı bulan Berkay Ateş, kötü bir karakter olmasına rağmen izleyiciden büyük bir beğeni toplamıştı. Bu dizi sonrasında oyuncu Gülizar, Çukur, Alef gibi projelerde yer almıştı. 2020 yılında Alev Alev dizisiyle ekranlara yeniden dönen oyuncu, bu projenin final yapması ile bir süre dinlenmişti. Berkay Ateş şimdilerde, sevilen dizi Sadakatsiz projesine dahil oldu. Dizinin diğer başrolü Cansu Dere kimdir bilgi almak için tıklayınız.

7- Berkay Ateş Evli mi? Berkay Ateş Eşi Kim?

Berkay Ateş evli mi? Oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Bu nedenle Berkay Ateş eşi kim konusunda yapılan araştırmalar yanıtsız kalacaktır.

8- Berkay Ateş Sevgilisi Var mı? Berkay Ateş Funda Eryiğit Ayrıldı mı?

Berkay Ateş sevgilisi 2021 yılı itibariyle var mı yok mu kesin olarak bilinmemektedir. Oyuncu geçtiğimiz yıllarda son olarak Son Yaz dizisinde gördüğümüz Funda Eryiğit ile aşk yaşamıştı. 2 yıl süren bu ilişki, çiftin sessiz sedasız ayrılması ile son bulmuştu. Yakışıklı oyuncunun adı şimdilerde kimse ile anılmıyor.

9- Sadakatsiz Aras Karakteri Nasıldır? Berkay Ateş Sadakatsiz Dizisine Nasıl Dahil Oldu?

Sadakatsiz Aras karakteri diziye geldiğinden beri, dizide tansiyon adeta düşmüyor. Berkay Ateş Sadakatsiz dizisine henüz birkaç bölüm öncesinde kaza yapan ve hafızasını unutan biri olarak girmişti. Asya ile aralarındaki yakınlaşmalar sonrasında ikili birbirini tanımaya karar vermişti.

Ancak Aras’ın her şeyi hatırlayarak, evli olduğunu öğrenmesi bu ilişkinin başlamadan bitmesine neden oldu. Asya Aras’a şans vermekten vazgeçerek, bu ilişkiyi tamamen sonlandırdı. İkilinin aşkının bundan sonraki süreçte nasıl devam edeceği merak edilse de, çiftin ekran önünde çok yakıştığı bilinen bir gerçektir.

10- Berkay Ateş Kimdir? Berkay Ateş İnstagram Hesabı Nedir?

Berkay Ateş İnstagram hesabını takip etmek isteyen milyonlarca kullanıcı oyuncunun hesabını merak ediyor. Sosyal medya üzerinden 711 bin takipçisi bulunan oyuncunun İnstagram hesabı @atesberkay şeklindedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!