1. Haberler
  2. Ordan Burdan
  3. Beykoz Spor Ormanı Kriteryum Yarışı’na Ev Sahipliği Yaptı

Beykoz Spor Ormanı Kriteryum Yarışı’na Ev Sahipliği Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en büyük spor ormanı olarak 8 milyon m2’lik alanda hazırlanan “Beykoz Spor Ormanı” bisiklet sporcularının fetih coşkusuyla pedal çevirdiği “Beykoz Belediyesi 29 Mayıs Kriteryum Yarışı”na ev sahipliği yaptı.

Beykoz Belediyesi tarafından ilçedeki “Gençlik Festivali” (19-29 Mayıs) etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve şehrin 569. fetih yılı coşkusunun da yaşandığı kriteryum yarışında 150 sporcu, 8 farklı kategoride pedal çevirdi.

Sporcuların çekişmeli rekabetine sahne olan yarış vesilesiyle, yakın gelecekte uluslararası yarış ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak alanda tamamlanan yeni etaplar da görücüye çıktı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da organizasyon sonunda dereceye giren sporcuları kutlayarak ödüllerin takdim etti.

Türkiye’nin en büyük spor ormanını şehre kazandırmanın gurunu yaşadıklarını belirten Başkan Murat Aydın, alanın uluslararası standartlara uygun parkur ve tesisleriyle bisiklet sporunun göz bebeği olacağını söyledi.

Sporcuların Yeni Adresi

Türkiye’nin en büyük spor ormanı olarak hazırlanan alanda, 432 mt uzunluğunda atletizm çalışma parkuru, 467 mt bisiklet parkuru, 600 mt dağ bisikleti parkuru, bisiklet parkı, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 basketbol sahası yer alacak.

İstanbulluların şehrin ortasında temiz havada spor yapma imkânı sunacak Beykoz Spor Ormanı, modern ve bakımlı yüzüyle sporcuların ve bisiklet tutkunlarının yeni adresi olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yayınlanan içerikler doğruluğu kanıtlanmış bilgiler değildir.

Bir Cevap Yazın

OKU HABER ile Haber Hakkında Sohbet