featured

Etkili Bir Yüz Lazer Epilasyon Tedavisi İçin Soprano Ice

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüz lazer epilasyon, istenmeyen tüylere etkili bir çözüm arayan erkekler veya kadınlar için mükemmel bir tedavi seçeneğidir. Soprano Ice, tüy alma teknolojisindeki en son yeniliği sunmasıyla yüz lazer epilasyon yaptırmak isteyenlerin dikkatini çeker.

Bu çok ödüllü lazer epilasyon sistemi, istenmeyen tüyleri daha hızlı, daha rahat ve her zamankinden daha az seansla almak için özel olarak tasarlanmış üç lazer dalga boyunu birleştiren üçlü bir kümelenmiş diyot el aleti kullanır. Böylece Bağdat Caddesi lazer epilasyon yaptıranlar tedavi konusunda rahat olabilir.

Yüz Lazer Epilasyonu Her Yüz İçin En Etkili Tedavi Yöntemi

Yüz lazer epilasyon yaptırmak isteyenler farklı cilt tiplerinde tedavinin etkilerinin değişken olduğunu fark etmiştir. Soprano Ice Platinum bronzlaşmış ciltler dahil her cilt tipi için uygundur. Sistem mümkün olan en geniş saç rengi ve doku aralığını hedeflemek için 3 farklı lazer ışığı dalga boyu kullanır.

Lazerler kıl folikülü içindeki melanin pigmentini hedeflediğinden, kızıl, beyaz veya gri kıllar lazerden etkilenmeyecektir. Saçta ne kadar çok melanin varsa, tedavi o kadar etkili olur. Çok ince tüyler da lazer epilasyon için en iyi aday olmayabilir çünkü yeterli yoğunlukta olmayan tüyler etkili bir sonuç için yeterli melanin içermeyebilir. Ancak Bağdat Caddesi lazer epilasyon sayesinde bunlar problem olmaktan çıkar.

1- Yüz Lazer Epilasyona Hazırlık

Yüz lazer epilasyon yaptırmayı planlayanların tedaviye hazırlık aşamasına dikkat etmeleri gerekir. İyi bir hazırlık, sonuçların daha etkili ve tedavinin daha güvenli olmasını sağlayacaktır. Tedaviden önce, Bağdat caddesi lazer epilasyon tedavisine uygunluğu teyit etmek için tıbbi bir geçmişin alındığı ücretsiz bir konsültasyon yapılır. Ayrıca yanıtlanması gereken herhangi bir soru için bir fırsat da vardır.

Tedaviden önce 2 hafta boyunca şezlong veya her türlü sahte bronzluktan ve 1 hafta boyunca normal güneşe maruz kalmaktan kaçının. Seansın güvenli ve etkili olmasını sağlamak için lazerle tedavi edilecek herhangi bir alanı tıraş etmek gerekir. Tedaviden önce 6 hafta boyunca ağda yapmaktan kaçınmalısınız çünkü bu, daha sonra ilk lazer tedavinizden hedeflenen tüylerin uzamasına izin verir. Tedaviden 1 hafta önce tüy dökücü kremler kullanmayın. Tedaviden iki hafta önce bronzlaşma kremlerini kullanmayı bırakın. Tüm bunlar sayesinde İstanbul lazer epilasyon etkili ve güvenli olur.

2- Yüz Lazer Epilasyon Seansları

6-8 uygulamadan oluşan tam bir yüz lazer epilasyon kürü, saç büyümesinde kalıcı bir azalma ile sonuçlanmalıdır; ancak bu, bireysel cilt tonuna ve saça bağlıdır. İyi bir cevaplayıcı, saç uzamasında %60-90 oranında bir azalma görmeyi bekler. Bakım için yıllık bir tamamlama seansı önerilir.

Tedaviden sonra hafif kızarıklık veya hafif hassasiyet yaşayabilirsiniz. Aloe Vera jeli, cildi sakinleştirmek ve yatıştırmak için mükemmeldir ve buzdolabından çıktığı anda iyi etki eder. Güneş ışığına maruz kalan tedavi alanlarının güneş koruyucu ile korunması önem arz eder. Ayrıca sıcak banyolar veya duşlar, saunalar ve buhar odaları gibi ısıdan kaçınmalısınız. Sudaki kimyasallar tahrişe neden olabileceğinden şiddetli egzersiz yapmaktan ve yüzmekten de uzak durmanız faydalıdır.

Yüz lazer epilasyonu İstanbul’da yaptırmak isteyenler Buz Lazer’i tercih ederek tedavinin etkinliğini ve güvenliğini garanti altına alabilir. Buz lazer ekibimi, son seansınız tamamlandıktan sonra bile sürekli tavsiye ve destek sağlamak için her zaman hazırdır. Buz Lazer’in etkili bir tedavi öncesi hazırlık aşaması ve tedavi sonrası özenli bakımı sayesinde yüz lazer epilasyon herkes için beklentilerini karşılayan bir tedavi programı haline gelebilir.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!