featured

Evet Dedirten En Etkili Evlilik Teklifi Sözleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlilik teklifi yapacaklar, dile getirmek istedikleri sözleri bulmakta çoğunlukla zorlanırlar. Evlenme teklifi ile ilgili bir söz aradıklarını, çevrelerine söylediklerinde ise “içinden geldiği gibi konuşmalısın” yanıtını alırlar.

Özellikle özel sözler söylemeyi düşünen beyler teklif günü yaklaştıkça heyecanlanırlar ve kendilerini hep uzun evlilik teklifi sözleri arayışı içerisinde bulurlar. Cümleler yüreğe dokunsun, gözlerden yaşlar aksın ve evetler ardı ardına gelsin isterler. Tabii öyle etkili sözler olmalıdır ki teklif esnasında söylenecekler, böylelikle sevilen kadın şaşkınlıkla söylenenleri dinleyerek ve evet diyebilmelidir

Uzun evlilik teklifi sözleri ve kısa evlilik teklifi sözleri olmak üzere sizin için evlenme teklifi sözleri hazırladık. Tüm planlarınızı yaptıysanız eğer aşağıdaki sözlerden birisini seçebilirsiniz.

Uzun Evlenme Teklifi Sözleri

Uzun evlenme teklifi sözleri arıyorsanız, sanırız ki bu sözler hayatınızın temelini atacağınız günde size çok yardımcı olacaktır. Geleceğinizi düşlediğiniz eşiniz için en özel cümleleri hazırlamak o an için çok zordur, fakat bu hazırladığımız cümleleri ezberleyerek ve doğal bir şekilde eş adayınıza söyleyerek evliliğinize gidecek ilk adımları ona doğru atabilirsiniz. İşte beyler evlilik teklifi sözleri uzun olanlar:

1. Hayatıma Anlam Veren Muhteşem Kadın! Benimle Evlenir Misin?

Hayatıma girdiğin andan beri beni mutlu etmek için her şeyi yapan muhteşem kadın… Seninle her anı el ele geçirmek istiyorum. Her yeni güne başlarken birbirimizin gözlerine bakarak uyanmak ve birlikte geçirmemizi istediğim her anı yine birlikte özelleştirelim istiyorum. Gülüşünü gördüğümde mutlu olmak ve seni her an daha da mutlu etmek istiyorum. Seninle ömür boyu sürecek bir hayat düşlüyorum. Hayatıma anlam veren muhteşem kadın! Benimle evlenir misin?

2. Sevgi Pıtırcığım! Benimle Evlenir Misin?

Sevgi Pıtırcığım! Başrollerde senin ve benim birlikte yer alacağımız, masalsı bir film çevirmek istiyorum. Uzun metrajlı olmasını istediğim bu filmde sevgi pıtırcığı rolünün en çok sana yakışacağına inanıyorum. Hatta minik minik elleri olan birkaç sevimli pıtırcığın daha ileride filmimize dahil olmasını düşlüyorum. Aşkın, tutkunun ve romantizmin dolu dolu yaşanacağı bu filmde başrolleri benimle birlikte paylaşır mısın? Sevgi Pıtırcığım! Benimle evlenir misin?

3. Güzel Kadın Eşim Olur Musun? Benimle Evlenir Misin?

Güzel kadın. Dün hayatımdaydın, bugün hayatımdasın ve gelecekte de hayatımda olmanı istiyorum. Sen ve ben bir evde beraber ve hatta her an her yerde birlikte olalım istiyorum. Gelecek için planladığım her şeyde sen varsın. Sen benim sevdiğimsin, yüreğimsin, sevdamsın ve aşkımsın. Geleceğe doğru beraberce yürümeyi istediğim bu yolda, benimle birlikte yol alır mısın? Güzel kadın eşim olur musun? Benimle evlenir misin?

4. Düşler Kadar Güzel ve Hatta Düşlerden de Özel Sevgilim! Benimle Evlenir Misin?

Düşler kadar güzel, sevgilim. Bugüne kadar birbirimize paylaştığımız her hayalimizi şu andan itibaren gerçeğe dönüştürmek istiyorum. Sihirli bir değnek (yüzüğü göstererek) buldum ve beraber planladığımız mutlu yuvamıza hemen şimdi ışınlanmak istiyorum. Heyecan, mutluluk, sevgi, aşk ve bütün düşlerimizi gelecekte birlikte yaşayalım. Düşler kadar güzel ve hatta düşlerden de özel Sevgilim! Benimle Evlenir misin?

5. Muhteşem Kadın, Bir Ömrü Benimle Paylaşır Mısın? Meleğim, Benimle Evlenir Misin?

Seni gördüğüm ilk andan beri ruh ikizim olduğunu biliyorum. Benim için çok kıymetlisin ve çok değerlisin. Aşkımızın masalını beraberce yazmak ve bir her anımı seninle geçirmek istiyorum. En özel deftere beraberce imza atıp hayata seninle devam etmeyi istiyorum. Gelecekteki çocuklarımın annesi sen olmalısın. Muhteşem bir kadın, bir ömrü benimle paylaşır mısın? Meleğim, benimle evlenir misin?

6. Sen Benim Yüreğimde Mühürlüsün! Gökkuşağım, Benimle Evlenir Misin?

Hayat seninle rengârenk. Bir bakıyorum beni aşkınla ve tutkunla sarıyorsun, bir bakıyorum beni saflığınla ve masumiyetinle sımsıkı kuşatıyorsun. O kadar durusun ki, gözlerimi senden alamıyorum ve hep sana bakmak, hep senin yanında olmak istiyorum. Seni gördüğüm her an heyecanım oluyorsun. Midemde kelebekler uçuşuyor. Yanaklarım kızarıyor, avuçlarımın içi yanıyor ve yüreğim ısınıyor. O zaman anlıyorum ki, sen benim yüreğimde mühürlüsün! Gökkuşağım, benimle evlenir misin?

7. Beraber Düğünümüzde Dans Edelim! Güzel kadın, benimle evlenir misin?

Geleceği birlikte yaşayalım mı, ne dersin? Sabahları çayı ben demlerim. Ekmekleri sen kızartırsın. Öğlen olunca dışardan söyleriz. Akşamları yemekler benden salata senden. Düşündüm de seninle birlikte yaşlanmak kulağa çok hoş geliyor. Bana siyah bir smokin alalım, sana da muhteşem bir gelinlik alırız. Sonra beraber düğünümüzde dans edelim! Güzel kadın, benimle evlenir misin?

Kısa Evlenme Teklifi Sözleri

Birden evlenmeye karar verdiyseniz ve ihtiyacınız olanda kısa evlenme teklifi sözleri ise doğru yerdesiniz, bu sözler kesinlikle sevdiğinize evet dedirtecektir. Özel olduğunu düşündüğümüz bu sözlerin biriyle, evlilik teklifi yaparak mutlu yuvanıza kavuşmaya bir adım daha yaklaşacaksınız. Ve işte evlilik teklifi sözleri kısa öz olanlar:

1. Dans ederken Evlenme Teklifi: Aynı şu an olduğu gibi, benimle beraber düğümüzde de dans eder misin? Aşkım, benimle evlenir misin?

2. Yıldırım nikahı için evlenme teklifi: Bu güzel günümüzü evlilikle taçlandıralım. Bugünün sonunda eşim olmanı ve seninle birlikte yaşlanmayı istiyorum. Prensesim! Kraliçem olur musun? Benimle hemen şimdi evlenir misin?

3. Senden sadece tek bir kelime duymak istiyorum. Hayatımın her anında var olur musun? Düşlerimin kadını! Benim eşim olur musun? Benimle evlenir misin?

4. Bugünden yarına, yarından geleceğe seninle yürümek istiyorum. Bütün güzel anları seninle yaşamayı istiyor ve sana bir ömür boyu mutluluk vadediyorum. Üzüm gözlüm, benimle evlenir misin?

5. Kraliçem, hayatımın anlamı! Hayatımızı birleştirmek ve seninle en özel günleri yaşamak istiyorum. Bu anı ölümsüzleştirmek ve geleceğe taşımak için, aşkım benimle evlenir misin?

Evlilik teklifi yaparken kullanılan sözler bir ömür boyu unutulmayacak olan sözlerdir. Bu yüzden evlilik teklifinizde kullanacağınız sözleri seçerken özen göstermeniz gerekir. Diz çökebilirsiniz ya da elini tutarak teklifinizi yapabilirsiniz. Önemli olan samimiyetinizi ve içtenliğinizi karşı tarafa yansıtmaktır. Ondan sonra hiç şüpheniz olmasın, kesinlikle sevgiliniz size evet diyecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!