featured

Harry Potter Oyuncuları ve Şimdiki Halleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir döneme damga vuran film serisi Harry Potter’da yer alan genç oyuncuların şimdiki hallerini sizler için derledik.

Bir döneme damga vuran Harry Potter oyuncuları, bu defa da yeni halleriyle şaşırtıyor. En başarılı fantastik sinema filmlerinden olan Harry Potter, on yıl önceki etkisini günümüzde de sürdürmeye devam ediyor. Harry Potter oyuncuları isimleri de o günden bugüne hafızalara kazanmış durumda.

Başta Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rubert Grint olmak üzere Harry Potter oyuncuları adları, sık sık gündem oluyor. Biz de bu listemizde siz sinemaseverlere özel Harry Potter oyuncularının en yeni hallerini derlemek istedik. İşte Harry Potter oyuncuları adları ve bir dönemin çocuk oyuncularının yeni halleri.

Daniel Radcliffe – Harry Potter

Daniel Radcliffe – Harry Potter

Harry Potter oyuncuları denildiğinde akıllara ilk olarak Daniel Radcliffe geliyor olması oldukça normal. Film serisinin başrol oyuncusu olan Radcliffe, oyunculuk kariyerine tam gaz devam ediyor.

Genç ve yetenekli oyuncu, serinin sona ermesinden sonra hem tiyatro oyunlarında hem de sinema filmlerinde başrollerde görülebiliyor. 1989 doğumlu oyuncunun oyunculuk kariyeri daha uzun yıllar boyunca devam edeceğe benziyor.

Rubert Grint – Ron Weasley

Rubert Grint – Ron Weasley

Rubert Grint de Harry Potter oyuncular listesinde en dikkat çeken isimlerden biri. En az başrol arkadaşları kadar yetenekli olan Grint de kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Netflix ve Apple TV dizilerinde görmeye alışkın olduğumuz genç oyuncu, aynı zamanda tiyatro oyunlarında da yer alıyor.

2011 yılından itibaren birlikte olduğu sevgilisinden bebek bekleyen Grint, baba olacağı zaman için de gün sayıyor.

Emma Watson – Hermonie Gringer

Emma Watson – Hermonie Gringer

Emma Watson, Harry Potter oyuncuları arasında kariyerine tam gaz devam eden isimlerin başında geliyor. Film serisinin sona ermesiyle birlikte eğitim hayatına ağırlık veren genç oyuncu, üniversiteyi de bitirmeyi başarmıştır.

Hem sinema kariyeri hem de eğitim kariyeri açısından önemli bir noktada bulunan Watson, feminist çizgisiyle de dikkat çekiyor. Watson, Beauty and the Beast filminin modern uyarlaması yapımda da ön plana çıkmayı başarmıştır.

Tom Felton – Draco Malfoy

Tom Felton – Draco Malfoy

Harry Potter karakterleri arasında en dikkat çekici isimlerden olan Draco Malfoy’a hayat veren Tom Felton da oldukça popüler bir isim. Kariyerine irili ufaklı rollerle devam eden Felton, özellikle sosyal medyada büyük dikkat çekiyor.

YouTube video

Genç ve yakışıklı oyuncunun Emma Watson ile olan dostluğu da filmin hayranlarını oldukça fazla memnun ediyor.

Bonnie Wright – Ginny Weasley

Bonnie Wright – Ginny Weasley

Harry Potter karakterleri arasındaki Ginny Weasley’e hayat veren genç oyuncu Bonnie Wright da yer alıyor. Ron Weasley’nin kardeşlerinden biri olan Ginny, serinin ilk filmlerinde silik kalmış olsa da sonlara doğru oldukça güçlü bir karaktere eviriliyor. Bu da Ginny ve Bonnie Wright için şöhret kapısının anahtarı haline geliyor.

YouTube video

Bonnie Wright da tıpkı Tom Felton gibi oyunculuk kariyerine büyük ve küçük rollerde devam ediyor.

Matthew Lewis – Neville Longbottom

Matthew Lewis – Neville Longbottom

Harry Potter oyuncuları arasında belki de en köklü değişim Matthew Lewis’in olmuştur. Genç oyuncu, film serisinde dalgın ve şaşkın bir karakter olan Neville Longbottom’a hayat veriyordu. Rolün de etkisiyle birlikte serinin en çok gülünen karakteri haline gelen Lewis, yetişkinlik yaşında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Robert Pattinson – Cedric Diggory

Robert Pattinson – Cedric Diggory

Harry Potter oyuncuları adları arasında Robert Pattinson’ın oldukça önemli bir yeri mevcut. Öncelikle Harry Potter serisinden ayrıldıktan sonra Twilight serisi ile gündeme gelen oyuncu, kariyerine devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=c8U9WdE8jBA

Pattinson, popüler yapımların yanı sıra festival ve bağımsız yapımlarda da rol almaya devam ediyor. Oyunculuğu pek çok eleştirmen tarafından olumlu eleştiriler alan Pattinson, 2021 yılında vizyona girmesi planlanan Batman filminde de rol alacak.

Evanna Lynch – Luna Lovegood

Evanna Lynch – Luna Lovegood

Harry Potter 1 serisi ile hayatımıza giren Luna Lovegood karakteri, filmin ve kitabın en sevilen kahramanlarından biri olmuştu. Luna karakterine hayat veren Evanna Lynch de oyunculuk kariyeri için farklı adımlar atmaya devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=nJIlHw73jds

Evanna Lynch ve Bonnie Wright dostluğu da gözlerden kaçmadığı gibi filmin hayranlarını da oldukça memnun ediyor.

Harry Melling – Dudley Dursley

Harry Melling – Dudley Dursley

Dudley Dursley, şüphesiz ki film serisinin en az sevilen karakterlerinin başında geliyor. Bu karaktere hayat veren Harry Melling de farklı rolleler Dursley karakterini unutturmuşa benziyor. Pek çok sinema yapımında rol alan Melling, genellikle küçük rollerle karşımıza çıkıyor.

Katie Leung – Cho Chang

Katie Leung – Cho Chang

Harry Potter’ın ergenlik dönemi aşkı olan Cho’ya hayat veren Katie Leung, hem eğitim hem oyunculuk kariyerinde ilerleyen bir isim. Leung, Harry Potter serisinin sona ermesi ile birlikte farklı yapımlarda da boy göstermeye devam etti.

YouTube video

Genellikle TV dizilerinde görmeye alışkın olduğumuz gen oyuncu, eğitim hayatına da devam ediyor.

Clémence Poésy – Fleur Delacour

Clémence Poésy – Fleur Delacour

Harry Potter oyuncuları arasında güzelliği ile ön plana çıkmayı başaran Poésy, pek çok önemli yapımda da rol almıştır. Genellikle bağımsız yapımlarda karşımıza çıkan genç oyuncunun tiyatro kariyeri de mevcuttur.

Oliver Phelps – James Phelps / George ve Fred Weasley

Oliver Phelps – James Phelps / George ve Fred Weasley

Harry Potter oyuncuları listemize serinin en başarılı iki ismi ile son veriyoruz. Oliver ve James Phelps kardeşler, dizide Ron Weasley’nin ikiz kardeşlerine hayat veriyorlardı. Gerçek hayatta da ikiz olan Phelps kardeşler, oyunculuk yapmaya tam gaz devam ediyorlar.

Harry Potter Oyuncuları

Harry Potter Oyuncuları

Bu listemizde Harry Potter oyuncuları Voldermont ve Harry Potter oyuncuları yaşları 2019 gibi detayları sunmak istedik. Listede yer alan genç oyuncuların yanında Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Adrian Rawlins, Warwick Davis ve Ralp Fiennes gibi isimler de mevcut. Aynı zamanda Maggie Smith, Geraldine Sommerville, Fiona Shaw ve Timothy Spall gibi usta isimler de filmlerde yer almıştır. Ateş Kadehi ve Lord Voldermont gibi filmler ilgi cast detaylarına da ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!