featured

Bilge Türe Kimdir | En Güzel Bilge Türe Fotoğrafları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Timuçin Esen eşi olarak bilinen Bilge Türe kimdir? Bilge Türe boyu kaçtır? Güzel oyuncu kaç yaşında ve kaç çocuk sahibidir? İşte, en güzel Bilge Türe fotoğrafları…

En Güzel Bilge Türe Fotoğrafları ile Bilge Türe Kimdir ?

Kendisi gibi ünlü oyuncu Timuçin Esen ile evli olan başarılı tiyatro oyuncusu Bilge Türe kimdir ? Güzel oyuncu uzun süredir birlikte olduğu Timuçin Esen ile kaç çocuğa sahiptir? Ünlü çift evlenmeyi düşünüyor mu? İşte, Bilge Türe hayatı hakkında merak edilenler…

Sinema Dünyasının Naif Oyuncusu Bilge Türe Kimdir?

YouTube video

İsmini daha çok sinema ve tiyatro projeleri ile duyduğumuz başarılı oyuncu Bilge Türe bugünlerin Hekimoğlu dizisi oyuncuları arasındaki Timuçin Esen ile evlidir. Başarılı oyuncu Timuçin Esen eşi Bilge Türe ile sık sık magazin gündeminde yer almasa da Türkiye’nin en sevilen çiftlerinden olmayı başardılar. İşte, başarılı oyuncu Bilge Türe fotoğrafları ve hayat hikayesi…

2/9

Bilge Türe Timuçin Esen Evli mi?
mask

Bilge Türe Timuçin Esen Evli mi?

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ evlilik haberlerinin ardından Bilge Türe Timuçin Esen çiftinden de mutlu haber bekleniyordu. Fakat çift halinden memnun olacak ki, bu konudaki soruları cevaplamayı pek tercih etmiyor. Türkiye’nin en ünlü çiftleri arasında yer alan ikili, bir kız ve bir erkek çocuğa sahip.

3/9

Bilge Türe Vikipedi Sayfası Açıldı

 

Bilge Türe Vikipedi Sayfası Açıldı

Başarılı oyuncu Bilge Türe  Timiçin Esen sevgilisi  olarak da bilinirken, güzel oyuncu adına Vikipedi sayfası açılmış. Türkiye’nin en sevilen dizilerinde yer almayı başaran güzel oyuncu, başarısı ile öne çıkmaktan zevk aldığını defalarca söylemişti.

4/9

Hırsız Polis Dizisi Bilge Türe Timuçin Esen Aşkını mı Başlattı?

Hırsız Polis Dizisi Bilge Türe Timuçin Esen Aşkını mı Başlattı?

Çift, zaman zaman magazin programlarına konu olurken, Bilge Türe instagram hesabı kullanmayan ünlüler arasında yer alıyor. Esen ile birlikte rol aldıkları Hırsız Polis dizisi ile tanıştıklarını ifade eden güzel çift, 50 bölümlük unutulmaz dizide büyük bir aşk yaşadılar. Birçok foto galeri haberinin de manşet konusu olan çift iki çocuğu ile mutlu bir hayat yaşıyor.

5/9

Bilge Türe Timuçin Esen Ayda Esen ile Bir Aile Oldu

Bilge Türe Timuçin Esen Ayda Esen ile Bir Aile Oldu

Gözlerden uzak bir aşk yaşayan ikili Ayda ismini verdikleri bir kız çocuk ile tam anlamıyla aile oldular. Ayda’nın ardından Gökyüzü ismini verdikleri bir de erkek çocukları dünyaya geldi. Timuçin Esen Gökyüzü Esen doğum gününde paylaştığı anlamlı mesaj ile de uzun bir süre gündemde kalmıştı.

6/9

Bilge Türe Boyu Kaçtır?

Bilge Türe Boyu Kaçtır?

168 cm boyu ve 56 kg ağırlığı ile oldukça formda bir anne olan güzel oyuncu Türe, moda dergilerinde de yer almayı başarıyor. Güzel oyuncunun en sevilen özelliğinin mütevazi olması olduğunu vurgulayan Timuçin Esen eşi kim sorularına “Çok güzel ve hassas bir kadın” olarak cevap veriyor. İşte, en güzel Bilge Türe fotoğrafları arasından bir tanesi daha.

7/9

Bilge Türe Nereli?

Bilge Türe Nereli?

İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Bilge Türe kimdir ? Kaç yaşındadır? 1979 yılında dünyaya gelen oyuncu 2021 itibari ile 42 yaşındadır.

8/9

Bilge Türe Hangi Dizilerde Oynadı?

Bilge Türe Hangi Dizilerde Oynadı?

Geçtiğimiz yaz Bodrum’da yaptıkları tatil ile kameralara yakalanan çift kızları Ayda Esen ile çok keyifli zamanlar geçirmişti. Bilge Türe dizileri ile bir döneme damga vuran güzel bir oyuncudur. Eşi Timuçin Esen’in aksine bugünlerde bir projede yer almayan Türe, Hırsız Polis dizisi ile gündeme gelmişti.

9/9

Çeşitli tiyatro oyunlarında yer alan güzel oyuncu şu an iki çocuğu ile birlikte Bodrum’da yaşıyor.  Geçtiğimiz yıl oğlu Gökyüzü Esen ile denizde fotoğraflanan çift, imrenilecek bir aile tatili yapmıştı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!