featured

Massaka Gerçek Adı Nedir? Massaka Nereli ? Massaka Kaç Yaşında ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanca ve Türkçe rap dünyasının sevilen ismi Massaka gerçek adı nedir? Başarılı rapçi Massaka hangi rap temsilcileri ile aynı sahneyi paylaştı?

Türkçe ve Almanca Rap denildiğinde akla gelen ilk isim Massaka gerçek adı nedir? Massaka nereli ? Hem Türkçe hem de Almanca dillerinde yaptığı rap müzik ile dünya gündemine oturan Massaka ne demek? İşte, son günlerin adından sıkça bahsedilen rap müzik sanatçısı.

Massaka Gerçek Adı Nedir? Massaka Ne Demek?

YouTube video

Diablo lakabı ile de sıklıkla gündeme gelen Massaka gerçek adı Atilla Murat İlhan’dır. 25 Ekim 1984 tarihinde Berlin’de dünyaya gelen ünlü rap müzikçi Rap Hip hop Gangsta rap tarzları ile anılmaktadır. Katliam 4 Episode 1 ve 2 sözleri ile müzik dünyasına yeni bir nefes getiren Massaka anlamı ise oldukça karışıktır.

Almanya’da yaşayan Türklerin yaşadığı zorlukların, suç, cinayet ve argo kelimelerin sıklıkla yer aldığı Massaka şarkıları bugün dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilmektedir. Murdoc, Massaka36 ve Diablo 63 lakapları ile milyonları peşinden sürükleyen Murat İlhan, Almanya’da yaşayan Türklerin temsilcisi olmuştur.

2/9

Massaka Nereli ?

Massaka Nereli ?

Almanya Berlin’de dünyaya gelen Massaka hard rock tarzında yaptığı rap müzik ile gündeme gelmektedir. Çıktığı ilk günden bu yana milyonlarca takipçiye ulaşan Massaka aslen Trabzonludur. Mayıs 2021 albüm sıralamalarında üstün bir başarı elde eden genç rapçi Killa Hakan, Gekko ve Ceza ile birlikte albüm çıkarmıştır.

3/9

Massaka Kaç Yaşında ?

Massaka Kaç Yaşında ?

25 Ekim 1984 tarihinde Almanya Berlin’de dünyaya gelen Massaka 2021 yılı itibari ile 37 yaşındadır. 2002 yılından bugüne kadar çok sayıda albüm ve single çalışması yapmıştır.

4/9

Massaka Gerçek Adı Nedir? Massaka Nereli?

Massaka Gerçek Adı Nedir? Massaka Nereli?

Atilla Murat İlhan ismi yerine Massaka takma ismini kullanan ünlü rapçi, aslen Trabzonlu olup; kendisi Almanya Berlin’de doğmuştur. Massaka babası kimdir? Kardeşleri var mı? Tüm bu sorular ise cevapsız kalmaktadır.

5/9

Massaka Boyu Kaç Cm’dir ?

Massaka Boyu Kaç Cm’dir ?

Massaka hayatı ile sıklıkla gündeme gelen bir rap müzik sanatçısıdır. Massaka boyu 182 cm olup, 83 kg ağırlığındadır. Akrep burcu sanatçılar arasında yerini alan Diablo 63 lakaplı İlhan, hem Almanya hem de Türkiyede tanınan seslerden biridir.

6/9

Massakanın Abisi Neden Oldu?

Massakanın Abisi Neden Oldu?

Almanya’da 36 Boys ismi ile kurulan sokak çetesinin bir üyesi olan Massaka abisi olarak her zaman Killa Hakan ismini vermiştir. Kan bağı ile birbirine bağlı olmayan fakat gerçekten çok iyi anlaşan ikili zaman zaman tartıştıkları konusunda magazin haberlerinin gündeminde yer almıştır. Almanya polisi ile başı beladan kurtulmayan Killa Hakan, tıpkı Massaka gibi hala Almanya’da yaşamaktadır. Yani, Massaka’nın abisine bir şey olmamıştır.

7/9

Massaka Sevgilisi Var mı ?

Massaka Sevgilisi Var mı ?

Dünyanın en çok konuşulan rap müzik sanatçılarından biri olan Massaka gerçek adı ile gündeme geldiği kadar özel hayatı ile de merak konusu olmaktadır. Massaka sevgilisi ya da eşi var mı? Çocukları var mı? Bu konularda yapılan röportaj ve TV programlarında net bir isme ulaşılamıyor. Massaka sevgilisi varsa da kendisini henüz açıklamadı.

8/9

Massaka Kodes Düeti Çok Konuşuldu

Massaka Kodes Düeti Çok Konuşuldu

2013 yılında Gelme isimli albümü ile büyük bir çıkış yakalayan Kodes ile bir araya gelen Massaka Hodri Meydan düeti dünyanın en çok dinlenen rap müziklerinden biri oldu.

9/9

Hard Rock Rap Dünyasının Temsilcileri Bir Arada

Hard Rock Rap Dünyasının Temsilcileri Bir Arada

2019 yılında Joker, Defkhan, Sansar Salvo ile yaptığı düet ile büyük bir ses getiren ünlü rapçi, hala Almanya’da yaşamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!