featured

Tatile Çıkarken Seçebileceğiniz En Pratik Kıyafetler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Soğuk kış günlerinde deniz-kum-güneş üçlüsünün hayalini kuranlar 2019 yılında da soluğu sahillerde alıyor. Yazın sona yaklaştığı bugünlerde yorucu bir haftanın ardından hafta sonu kaçamağı yapmak ve biraz soluklanmak isteyenler, yakın mesafeli tatil planları yapıyor.

Siz de 2 günlük bir tatil planı için valiz hazırlamaya uzun zaman ayırmak istemiyorsanız, şimdi vereceğimiz öneriler ile zaman kazanabilirsiniz. Yanınıza alacağınız pratik kıyafetler ve yapacağınız basit kombinler ile tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. “Tatilde nasıl kıyafetler giyilir?” diye düşünüyorsanız size vereceğimiz ufak ipuçları ile kısa sürede tatile hazırsınız!

1. Düz Renk Elbise

            Yanınızda götüreceğiz ayakkabılar ve çantalar ile kolayca kombinleyebileceğiniz düz renk elbiseler, yazın kurtarıcıları arasında sayılıyor. Tek parçadan oluşan elbiseler hem pratikliğe hem de rahatlığa önem verenlerin olmazsa olmazları arasında. Valizinize atacağınız elbiseyi gündüz şehri keşfederken şık sandaletlerle, akşam yemeğinde gösterişli bir topuklu ayakkabıyla ve yürüyüş yaparken de spor ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz.

Tatilde nasıl kıyafetler giyilir?

2. Hasır Çanta

            Tatile çıkarken kolaylık sağlayacak bir diğer parça ise hasır çantalar. Kot şort- gömlek ikilisi başta olmak üzere sayısız kombin ile kolayca uyum sağlayan hasır çantalar, bu yazın trendleri arasında. Siz de kullanım alışkanlığınıza göre sırt çantası, çapraz ve el çantası olarak hasır parçaları tercih edebilirsiniz.

Tatil kıyafetleri nasıl olmalıdır?

3. Hasır Terlik

Sıcak yaz günlerinde rahatlığı terlikte arıyor ve aynı zamanda şık olmak istiyorsanız kombinlerinizi hasır terlikler ile tamamlayabilirsiniz. Tüm kıyafetlere uyum sağlayan hasır terliklerin düz, topuklu ve dolgu topuk olmak üzere çok sayıda çeşidi de bulunuyor. 2019 yılında tatilde giyilen kıyafetler için hasır terlikler kurtarıcı olarak görülüyor.

Tatil için kıyafet kombinleri

4. Beyaz Tişört

Tatil için kıyafet kombinleri yapmak hem çok zahmetli hem de çok maliyetli olabiliyor. Ancak tek bir parça ile pratik ve çok sayıda kombin yapmak sizin elinizde.

Tatil kıyafetleri nasıl olmalıdır?

Ütü gerektirmeyen beyaz bir tişörtü kot etekler başta olmak üzere sayısız şekilde kullanabilirsiniz. Günlük tarzdan sıyrılmak ve dikkatleri üzerinize çekmek isterseniz de gösterişli takılar ile pratik ve ekonomik bir tatil kombini yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!