featured

Instagram Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Instagram Canlı Yayın Hilesi Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram canlı yayın özelliği ile birçok kişi can sıkıntısını gidermeye ve güzel anlarını takipçileri ile paylaşmaya başladı. Özellikle koronavirüs pandemisinde eve kapalı olan ünlü kişilerin canlı yayın sohbetleri sayesinde yayın yapma aşkı yeniden alevlendi. Bir anda tüm dünyadaki instagram kullanıcıları farklı konseptler yaratarak yayın açmaya başladı.

Her ne kadar teknoloji ile artık iç içe olsak da bazı kullanıcılar canlı yayın açma konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Bu nedenle de doğur canlı yayın nasıl açılır, neler yapılır, izleyici sayısı nasıl arttırılır araştırıyor. Sorularına cevap bulabildiği takdirde daha kaliteli canlı yayın yapabiliyor ve takipçi sayısını artırıyor.

Instagram Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Instagram üzerinden canlı yayın yapabilmek için ilk önce bir instagram hesabı açmanız grekiyor. Eğer facebook hesabınız var ise iki hesabı senkronize ederek facebook hesabı üzerinden instagram açabilirsiniz. Bunu yapabilmeniz için arayüz ekranında faceebook ile hesap açarak devam edebileceğinizi belirten bir buton göreceksiniz. O butona basarak faceebok hesabı üzerinden instagram hesabı açmış olacaksınız.

Daha sonra hesap bilgilerinizi doldurarak yakın arkadaşlarınızın ve çevrenizin sizi tanımasını sağlamalısınız. Telefon rehberi ve facebook ile hesabınızı senkronize ettiğinizde zaten direkt olarak takip edebileceğiniz tanıdıklar belirecektir. Ne kadar çok kişiyi takip ederseniz o kadar çok takipçiniz olacaktır. Takipçinizin fazla olması da daha çok kişiye yayın açma olanağı tanıyacaktır.

Tüm işlemleri yaptınız ve belli bir takipçi sayısına ulaştınız. Artık canlı yayınlarınızı izleyebilecek, sizinle etkileşime girebilecek çevreyi edindiniz. Canlı yayın açarak onlarla dilediğiniz anları paylaşabilir, sohbet edebilirsiniz.

Canlı yayın açmak için;

Hesabınıza giriş yapın ve ana ekranda sol üstte bulunan kamera simgesine dokunun.Kamera simgesine dokunduğunuzda karşınıza bir ekran çıkacak ve çeşitli sekmeler göreceksiniz. Yuvarlak sekmeler altında bulunan hikaye, reel video, canlı yayın gibi bölümleri görüyor olmanız gerekiyor.

YouTube video
Bu sekmeler içinden canlı yayın sekmesine tıklayın.Şimdi canlı yayına geçmek için tek yapmanız gereken ortada görünen yuvarlak butona basmak.Eğer yeterli çekim gücüne sahipseniz canlı yayına bağlanacaksınız.

İnstagram Canlı Yayın İndirme Nasıl Yapılır?

Bazı yayınlar çok eğlenceli bir hal alabilir veya hiç ummadığınız güzellikle olaylar yaşanmış olabilir. Ya da yayınlarınızı farklı platformlarda da yayınlamak isteyebilirsiniz. Bunun için de canlı yayını indirmek ve telefona kaydetmek gerekecektir. İnstagram bizlere bu fırsatı sunuyor.

Yayınınızı tamamladıktan sonra yayına katılamayan kişilerin de görmesi için yayını hikayede paylaşabilmek için kaydedebilirsiniz. Ayrıca da kaydettiğiniz yayını telefona indirebilirsiniz. Bunun için yayın bittikten sonra karşınıza çıkan ekranda size sunulan seçenekleri takip ediniz. Burada canlı yayını hikayede paylaşabilmeniz ve yayını kaydedebilmeniz için bir buton gösterecektir. Bu butona dokunarak yayını kaydedebilirsiniz.

İnstagram Canlı Yayın Hilesi

Teknoloji dünyasındaki hemen hemen her uygulamanın ve oyunun hilesi mevcuttur. Bu hileler sayesinde zor süreçlerle elde edebileceğiniz başarıları kısa sürede elde edebilirsiniz. Bunlardan bir tanesi de instagram yayın hilesidir. Bu hile sayesinde yayınlarınıza fazla katılımcının gelmesini sağlayabilirsiniz.

Bu hileyi kullanabilmeniz için çeşitli sayfalar ile para karşılığında anlaşmalar yapmalısınız. Bu sayfalar sizlerin canlı yayınına organik veya sahte kullanıcılar aktararak yayın izlenme sayınızı artırmaktadır. Bu sayede farklı kişilerin de hesabınızı görmesini sağlayabilir ve takipçi artırabilirsiniz.

İnstagram Canlı Yayın Süresi Ne Kadardır?

Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi canlı yayınların da sonu vardır. İnstagram üzerinden canlı yayın yaparken belirli bir yayın hakkınız vardır. Tek seferde yapılan canlı yayın süresi 1 saat olarak sınırlandırılmıştır. 1 saat dolduktan sonra yayın otomatik olarak sonlanır. Daha sonra yeni bir yayın açarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!