featured

En Unutulmaz Müge Anlı Olayları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En unutulmaz Müge Anlı olayları listemiz ile sizleri bir hayli şaşkınlığa uğratacağız. Müge Anlı – en ilginç dosyalar serisi içerisinde yer alan pek çok tuhaf olaya aslında tüm Türkiye olarak şahit olduk. Ülkemizde meydana gelen cinayetler ve kayıp vakaları ile ilgilenen Müge Anlı, adeta mağdurların sesi olmayı başarmış bir isim haline gelmiştir.

Müge Anlı çözülen cinayetler ve hala çözüm arayan faili meçhuller ile ATV ekranlarında sabah kuşağında devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı içerisinde yer alan en ilginç olayları da biz de sizler için derlemek istedik.

Şimdiye Dek Unutulmayan Müge Anlı Olayları

En çarpıcı Müge Anlı olayları içerisinde aklınızın dahi alamayacağı davalar yer alıyor. Müge Anlı’da çözülemeyen cinayetler de listemizde önemli bir yerde bulunuyor. Ülkece şahit olduğumuz ve çözülmesini beklediğimiz olaylar Müge Anlı ve ekibinin çabaları sayesinde çözüme kavuşabiliyor.

Biz de bundan yola çıkarak Müge Anlı – faili meçhul cinayetler çözülen vakalar ile ilgili önemli verileri derlemek istedik. İşte, Müge Anlı Tatlı Sert programına damga vuran en çarpıcı Müge Anlı olayları listesi:

1. Minik Irmak’ın Öldürülmesi

14 Ekim 2016 tarihinde henüz 3.5 yaşındaki Irmak Kupal’ın kayıp haberi tüm haber gazetelerine düşmüştü. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kaybolan küçük Irmak, tüm çabalara rağmen bir türlü bulunamamıştı. Irmak’ın ailesi de küçük kızlarının kaybındaki sır perdesini aramak için Müge Anlı’ya gerekli başvuruları yaptı.

Müge Anlı ve ekibinin de çabaları sonucunda Irmak’ın komşuları Himmet A. tarafından önce cinsel istismara uğrayıp daha sonra öldürüldüğü anlaşıldı. Irmak’ı en son gören kişi olan komşu Himmet A da canlı yayında tüm suçunu itiraf etti. Irmak Kupal’ın babası Bilal Kupal ise olaydan bir süre sonra eşini ve çocuklarını öldürerek kendi de intihar girişiminde bulundu.

2. Şiar’ın Esrarengiz Ölümü

Müge Anlı olayları gerçek mi sorusu böyle davaları görünce akıllara gelmeden duramıyor. 9 yaşındaki Şiar’ın ölümü de işte bu tarz soruların sorulmasına zemin hazırlıyor. Şiar, 9 yaşında evlerinde çıkan bir yangın sonucu hayatını kaybediyor. Oğlunun ölümünü şüpheli bulan baba ise Şiar’ın annesi Gülüzar’ı ve Gülüzar’ın hayat arkadaşı Hami’yi şüpheli gösteriyor. Tüm bu şüphelerin üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dahil olan Hami ile Gülüzar en sonunda cinayeti itiraf ediyor.

Öyle ki Hami’nin küçük Şiar’ı sopa ile taciz ettiği ve çocuğu sürekli dövdüğü de yine programda ortaya çıkıyor. Şiar’ı döven Hami, cesedi yok etmek ve kaza süsü vermek için Şiar ile birlikte ahşap evi de yakıyor.

3. Müge Anlı Zeynep Ergül Vakası

Müge Anlı Gaziantep olayları olarak da bilinen Zeynep Ergül vakası da oldukça çarpıcı ve şaşırtıcı bir olaydır. Zeynep Ergül, programdaki çelişki dolu ifadeleri nedeniyle dikkat çekmiştir. 2017 yılında gerçekleşen Muharrem Elbay’ın öldürülmesi olayında Zeynep Ergül ve ailesinin ifadesi alınır.

Ergül ailesi Elbay’ı öldürmüş ve cesedini parçalara ayırıp asitle yok ederek farklı yerlere gömmüştür. Aslında 19 yaşındaki kızının kaybolması üzerine programa katılan Zeynep Ergül, en sonunda çözülerek cinayeti itiraf etmiştir.

4. Fahire Kara Vakası

Fahire Kara vakası da şüphesiz ki en tartışmalı Müge Anlı olayı listesinde yer alması gereken bir davadır. 3 Kasım 1990 tarihinde yaşanan hac felaketinde 1426 hacı hayatını kaybetmiştir. Fahire Kara da o dönem hac görevini üstlenmiş biridir. Felaketin ardından ailesi Fahire Kara’dan hiçbir şekilde haber alamamıştır.

Tarihler 2016 yılını gösterdiğinde ise Fahire Kara’nın ailesi çeşitli duyumlar almaya başlar. Buna göre Yemenli bir adam Fahire’yi esir almış ve ona tecavüz ederek 3 çocuk sahibi olmuştur. Fahire Kara hakkında yapılan incelemeler ne yazık ki sonuç vermedi çünkü eğer gerçek ortaya çıkarsa Suudi Arabistan yasaları gereği Fahire taşlanacaktı.

5. Murat Ünal Cinayeti

2016 yılında arkadaşları ile dışarı çıkan Murat Ünal’dan tam 2 ay boyunca haber alınamamıştır. 2 ay sonra ise bir çoban kolları kesilmiş ve göğsü baştan aşağı yarılmış bir erkek cesedi ile karşılaşır. Cesede yapılan incelemeler sonucunda korkunç şekilde öldürülen kişinin Murat Ünal olduğu anlaşılır.

Murat Ünal cinayetinde tam 1400 yıllık bir elyazması Tevrat’ın etkisi olduğu anlaşılmıştır. Murat ve arkadaşları elyazması Tevrat’ı satışa çıkartırken Murat’ın bazı sayfaları sakladığı ortaya çıkar. Bunun üzerine arkadaşları Murat Ünal’ı vahşi bir şekilde öldürür.

6. Şükran Aktaş Vakası

Müge Anlı olayları arasında medyayı en fazla meşgul eden bir diğer olay da Şükran Aktaş vakasıdır. 60 yaşındaki Aktaş, fenalaştıktan sonra hastanede hayatını kaybeder. 60 yaşındaki Şükran Aktaş’ın bedeninde yapılan incelemeler sonucunda Aktaş’ın aslında erkek olduğu ortaya çıkar.

Bu durum Şükran Aktaş’ın eşine ve kızına bildirilir. Bunun üzerine Aktaş’ın kızının 24 yıl önce Çorlu Devlet Hastanesi’nden çalındığı ortaya çıkar. Nail Ç. İsimli şahıs ise yıllar boyunca Şükran Aktaş adıyla diplomasız olarak hemşirelik yapmıştır.

7. Çataloğlu Ailesi

Kastamonu Bürme Köyü’nde meydana gelen bir olay da yine en çarpıcı Müge Anlı olayları arasına girmiştir. Köyde çıkan yangın sonucu Çataloğlu ailesine ait mülk ve hayvanlar yanmıştır. Fakat yapılan incelemelerde ailenin 5 üyesinin kayıp olduğu ortaya çıkar.

Olayla ilgisi olduğu düşünülen 3 şüpheli de yapılan sorguda aileyi öldürdüğünü ve cesetleri ormana taşıdığını itiraf eder. Şüpheliler, cesetleri panikle ormana saklamış ve yangını da bilinçli bir şekilde çıkarmışlardır.

8. Çam Ailesi Davası

2010 yılında vahşice öldürülen Nazmiye Çam’ın cesedi sahilde bulunmuştur. Bunun üzerine harekete geçen polis ne yazık ki somut bir veriye ulaşamamıştır. Olaydan tam sekiz sene sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm gerçekler ortaya çıkar.

Nazmiye Çam, kayınpederi ile ilişki yaşadığı dedikodusu üzerine vahşi bir şekilde öldürülmüştür. Nazmiye Çam’ı öldüren ise kayınpeder ile iki oğludur.

9. Aleyna Çakır Vakası

Müge Anlı Aleyna Çakır vakası ile son dönemin en tartışılan isimlerinden biri haline gelmiştir. Müge Anlı olayları arasında önemli bir yerde bulunan Aleyna Çakır davası, hala çözüme kavuşamamıştır. Geçtiğimiz Haziran ayında intihar ettiği söylenilen Aleyna Çakır’ın aslında sevgilisi Ümit Can Uygun’dan şiddet gördüğü ortaya çıkar.

Ümit Can Uygun, Aleyna’yı döverek bayılttığı bir canlı yayın açarak tehditler savurmuştur. Bu olaydan kısa süre sonra da Aleyna’nın cesedi bulunur. Yapılan incelemelerde sonuç her ne kadar intihar olarak kayıtlara geçmiş de olsa gerçekler pek de öyle değildir. Adli Tıp incelemesinde Aleyna’nın vücudunda çeşitli kırıkların ve darp izlerinin olduğu ortaya çıkar.

Bu olayın Müge Anlı’nın programında gündeme gelmesi üzerine ortaya daha çarpıcı iddialar atılır. Buna göre Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun hakkında da kimsesiz kızları pazarladığı yönünde iddialar vardır. Bu iddialar programda bahsedildikten kısa süre sonra Gülay Uygun’un cesedi bulunur.

Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un da intihar ettiği söylense de yapılan incelemeler şüpheleri arttırmıştır.

10.  Palu Ailesi

Müge Anlı olayları arasında belki de en kan donduran vakalardan biri de Palu Ailesi davasıdır. Haftalar boyunca çözüme kavuşması beklenen bu davada en nihayetinde gerekli itiraflar gelmiş ve taraflar cezalandırılmıştır. Torunlarının kaybolduğunu söyleyerek programa katılan Palu Ailesi’nin anlattıkları izleyenleri şaşkına çeviriyor.

Müge Anlı en son cozulen cinayetler arasında yer alan bu olayda çocuklara yönelik cinsel istismar, uyuşturucu kullanımı ve cinayetler yer alıyor. Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal’ın ölümü ailenin ne denli acımasız olduğunuz gözler önüne seriyor. Enişte Tuncer’in cinci hocalık yaptığı ailede fertler cinlerin onları yönettiğini düşünüyor.

Tuncer’in cinsel istismarları ve gösterdiği şiddet ise izleyenlerin kanını dondurmaya yetmiştir. Tuncer hem ailedeki çocuklara hem de kendi öz çocuklarına cinsel istismarda da bulunmaktadır.

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!