featured

Buray Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu : Türkiye’de Müzik Piyasası Kurtlar Sofrası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Buray Armağan Çağlayan Gör Beni programı konuğu olduğu. Sevilen aşk şarkılarının sahibi olan Kıbrıslı şarkıcı Buray Gör Beni programında, kendisi hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi. Beklemediği bir şekilde, aklında ünlü olmak yokken bir arkadaşı nedeniyle ünlü olduğunu söyleyen Buray, Armağan Çağlayan 196sekiz yayında kendisine dair bilinmeyenleri anlattı.

Kıbrıslı Şarkıcı Buray Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu

YouTube video

Kıbrıs vatandaşı Buray Armağan Çağlayan Gör Beni programına konuk oldu. Hedefi hiçbir zaman ünlü olmak olmadığını söyleyen şarkıcı, arkadaş baskısıyla ünlü olduğunu söyledi. 20 ve 30 yaş arasında dünyayı gezmek istediğini söyleyen Buray, dünyayı gezerek müzik yaptığını dile getirdi. Buray Gör Beni programında, yolu Avusturalya’ya düştüğünde karşılaştığı bir arkadaşının hayatını değiştirdiğini söyledi.   Arkadaşı ile birlikte söz yazarlığı yapıp bestelediği şarkıları çeşitli şarkıcılara verdiğini söyleyen Buray Armağan Çağlayan söyleşisinde, kendisine teklif geldiğini ve bu sayede profesyonel müzik hayatına giriş yaptığını söyledi.

Buray: Türkiye Kurtlar Sofrası

Ünlü şarkıcı Buray Armağan Çağlayan söyleşisinde, kendisine Avusturalya’da iken albüm teklifi geldiğini söyledi. Ancak Avusturalya’da çok güzel bir yaşantısının olduğunu belirten şarkıcı, oradaki güzel hayatı bırakıp Türkiye’ye gelmenin delilik olduğunu ifade etti. Avusturalya’daki güzel hayatı bırakarak Türkiye’ye kurtlar sofrasına gelmeyi delilik olarak gören Buray Gör Beni yayınında menajeri ve yakın arkadaşının baskısıyla Türkiye’ye gelerek ünlü olduğunu anlattı.

‘’İşaretleri Takip Ediyorum’’

Ünlü şarkıcı Buray Armağan Çağlayan Gör Beni yanında, hayatını kendisine gelen işaretleri takip ederek yaşadığını ifade etti. Ünlü olmadan önce bir evlilik yapan ve ünlü olduktan sonra ayrılan Buray, kendisine gelen işaretleri takip ettiğini, yaşaması gerektiği şeyleri yaşadığını ve işaretlere inandığını söyledi.

Arkadaşlarıyla birlikte gelecekte yapacakları şeyler ve yaşayacakları yerler hakkında sohbet ederken arkadaşlarına Avusturalya’ya gitmek istediğini söyleyen ve sohbetin beş dakika sonrasında kendisini babasını aradığını, Kıbrıslı konuk sanatçı olarak Avusturalya’ya çağrıldığını anlatan Buray Gör Beni yayınında takip ettiği işaretlere örnek verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!