featured

En Popüler Kripto Para Uygulamaları | En Popüler 6 Bitcoin Alım Satım Uygulaması Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En popüler kripto para uygulamaları, kripto paralar önem kazandıkça merak ediliyor. Dijital para sektöründe yaşanan olumsuzluklara rağmen kripto paralar küresel anlamda popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Kripto para yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiği şu günlerde insanlar güvenebilecekleri kripto para ticareti uygulamaları arayışına girdi.

YouTube video

Pek çok kripto para uygulaması olmasına rağmen en popüler kripto para uygulamaları listesini sizler için derledik. Kripto para alım satım yapılırken kullanılan ideal uygulamaları birlikte inceleyelim. Öncelikle hazırladığımız listede sıralama koşulu gözetmediğimizi bilmenizi isteriz. O zaman başlayalım…

1 – En Popüler Kripto Para Uygulamaları : Stormgain

Pek çok kripto para alım satımı için kullanılan Stormgain, kredi kartı ile işlem yapmayı sağlıyor. Ayrıca kullanıcı dostu bir ara yüzüne sahip olmasıyla birlikte karmaşık olmayan, kolay bir kullanım sunuyor. En popüler kripto para uygulamaları arasında yer alan, ara yüzünde göstergeler ve çeşitli araçlar bulunan Stormgain, yatırımcılara özellikle belli çiftlerde 100 kata kadar ticari işlem imkanı sağlıyor. Ancak bu noktada kimi kripto para ticareti çiftlerinde Bitcoin, kimilerinde ise Tether’le eşleşiyor.

Stormgain Uygulamasının Avantajları

Alım satım yaparken en az seviyede komisyon ödersiniz.Sadece birkaç saniyede kolayca kayıt olma imkanı sağlar.Piyasada ani dalgalanmalarda sinyal göndererek sizi uyarır.Risk almadan ticaret yapabilmek için ücretsiz pratik yapabilme kolaylığı sağlar.

Stormgain Uygulamasının Dezavantajları

Yalnızca kripto para türünde yatırım yapabilirsiniz ancak itibari para kullanamazsınız.

2 – Robinhood

En popüler kripto para uygulamaları arasında bulunan, 2019 yılından bu yana aktif olarak kullanılan kripto para uygulaması Robinhood, ortaya çıktığı günden beri popülerliği devam etmektedir. Diğer uygulamalardan onu ayıran özelliği sahip olduğu dijital varlıklar bölümüdür. Robinhood, dijital para sektörüne yeni adım atmış kişilerin bile tercih ettiği bir uygulama. Bunun en önemli sebeplerinden biri ücretsiz işlem komisyonuna sahip olmasıdır. Bu sayede hiçbir komisyon ücreti ödemeden hisse senedi, kripto para ve ETF gibi işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

En Popüler Kripto Para Uygulamaları Arasındaki Robinhood Uygulamasının Avantajları

Hesap bakiyeniz için bir alt sınır bulunmamaktadır.Dijital para ticaretinde yeni olanlar için basit bir ara yüz sunuyor.Herhangi bir komisyon ücreti talep etmiyor.Alım satım konusunda yalnızca kripto para ile sınırlı kalmayıp opsiyon ticareti, ETF ve hisse senedi ticareti yapabilme imkanı sunuyor.Kolay yoldan kripto para ticareti yapabilmeyi sağlar.

Robinhood Uygulamasının Dezavantajları

Diğer kripto para uygulamalarına nazaran özellikleri açısından kapsamlı bir uygulama değildir.Kullanıcıya araştırma raporu çıkarmaz.Uygulamayı kullanırken Premium kullanıcı değilseniz sınırlı kullanım haklarına sahip olursunuz.

3 – Coinbase

Kripto para alım satım uygulamaları arasında en çok tercih edilen kripto para ticaret uygulaması Coinbase, direkt olarak banka hesabınızla eşleşebilme özelliğine sahiptir. Bu sayede yapmak istediğiniz işlemi son derece hızlı gerçekleştirebilmenizi sağlar. Yaklaşık olarak 36 ülkede kullanılan Coinbase kullanıcıya ETH, LTC, BTC, ETC, ZEC, USDC, BAT ve ZRX gibi birçok kripto para birimiyle alım satım işlemlerini yapabilme fırsatı sunar. Kısacası Coinbase de en popüler kripto para uygulamaları seçeneklerinden biri.

Coinbase Uygulamasının Avantajları

Uzun yıllardır tercih edilen köklü uygulamalardan biridir.Dijital varlık işlemlerinin gerçekleştirilmesinde kredi veya banka kartınızı kullanabilirsiniz.Yeni yatırımcılara güvenilir bir ticaret platformu sunar.Neredeyse bütün bilinen kripto para birimlerinde işlem yapabilirsiniz.

Coinbase Uygulamasının Dezavantajları

Müşteri hizmetlerinin kullanıcılar tarafından yeterli olmadığı düşünülüyor.

4 – Kucoin

Köklü firmalardan biri olan Kucoin, pek çok yönden kullanım kolaylığı sunarak kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Kredi veya banka kartınızla Kucoin uygulaması üzerinden rahatlıkla kripto para ticareti yapabilmeyi sağlıyor. Uygulama basit bir ara yüze sahip. Ayrıca dinamik fiyat grafikleri sayesinde para analizi yapmayı kolaylaştırıyor. Güçlü altyapısı yönüyle Coin’e benzeyen, en popüler kripto para uygulamaları listesinde yer alan Kucoin, 2 faktörlü doğrulama sistemi tercih etmektedir. Bu sayede yatırımcılara güven vaat ederek, kullanıcıların hiçbir sorun yaşamadan kripto para alım satım işlemlerini yapabilme imkanı sunar.  Bunların yanı sıra diğer kripto para uygulamalarına göre müşteri hizmetleri çok daha iyileştirilmiş olup, Kucoin uygulaması müşteri hizmetleri 7/24 aktiftir.

Kucoin Uygulaması Avantajları

Düşük komisyon ücretlerine sahiptir.Güvenlik altyapısı en güçlü kripto para uygulamalarından biridir.Bütün kripto para birimlerinde alım satım işlemi yapabilirsiniz.Gerçek zamanlı değişen grafikleri sayesinde ani iniş çıkışlarda sizi uyarır.Ticaret hacmi ve likitide yönleriyle sizi tatmin edecek özelliktedir.

Kucoin Uygulaması Dezavantajları

Müşteri hizmetleriyle canlı sohbet özelliği iyileştirilmesi gerekiyor.İtibari para alanında çekme ve yatırma fonksiyonlarına sahip değildir.Cüzdanınızı çevrimdışı kullanmanıza izin vermez.

5 – Binance

Listemizde yer alan bir diğer popüler kripto para alım satım uygulaması ise Binance. Hemen hemen bütün kripto para birimlerini desteklemesi sayesinde yatırımcılara büyük kolaylık sağlayan bu uygulama BTC-USDT ticaret çiftince 125x’e kadar kaldıraçlı ve vadeli işlem yapabilme gibi profesyonel işlemleri yapabilme fonksiyonlarına sahiptir. Binance, piyasada canlı grafik, profesyonel ticaret araçları ve uyarılar gibi özelliklerle yerini sağlamlaştırmıştır. Bu nedenle de en popüler kripto para uygulamaları arasında bulunuyor.

Binance Uygulamasının Avantajları

Pek çok kripto para birimiyle kullanılabildiği için ticaret seçenekleri oldukça kapsamlıdır.Hızlı ve güvenli bir alt yapıya sahiptir.Uygulamayla ticaret işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için düşük bir komisyon ödemeniz yeterlidir.Yüksek limitidesi olan anonim hesap fonksiyonu bulunmaktadır.Marj ticareti yapabilme seçeneği vardır.

Binance Uygulamasının Dezavantajları

Popülaritesinden dolayı müşteri hizmetleri oldukça yoğundur.Sınır bir para yatırma fonksiyonuna sahiptir.

6 – XCOEX

Özellikle kripto para sektörüne yeni başlayan kişilerin sıklıkla tercih ettiği uluslararası uygulama XCOEX, kullanışlı ve basit bir ara yüze sahiptir.

XCOEX Uygulamasının Avantajları

Cüzdan ve borsa açısından güvenli bir uygulamadır.Pek çok farklı dil seçeneği mevcuttur.ETH, LTC, BTC, BCH ve XPR gibi çok kullanılan kripto para birimleriyle ticaret yapabilirsiniz.İhtiyacınız olduğu her an müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!