featured

Oğlak Burcu Hangi Ay Doğar? Oğlak Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Anlaşır? Oğlak Burcu Hangi Ay Depresif Olur? Oğlak Burcu Hangi Ay Yatırım Yapmalı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğlak burcu hangi ay doğar ve hangi özellikleri taşıyor biliyor musunuz? Oğlak burcunun tarihi nedir? Oğlak burcu olan bir kişinin doğum tarihi nedir? Oğlak burcu hangi ay doğuyor? Oğlak burcunun şanslı günleri nedir? Oğlak burcu olmanın ayrıcalıkları nelerdir? Oğlak burcu ile ilgili tüm bilgileri sizler için hazırladık…

Oğlak Burcu Hangi Ay Doğmuştur? Oğlak Burcu Hangi Ay 2021

Oğlak burcu astrolojide önemli bir yer kaplar ve toprak elementine aittir. Oğlak burcu, 22 Aralık ile 20 Ocak arasında doğan insanlar için geçerlidir. Astrolojiye göre bu tarihlerde doğan kişilerin güneş burcu Oğlak olarak kabul edilir. İsterseniz şimdi hangi burç hangi ay nasıl tercihler yapmalı ve nasıl bir hayat sürmeli bunun üzerinde duralım!

1- Oğlak Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Dost Olur?

Her burç grubunda olduğu gibi, Oğlak burcu da kendine çok benzeyen burçlarla daha iyi anlaşır. Çok çalıştığı, evine odaklandığı ve arkadaşlarını önemsediği için Yengeç, Oğlak’ın dostları arasında ilk sırada yer alıyor. Yengeç’in aşırı dokunuşu bazen Oğlak’ı rahatsız edebilse de, iyi anlaşabilirler. Yengeç de çok fazla arkadaş canlısıdır çünkü sadık ve dürüsttürler, bu yüzden de çok iyi arkadaş oluyorlar. Haziran sonu ve Temmuz başı gibi doğan kişiler, Yengeç burcuna aittir ve Oğlak burçları ile iyi anlaşmaktadırlar.

2- Oğlak Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Evlenir?

Oğlak burcunun Başak burcu ile yapacağı bir evlilik muhteşem uyumlu olacaktır. Birbirilerine benzeyen yönleri ve mükemmeliyetçilikleriyle tam bir bütün olan bu iki burç için, evlilik en güzel eylem olacaktır. Eylül ayında doğan Başak burçları, Oğlak burçlarını evlilik için eş adayı olarak belirleyebilirler. Tabi bu durum kişiden kişiye de değişmektedir!

3- Oğlak Burcu Hangi Ay Depresif Olur?

Oğlak burçları için depresiflik aslında çok kolay gelinebilen bir durum değildir. Genellikle sabırlı yapılarıyla bilinen Oğlak’lar, aynı zamanda kendilerini ne zaman nerede nasıl tutacaklarını da iyi bilirler. Bir Oğlak burcunu depresif görüyorsanız, muhtemelen Kış aylarının içindesinizdir. Kar ve yağmuru sevmeyen Oğlak burçları, en çok Kasım, Aralık ve Ocak aylarında depresyona yatkın olabilirler.

4- Oğlak Burcu Hangi Ay Hangi Hastalıktan Başını Kaldıramaz?

Gastrit, ülser, 12 parmak bağırsağı, pankreas, bağırsak iltihapları, hazımsızlık sorunları, Oğlak burcunun en sık yakındığı şikayetler arasındadır. Oğlak burcuna sahip bir kişinin iskelet sistemi, dizler ve deri hassasiyeti olarak da hassas olabiliyor. En çok bahar aylarında romatizmasal sorunlar yaşayan Oğlak burçları, İlkbahar ve Sonbahar mevsimlerine ev sahipliği yapan Nisan, Mayıs, Eylül, Ekim gibi aylarda hastalıklardan başını kaldıramayabiliyor.

5- Oğlak Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Anlaşamaz?

Yengeç burcu Oğlak burcunun zıt burcudur ve kolay kolay anlaşamamalarıyla ünlülerdir. Birbirilerini tamamladıkları anlarda normal bir ilişki yürütebilen bu iki burç aslında romantik bir ilişki ya da dostluk ilişkisi için hiç uygun değillerdir. Haziran ayına ait Yengeç burcu, Oğlak burcunun uzak durması gereken burçlardan biridir desek yalan söylemiş olmayız!

6- Oğlak Burcu Hangi Ay Hangi Parfümü Kullanmalı?

Görünüme çok değer veren Oğlak burçları modaya, şıklığa ve sade zevklere sahiptir. Onlar için dikkat çekmek ve insanların gözünde iyi bir izlenim bırakmak çok önemli. Temiz ve düzenli olmayı severler. Nadiren parfümünü değiştiren bu burç grubu için önemli olan parfümlerinin tenlerine ve ruhlarına uyumlarıdır. Burçlara göre parfüm seçimi yaptığımızda Oğlak’lar Yaz mevsiminde çiçeksi kokular tercih etmeyi sever. Sade ve çiçeksi kokuları seven Oğlak burçları, Mayıs ve Haziran aylarında mistik kokulardan yavaş yavaş çiçeksi kokulara terfi etmelidirler… 

7- Oğlak Burcu Hangi Ay Evini Değiştirmek İster?

Oğlak burcu oldukça mantıklı davranan bir burçtur ve taşınma sürecine de öyle yaklaşır. Süreç boyounca her şeyi olabilecek en muntazam şekilde halledecek olan Oğlak’lar, elbette bu işi kendilerini mental olarak en olumlu hissettikleri zaman yapmak isterler. Bahar aylarında taşınmayı uygun gören Oğlak burçları, Mayıs sonu Haziran başı gibi evini değiştirmek isteyerek bütün yüklerinden kurtulmak ve yaza dertsiz tasasız girmek ister.

8- Oğlak Burcu Hangi Ay Nasıl Giyinmeyi Tercih Eder?

İnatçı tavırları ile bilinen ve dikkat çeken Oğlak Burcu kıyafet konusunda rahatlığına düşkündür. Zarif fakat rahat parçalardan hoşlanan Oğlak’lar rahatlığından ödün vermek istemez. Rahat hareket edebileceği ve pratik parçaları dolabında tutar. Kot pantolonlar, trikolar ve rahat ceketler tam onlara göredir. Bu yüzden Eylül, Ekim ve hatta Kasım gibi Sonbahar aylarında bol, şık ve oversize giyinmeyi tercih ederler.

9- Oğlak Burcu Hangi Ay Pilates ya da Yoga Yapmalı?

Oğlak burcu insanı iştahı fazla açık olarak bilinmesede, yemeyi içmeyi severler. Özellikle yaza doğru aldıkları fazla kiloları kafalarına sürekli taktıkları için pilates ve yoga hayatlarına bir kere girdi mi kolay kolay çıkmaz! Bahar aylarını pilatese ayıran ve yogayı alışkanlık haline getiren Oğlak burçları, Mart, Nisan, Mayıs aylarında tam anlamıyla bir spor kurdu olurlar!

10- Oğlak Burcu Hangi Ay İşe Girmeli?

İş arayan Oğlak burçları, sabırlı kişiliklerine istinaden kolay kolay pes etmezler. Uzun süredir çalışmayı tercih etmemiş olan Oğlak’lar ise yeniden bir iş hayatına başlayacakları zaman fazlaca stres altında olurlar. Astrolojide her burç için önemli gün ve aylar bellidir. Oğlak burcu için de yeni bir girişim yapmak ya da işe girmek için en uygun aylar Aralık ve Ocak aylarıdır. Doğum günlerini de kapsayan bu aylarda, adeta şans meleği olan Oğlaklar için işten kaçış olmayacak!

11- Oğlak Burcu Hangi Ay Hangi Tür Beslenmeli?

Oğlak burcu, diz, diş, kulak sorunlarını fazlaca yaşadığı için lahana, kereviz, yağsız etler, limon, portakal, inek sütü, her türlü peynir, balık, yumurta sarısı, buğday ve inciri sıklıkla kahvaltıda tüketmeleri gerekmektedir. Menünüze kayısı ve badem ekleyerek kuru ve alerji eğilimi bulunan ciltleri de koruyabilirsiniz. Yaz mevsiminde fazlaca çeşitli kahvaltı yapamayan Oğlak’lar, Sonbahar’dan itibaren Eylül ve Ekim gibi besinlerini ve takviyelerini bu şekilde çeşitli olarak alabilirler.

12- Oğlak Burcu Hangi Ay Yalnız Kalmak İster?

Tam bir işkolik olan Oğlak burçları için yalnızlık tam da bu durumdan dolayıdır. 24 saat işleriyle ilgilenebilirler ve asla sıkılmazlar. Hatta çok da memnun olurlar. Sürekli iş konuştukları ve işle ilgilendikleri için de çevrelerindeki insanları fark etmeden kendilerinden uzaklaştırabilirler. Aralık ve Ocak aylarında kendilerini daha motive hisseden Oğlak burçları, sosyal çevresinden uzaklaşarak tüm konsantresini işine gücüne vermek isteyebilir!

13- Bonus! Oğlak Burcu’nun Tüm Olumlu ve Olumsuz Özelliklerini Biliyor musunuz?

YouTube video
Oğlak burcu hangi ay doğar ve hangi aylarda nasıl tercihler yapmalı az çok fikir sahibi olduğunuzu düşünüyoruz! Peki Oğlak burçlarının olumlu ve olumsuz yönlerine de bakmak ister misiniz? İşte sizler için faydalı bir içerik! İyi seyirler! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!