featured

Başak Burcu Hangi Ay Doğar ? Başak Burcu Hangi Ay İşlerde Başarılı Olur? Başak Burcu Hangi Ay Hangi Burçlarla Anlaşır Hangileriyle Anlaşamaz?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başak burcu hangi ay doğmuştur ? Eğer çevrenizde uysal uysal duran, ama inanılmaz takıntılı ve alıngan birileri varsa dikkat başak burcu çıkabilir?  Peki başak burcu olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Başak burcu hangi ayda doğar ? Bir kişi başak ise acaba hangi ayda dünyaya gelmiştir? Zodyak ailesinin çalışkan ve alınganı başak burcu hangi ay oluyor ? Hangi burç hangi ay ?Başak burcu kadını ve başak burcu erkeği ne zaman doğar hangi özellikleri taşır?

Başak Burcu Hangi Ay Oluyor ? Başak Burcu Olanlar Hangi Ayda Doğmuştur? Aylara Göre Başak Burcu Özellikleri

Başak burcu kadını ve başak burcu erkeği 23 Temmuz ve 23 Ağustos tarihleri arasında dünyaya gelen kişilerdir. Astrolojide yer alan 12 burç içerisinde kendine has tavırları ile meşhur başak burcu için aylara göre neler değişir tercihler nasıl şekil alır biliyor musunuz? İşte aylara göre başak burcu özellikleri !

1- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Mevsimi Sever?

Başak burcu özellikleri dikkate alındığında çok öyle dara gelmeyi seven tipler değillerdir. Onlar aşırıları sevmez. Bu yüzden ne terlemeli ne de üşümeliler. Başak burcu mevsimi de bu sebeple ilkbahardır.

2- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Kokuları Sever?

Başak burcu kendisine ferahlık verecek mis gibi çiçek kokularını tercih eder. Ona kırları hatırlatacak her koku muhteşemdir.

3- Başak Burcu Hangi Ay Evlenmeli ?

Başak burcu mükemmeliyetçi kişiliği yüzünden düğününde en güzel şekilde görünmek ister. Beyaz gelinlik daha da beyaz, makyajı asla akmamalı. Bu yüzden başak burcu düğün mevsimi yaz aylarından Temmuz-ağustostur.

4- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Çiçeği Sever ?

Başak burcu zerafeti ve duruluğu sever. Bu yüzden çiçek seçimi de küçük çiçeklerden yana olur. En iyi başak burcu çiçekleri menekşe, krizantem ve nergistir.

5- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Burçla Aşk Yaşar? Başak Burcu Hangi Burçla Evlenmeli ?

Başak burcu için tüm pozitif duyguların harekete geçtiği aylar yaz aylarıdır. Temmuzda aşk başka diyen başak burcu için evlenmeye en yakın aday yengeç, boğa ya da akrep burcundan çıkar.

6- Başak Burcu Hangi Ay İşlerde Başarılı Olur? Başak Burcunun İş Hayatı Ne Zaman Yükselişe Geçer ?

Başak burcu dahice bir zekaya sahip değildir. Ancak çok ciddi bir çalışma disiplini olduğu için başarılı olur. Çok iyi bir sağ kol olabilen başak burcu için işlerde yükselme mevsimi idarecilerin yerini çok iyi idare ettiği için tatil mevsimi yazdır. Temmuz ağustos ayı başaklar için terfi öncesi son çıkış gibidir.

7- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Mesleği Seçmeli ?

Duygusal yanlarının ağır basması sebebi ile idari işler ağırlıklı çalışmalara yakın başak burcu kadını ya da başak burcu erkeği için en ideal meslek memuriyettir. Memurlar gibi çalışıp işini teslim edip evindeki köşesine çekilmek tam da başaklara göredir.

8- Başak Burcu Hangi Ay Ne Renk Giyinmeli?

Başak burcu kadını şıklık ve zerafeti baştan sona üzerine giymede ustadır. Bu nedenle kıyafetleri de kadınsı ve sadedir. Ağustos ayında bir başak kadını toprak tonu, kahve tonu bir kıyafeti çok başarılı şekilde giyinebilir.

 9- Başak Burcu Hangi Ay Mutlu Olur?

Başak burcu eylül ekim aylarında güneşli serin günlerde musmutlu olur. Herkesi hüzünlendirdiği söylenen eylül ayı onlar için başka bir mutluluktur.

10- Başak Burcu Hangi Ay İlişki Kurabilir?

Başak burcu kadını ve başak burcu erkeği hareketli kişilikler olsalar da birisine açılmak ilişkiye başlamak konusunda çekimserdirler. Bu nedenle enerjileri topladıkları mayıs haziran ayları bir ilişkiye başlamak için çok uygun olabilir.

11- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Parfümü Kullanmalı ?

Başak burcu erkeği ve kadını için en önemli parfüm notası kır çiçekleri ve portakal çiçeğinden gelir. Bu da burcun titizlik anlayışını bize gösteren en önemli ip uçlarındandır.

12- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Rengi Sever ?

Başak burcu kahverengi ve yeşil tonlarını çok sever. Özellikle kahverengiyi kullanma konusunda ustadır. Kahverenginin her tonunu ustaca kullanabilir. Ağustos ayında yeşil ile toprak tonlarını mükemmel şekilde bir başakta görebilirsiniz.

13- Başak Burcu Hangi Ay Çevresiyle İyi Anlaşır?

Başak burcu çevresi ile en güzel eylül ekim aylarında anlaşır. Bu ayları bir sakinlik ve dinginlik sebebi olarak görür.

14- Başak Burcu Hangi Ay En Çok Hangi Tanrıça ya Benzer ?

Başak burcu özellikleri ile mitolojideki bereket ve toprak tanrıçası Demeter ile eşleşmektedir.

15- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Taşı Kullanmalı?

YouTube video

Başak burcu taşları; sarı safir, jasper, yeşim, limon kuvars, zeberced ve kalsedon dur.

16- Başak Burcu Hangi Ay Hangi Sporu Yapmalı ?

Başak burcu özellikle nisan mayıs aylarında orta tempolu yürüyüş yapmalıdır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!