featured

Kitap Dinle | E Kitap Dinle | Storytel Bedava Kitap Dinle

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kitap dinle uygulamaları okumaktan gözleri yorulanlar, gözleri görmeyenler için değerlendirilebilir. Uygulama indirerek kolayca istediğiniz kitap içeriğine ulaşabilirsiniz.

Kitap Dinle Ücretsiz | Sesli Kitap Kütüphanesi içeren Uygulamalar

Sesli kitap uygulamaları Google Play üzerinde ve birçok alanda indirilerek kullanılmaya başlanabilir. Uygulama öncesi seçimlerinizi yaparken ne tür içerik istediğinize karar vermelisiniz. Doğru yönlendirme yapabilmek için kategori seçimleri yapmalısınız.

1. Sesli Kitap Arşivi Devlet Sesli Kitap Dinle Sayfaları

Sesli kitap dinle için alternatif bir sayfa üzerinden Storytel ve birçok uygulamayı indirebilirsiniz. İçeriklerdeki kitaplara başlangıç konusunda da sesli yönlendirmeler alabilirsiniz.

2. Ücretsiz Sesli Kitap Uygulaması Nasıl Açılır?

İndirmek istediğiniz uygulama için mobil veya pc üzerinde önce yükleme yapmanız gerekir. Ardından da indirmiş olduğunuz uygulamaya giriş yaparak seçim yapmanız gerekir.

3. Kitap Dinle Youtube Sayfaları

Özellikle aradığınız veya uygulama indirmeye üşendiğiniz durumlarda internet üzerinde çok sayıda sayfa bulabilirsiniz. Youtube kitap dinle araması yaparak yüzlerce seçenek bulunabilir.

YouTube video

4. Hangi Kitaplar Sesli Dinlenmeli Uygulama Seçenekleri

Klasik kitapları sesli dinlemek etkileyici çözümler sunabilir.  1984, Suç ve Ceza gibi eserleri değerlendirebilirsiniz.  Sesli kitap harici e kitap uygulamalarını da değerlendirebilirsiniz. Kendiniz okumak üzere çok sayıda seçenek bulunabilir.

5. E Kitap İndirme Uygulamaları

E kitap mobil uygulama çeşitleri farklı açılardan size birçok avantaj sağlayabilir. Tercihlerinizi yaparak ideal bir sonuç alabilirsiniz. Kitap okurken dinlenecek müzik uygulamaları da ayrıca incelenebilir.

Moon Reader ProWattpadKitaplıkGoogle Play BooksWolfram AlphaUniversal Book ReaderSesli Sözlük  Zargan SözlükWikipedia uygulamalarına bakılabilir.

Sesli Kitaplar mı Daha iyi Yoksa E Kitaplar mı?

Karar veremeyenler için kitap dinlemek mi okumak mı konusuna değinmek gerekmektedir. Kitapları okumak veya dinlemek tercihlerinize göre değişebilir. Sesli kitap dinlerken aynı anda hayal dünyanız gelişebilir. Hayal dünyası gelişmiş olan kişilerde okuma görme isteği daha çok olacaktır. Duyma yetisi gelişmiş olan kişilerde de bu aynı şekilde geçerlidir.

Sesli kitap okumak bir yandan başka işlerinizi halletmenizi sağlayabilir. Çevreyi manzarayı izlerken sesli kitap okumak çok keyif verici bir eylem olabilir. Görerek okumak ise genellikle hareketli bir sosyal yaşamı yavaşlatarak dinlenmek için yapılabilir.

Sesli kitap dinleme ile birçok açıdan avantaj sağlamış olursunuz. Görsel kitap dinleme okuma bir arada olduğunda kapsamlı bir sosyal faaliyet de yaşamış olabilirsiniz.

Sesli Kitap Dinlemek için Ortam Nasıl Olmalı?

Sesli kitaplar okunması için ve dinlenmesi için ortamın nasıl olması gerektiği konularına önem vermelisiniz. Bir konuyu dinlerken veya okurken önemli olan bu içerikten ne almak istediğinize ulaşabilmektir. Herkesin içeriklerden almak istediği şeyler farklı olabilir.

Farklı Kitap Dinle Uygulamaları ve Aynı İçerik Okumak Nedir?

Sesli kitap içerisinde aynı içerikler tekrar tekrar okunacaksa bunun farklı amaçları olabilir. Beğendiğiniz bir içeriği sürekli okuyabilirsiniz. Bu yeniden aynı zevki keyfi almak için yapılabilir. Anlayamadığınız konu içeriklerinde yeniden okuma işlemi makale metin içeriklerinde avantaja dönüşür.

Metin içeriklerinin bilimsel amaçlarla yeniden ele alınması için sesli kitaplar üzerinde yeniden yeniden okunması gerekir. Bu okuma süreçleri kapsamlı bir amaç için kullanıldığı için fayda sağlayacaktır. Sesli kitap üzerinde beğendiğiniz içerikleri kendi amaçlarınıza göre de tekrar tekrar okuyabilirsiniz.

Metin bilimsel olmadığında bunu devamlı okumak farklı zaman dilimlerinde değişik şeyler hissedebilmek açısından kritik bir konudur. Örneğin bir olaylar zincirini anlatan konuyu kendi yaşadıklarınız kapsamında farklı zamanlarda daha değişik şekilde ele alabilirsiniz. Konular eğer çözüme ulaşmadıysa bu size değişik bakış açıları kazandırabilecektir.

Kurumsal alanlarda sesli kitap okumaları yüzeysel bir fayda sağlayabilir. Kitaplardaki içerikler faydalı bilgilerden oluşuyorsa kamusal anlamda da yaygınlaştırılması iyi bir sonuç verebilir. Kitaplarda, düşünce birliği oluşturma amacı olsa da günümüz şartlarında bunun tam olarak oturması için zemin bulunmamaktadır.

Kitaplar ve düşünce açısından yönlendirme yapılması birçok kez savaşa hizmet ettiği düşünülen ideolojik yapılarda görülmektedir. Kitapların arka planında genel düşüncelerin baskılanması, sosyolojik açıdan daha farklı bir kategori olacaktır.

Kitap Dinle Uygulamaları Nasıl Karşılaştırılmalıdır?

Kitap dinle uygulamaları size seçenek açısından tatmin edici sonuçlar verebilir. Kitap çeşitleri açısından her uygulamanın içeriği aynı değildir. Uygulamalar arası karşılaştırma yaparak istediğiniz kategorileri bulabilirsiniz. Roman ağırlıklı kitap uygulamaları olabileceği gibi bilimsel metinler açısından yoğunlaştırılmış içerikleri de görebilirsiniz. 

Hangi bilimsel alanda kitap uygulaması indirilecekse oluşturulan zemini de ayrıca ele almakta fayda olacaktır. Teknolojik gelişmelerin faydaları alınırken alt yapısından bağımsız düşünülmemesi önerilir.

  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!