featured

Ethereum Almanın En Kolay Yolu: ICRYPEX

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum 2.0 güncellemesi haberleriyle birlikte adres sayısı ve işlem hacmi oldukça artan Ethereum alım satımları için genellikle tercih edilen yöntem kripto para platformları üzerinden işlem yapmaktır.

Ethereum’a sahip olabilmek için sanal cüzdana diğer bir deyişle Ethereum adresine ihtiyaç bulunmaktadır. Bu cüzdan adresleri sayesinde kripto para takası ve alışveriş yapabilmektedir. Ethereum transfer işlemleri asimetrik şifreleme ile imzalanarak gönderilmektedir. Transfer işlemlerinin her biri ağda duyurulmakta ve blokzincire dahil olmaktadır. Dolayısıyla aynı Ethereum’un birden çok kez harcanması engellenmektedir.

Ethereum Almanın En Kolay Yolu Icrypex Keşfetmek İçin Adımları Takip Etmen Yeterli 

1 – Öncelikle “Yeni Üyelik” butonundan isim-soyisim, telefon ve e-posta adresi kısımlarını doldurarak sitemize üye olmanız gerekir.

2 – Üyelik işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra “Yatırma” bölümüne tıklayarak ilk olarak  banka hesabınızdan, sonrasında ister banka ister Papara ödeme hesabınız  üzerinden TL bakiyesi yükleyebilirsiniz. İsterseniz yatırımlarınıza, varlıklarım bölümünden oluşturduğunuz Bitcoin cüzdanına Ethereum’larınızı göndererek de başlayabilirsiniz.

3 – Banka üzerinden yapacağınız yatırımlarda alıcı/ünvan kısmına Icrypex Bilişim A.Ş. yazmanız gerekir. Farklı, hatalı ya da eksik alıcı adı yazılarak gönderilen transferler banka tarafından reddedilmektedir.

4 – Yatırma bölümünde yer alan işlem açıklaması kodu, dekonta yazılmak üzere not edilmelidir. Adınıza kayıtlı vadesiz TL hesapları üzerinden transferiniz gerçekleştirilmektedir.

5 – Cüzdanınıza TL bakiyesi yükledikten sonra, “Kolay Al-Sat” sayfasına girerek ve “Kolay Al” butonunu seçerek almak istediğiniz Bitcoin miktarını girdikten ve kur fiyatını seçtikten sonra alım emri vererek Ethereum alabilirsiniz.   Ethereum alım işleminizi gerçekleştirdikten sonra, piyasa koşullarını takip ederek yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz. Icrypex’te, 7/24 size özel atanan müşteri temsilcisi, günlük ve haftalık analiz desteğiyle hızlıca  Ethereum  alım satımı yapabilir, işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz

Ethereum Nasıl Satılır?

Ethereum satılmak istendiğinde ise yine Kolay Al-Sat sayfası üzerinden “Kolay Sat” butonuna tıklanarak, Ethereum miktarı girildikten sonra ve kur seçiminin yapılmasının ardından satış emri verilerek bakiyenin TL’ye çevrilmesi sağlanmakta ve daha sonra bu bakiye banka hesabınıza aktarılmaktadır.

Olmayan yapı ve kriptografik güvenlik, Ethereum ağını olası bilgisayar korsanlığı saldırılarına ve dolandırıcılık faaliyetlerine karşı iyi bir şekilde korur.

Icrypex’te Ethereum al sat yapmak için tıklayın!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!