featured

Ev Dekorasyonu İçin Raflı Servis Arabası Yapımı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşyalarınızı bir araya toplayan, evin bir köşesinde dekor olarak duran, şık ve estetik el emeği göz nuru raflı servis arabası ile evinizde farklı bir tarz oluşturun. Her koşulda rahatlıkla hareket ettirebileceğiniz ayaklı rafınıza ister temizlik ürünlerinizi koyun ister çiçeklerinizi koyun.

Zorluk Derecesi: ZorSüre: 1 günMaliyet: 95 TL

Malzemeler

Ahşap çıta,Ağaç testeresi,Zımpara,Metre,Su terazisi,Vidalama aleti,Çekiç,Çivi,Vida,Ahşap tutkalı4 adet tekerlek

Ölçüler ve Adetler

16 adet raf çıtası: 82x5x2 cm,4 adet ayak: 100x5x2 cm.8 adet yan destek: 30x5x2 cm

Ev Dekorasyonu İçin Raflı Servis Arabası Yapım Aşaması

Ev dekorasyonu için yapabileceğiniz raflı servis arabası kolay olmakla birlikte zaman alıcıdır. Maliyeti ise oldukça azdır. Birkaç malzeme ile rahatlıkla yapabileceğiniz rafınız tekerlekli olması sayesinde de kullanımı kolaydır.

Raf ünitesi yapımına ilk olarak en alttan başlayın. İşlemimize şu şekilde devam edelim: raflarınızı sırası ile hazırlayın. Önceden hazırladığınız 8 adet yan destek üzerine, 16 adet ara çıtayı koyarak vidalayın. Kendinizin testere ile keserek hazırladığı çıtalarınızın pütürlü olan kısımları zımparalayarak, pürüzsüz bir yüzey oluşturun.

Her rafta çıta olacağı için dört adet çıtalarınızı metre ile ölçüm yaparak eşit olacak şekilde yerleştirme işlemini gerçekleştirin. Dikmelere, rafları monte edeceğiniz zaman alttan başlayarak yukarıya doğru dörde bölün ve raflarınızın düzgün bir şekilde olabilmesi için terazi ile ölçünüz. Son işlem olarak da tekerlekleri monte edin ve ev dekor rafınız kullanıma hazır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!