istanbul-moda-akademisi-fiyat-listesi

2023 Yılında İstanbul Moda Akademisi Fiyat Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi, Türkiye’nin sayılı moda okullarından olan içerisinde hazırlık, lisans, master class eğitimleri bulunan modaseverler için büyük önem arz ediyor. 2007 yılında kurulan bu okulun amacı; moda, tasarım alanında ilgili ve yetenekli olan kimseleri eğitmek, yetkin moda tasarımcıları yetiştirmek ve bu sektöre yön vermektir.

İstanbul Moda Akademisi Fiyat Listesi

istanbul-moda-akademisi-fiyat-listesi

İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi, modayla ilgilenen ve bu alanda kendisini geliştirmek isteyenlerin merak ettiği konulardandır. Eğitim sonrasında sunmuş olduğu imkanlar dolayısıyla bu alanla ilgilenenler, tercihlerini  İstanbul Moda Akademisinden yana kullanmak istiyor. Bununla birlikte İMA fiyat listesi için belirli bir fiyat vermek mümkün değil çünkü fiyatlar, seçilecek bölüm ve farklı eğitimler ile belirleniyor.

İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi yılın belirli dönemlerinde indirimli olabiliyor. Sizler de İstanbul Moda Akademisinin sitesini belirli aralıklarla takip edebilir, İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi güncellemelerinden ya da indirim oranından haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Moda Akademisi Fiyat Listesi ve İstanbul Moda Akademisi Burs Nasıl Kazanılır?

istanbul-moda-akademisi-fiyat-listesi
İstanbul Moda Akademisi Fiyat Listesi

İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi, seçilecek olan bölüm ve eğitimlere göre değişir. Yetenek sınavını kazanan adaylar, almak istedikleri eğitime göre fiyat ödemesi yapmaktadır. Bununla birlikte İstanbul Moda Akademisi genç yetenekleri keşfetmek ve onlara çeşitli imkanlar sağlamak amacıyla burs vermektedir. Burstan faydalanmak isteyen adayların başvurularını bizzat kendilerinin yapması gerekmektedir. Burs verilen programlar:

  • Moda Tasarımı ve Teknolojisi Programı
  • Moda Tasarımında Kalıp ve Geliştirme Programı

Özellikle İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi bütçesine uymayan meslek liselerinin moda tasarımı bölümünde okuyanlar ile 18-22 yaş aralığındaki adaylar bursluluk sınavını kaçırmamalıdır.

İstanbul Moda Akademisi Yetenek Sınavları Ne Zaman Oluyor?

İstanbul Moda Akademisinde eğitim almak isteyenler yetenek sınavına girmelidir. Bu sınav 2023 yılında 17 Mayıs tarihinde yapılacak. 17-27 yaş grubundan kişilerin girebileceği bu sınav için iki aşama bulunuyor:

  • Elde Çizim Sınavı
  • Mülakat ve Portfolyo Değerlendirme

Elde çizim sınavı saat 10.00-12.30 arasında, mülakat ve portfolyo değerlendirme ise 13.30-17.00 arasında yapılacaktır. Adayların sınav saatinden 15 dakika öncesinde İstanbul Moda Akademisinde olmayı unutmaması gerekmektedir.

istanbul-moda-akademisi-fiyat-listesi

Portfolyonuzun İstanbul Moda Akademisi için özel olarak hazırlanmış olması, otuz sayfadan oluşması ve portfolyoda son üç yıllık çizimleriniz bulunması gerekmektedir. Portfolyonun içinde bulunması gerekenler:

  • Elde çizim ve Dijital çizimleri içeren görseller
  • Adayın yapmış olduğu çeşitli sanatsal çalışmalar
  • Line Up ve Sketch Çalışmaları
  • 3 Boyutlu Tasarım Çalışmaları (Varsa)

Moda Tasarım Kursu Fiyatları

Moda okuluna gitmek isteyenler, kendileri için en uygun okulu, kursu arayanlar, İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi ile birlikte başka okul ve kursları da araştırmaktadır. Moda tasarım kursu fiyatları; seçtiğiniz kursta alacağınız eğitime, bu eğitimin toplam saatine ve kursun diğer özelliklerine göre farklılık göstermektedir.

Moda Tasarım Kursuna Gidenler Neleri Araştırmalıdır?

Moda tasarımı kursuna ya da okuluna gidecek olan adaylar birtakım araştırmalar yapmalıdır. Örneğin İstanbul Moda Akademisini araştıran bir aday, okulun programını, İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi, eğitimin sonunda sertifika alıp almayacağını bilmeli, eğitimi tamamladıktan sonra nerelerde çalışabilirim gibi sorulara cevap bulmalı ve moda okulunu ya da kursunu ona göre seçmelidir.

Dünyaca Ünlü Moda Akademisi Vakko ESMOD Yıllık Ücret Ne Kadar?

istanbul-moda-akademisi-fiyat-listesi

Türkiye’nin en ünlü markalarından olan Vakko, dünyanın en köklü moda okulu ESMOD’a da sahip. Vakko ESMOD, 1841 yılında Paris’te kurulmuştur. Dünyanın ilk moda okulu olma özelliğini taşıyan bu okul, 2013 yılında beri de İstanbul’da faaliyet göstermektedir.

Moda ile yakından ilgilenenler için İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi gibi Vakko ESMOD’un fiyat listesi de önem arz etmekte. Lisans programı, çeşitli konularda sertifikalar ve kurumsal eğitim programları olan Vakko ESMOD’da fiyatlar alacağınız eğitime göre değişmektedir.

İstanbul Moda Akademisi Ekşi Sözlük Yorumları Nasıl?

İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi kadar Ekşi Sözlük yorumları da merak edilenler arasındadır. Hem İstanbul Moda Akademisinde eğitim alan hem de Ekşi Sözlük’te yer alan sözlük yazarlarının ya da konu hakkında araştırma yapan birçok kişinin Ekşi Sözlük’te yorumu bulunmaktadır.

Sizler de Ekşi Sözlük’te yer alan İstanbul Moda Akademisi fiyat listesi, akademik kadro, iş imkanları, İstanbul Moda Akademisinin kim tarafından kurulduğu, akademinin bu zamana kadar olan faaliyetleri gibi pek çok konuda yorumlara bakabilir, fikir edinebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!