featured

İşte Yaptığı Hatalar Yüzünden, Kariyerinin En Yüksek Yerinde Tepetaklak Olan 7 Ünlü Kişi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belirli bir popülariteye sahip olmak güzel sonuçlar getirse de, doğru kullanılmadığı takdirde büyük yıkımlara sahip olabiliyor. İşte hataları ve skandalları yüzünden balon gibi sönen ünlüler…

Magazinsel ya da farklı kategorilerde öne çıkarak ünlü olan kişiler, popülaritenin getirisi ile birlikte hem maddi hem de manevi açıdan pek çok avantaj sağlıyor. Ancak bir kere popülarite kazanmış kişilerin, bunu koruyabilmesi için büyük bir özveri göstermesi gerekiyor. İşte, yaptığı hatalar yüzünden tüm popülaritesini kaybeden, adeta bir balon gibi sönüp giden 7 ünlü kişi!

Rebecca Gayheart

Rebecca Gayheart

Amerikalı aktrist, ard arda birkaç önemli projede yer almış önemli bir popülarite elde etmişti. Ülkesinde başarılı aktristlerden biri olarak gösterilen Gayheart, arabasıyla seyir halinde iken karşıdan karşıya geçen 9 yaşındaki bir çocuğa çarptı. Çocuk hastanede yaşamını yitirdi. O anları hiç unutmayacağını dile getiren oyuncu, bu olaydan sonra dizi- film sektöründe eskisi kadar başarılı olamadı. Birkaç yapımda daha rol alan oyuncu, o büyük popülaritesini ne yazık ki kaybetti.

Bill Cosby

Bill Cosby

Amerikalı olan Cosby bir dönemin en çok bilinen komedyenleri ve oyuncuları arasında yer alıyordu. Kariyerinin zirvesini gören Bill Cosby, bir televizyon programı yaptığı sırada 50’den fazla kadın tarafından cinsel saldırı yaptığı için şikayet edildi. Tüm toplum tarafından dışlanan ve eleştirilen Cosby yaklaşık 3 yıl cezaevinde kaldı. İmajı yerle bir olan Cosby bir daha hiçbir TV programında da yer alamadı.

Brandy

Brandy

Brandy R&B müzik sektöründe 90’lı yıllarda en başarılı sanatçılardan birisiydi. Adeta dünya onu ve başarılarını konuşuyordu. Bir trafik kazasına neden olan Brandy, bu kazada bir kişinin de ölümüne neden olmuştu. Keyfi olarak hız sınırlarını aşan ve gencecik bir annenin ölümüne neden olan Brandy, türlü eleştirilere maruz kaldı. Öyle ki fanları dahi ona destek olmak yerine sırtını döndü. Sonrasında bir albüm daha çıkaran Brandy, sektörde tutunamadı ve kabuğuna çekilmek zorunda kaldı.

Ciara

Ciara

Ciara 2000’li yıllarda sevilen şarkıcılardan bir tanesiydi. Özellikle 2004 yılında çıkardığı Goodies şarkısı oldukça yüksek bir hit elde etmişti. Ciara, klipleri ve görüntüsü ile pek çok konuda Beyonce’ye benzetiliyordu. Elde ettiği popülariteye güvenen Ciara, kendisine bu benzerlik sorulduğunda açtı ağzını yumdu gözünü! Ağır laflar eden ünlü şarkıcı bunun bedelini ödemek durumunda kaldı. Beyonce her gün bir yıldız gibi parlarken, Ciara şimdilerde o parıltıyı yalnızca izlemekle yetiniyor.

Mark Salling

Mark Salling

Amerikalı aktör komedi-drama kategorisinde bulunan Glee adlı diziyle önemli bir şöhrete kavuşmuştu. Bu proje sonrası çok sayıda proje teklifi alan oyuncunun, skandalı patlak verdi. Çocuk tacizcisi olarak suçlanan Salling, öncelikle bu suçu reddetti. Ancak bilgisayarında çocuk tacizi konulu pek çok fotoğrafın bulunduğu tespit edilince itiraz edemedi. Hakkında dava açılan oyuncunun, tüm projeleri iptal edildi. Dahası çocukların 100 metre yakınına yaklaşması da yasaklandı. Ceza alması beklenen Salling, 2018 yılında Los Angeles’teki evinde ölü bulundu.

Sanem Çelik

Sanem Çelik

2000’lerin sevilen dizisi Aliye’nin başrol oyuncusu Sanem Çelik’te kariyerinin zirvesine sert bir düşüş yaşadı. Bu dizi ile tipik anne figürü olarak gösterilen Çelik, güzelliği ve karakteri ile takdir topluyordu. Evli bir yönetmen ile uygunsuz bir şekilde paparazzilere yakalanan oyuncu, popülaritesini de o arabada bıraktı. Bu uygunsuz olay sonrası başrollerden yan rollere düşen oyuncu, sayılı birkaç projede dahi tutunamadı.

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Çocuklar Duymasın’da tanıdığımız Tamer Karadağlı o dönem Arzu Balkan ile evliydi. Aşırı bir popülerlik elde eden Karadağlı ülkemizde baba figürü olarak gösterilen birisiydi. Bu imajı yerle bir eden Karadağlı’nın otel odasında bir kadın ile birlikte olduğu kaset medyaya düştü. Kadının 150 bin dolarlık şantajını polise bildirmek durumunda kalan oyuncu, ününü ve karısını bu olay yüzünden kaybetti. Arzu Balkan bu yüzden eşinden ayrılırken, kariyeri de ‘’Çocuklar Duymasın’’ dizisinden öteye gidemedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!