Kadın Gömlek Modelleri

Kadın Gömlek Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şık kombin seçeneklerinin en başında kadın gömlek modelleri gelir. Doğru kullanıldığı zaman ve doğru gömlek yaka tipi tercih edildiğinde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Düz yaka, yuvarlak yaka, düğmeli yaka, şeritli yaka, iğneli yaka, kontrast yaka, ata yaka gibi yaka tasarımına bağlı olarak modeller çeşitleniyor.

En çok kullanılan yaka tipleri bunlardır. Gömlek modellerine bakıldığında çok farklı şeylerle karşılaşmak mümkündür. Hakim yaka gömlek, volanlı gömlek, tül detayı, kısa kollu gömlek, belden bağlamalı gömlek, fularlı gömlek, puantiyeli gömlek gibi özel seçeneklerle karşılaşmanız da mümkündür.

Kadın Gömlek Modelleri

Kadın Gömlek Modelleri Nelerdir?

Asimetrik ön bağlamalı gömlek, fermuarlı gömlek, jakarpantlı tunik, dantel viskon, balon kollu, ekoseli gibi farklı ve özel gömlek çeşitleri bulunuyor. Daha iyi giyinmek isteyenler ve kolay şık olmak isteyenler tercihlerini gömlekten yana yapıyor. Özellikle vücut hatlarını gizlemek isteyen kadınlar boy olarak daha uzun gömlek tercihinde bulunabiliyor. Crop tarzında gömlekler de tercihler arasındadır.

Kadın Gömlek Modelleri

Tercih edeceğiniz ürün kumaşına bağlı olarak kalite belirlenecektir. Kaliteli kumaşlardan imal edilmiş olan kadın gömlek modelleridaha uzun kullanım ömrü sunacaktır. Birbirinden güzel ve şık gömlek modellerine https://www.axxelgulertekstil.com/kadin-gomlek-modelleri adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!